İstanbul un ilçeleri hakkında yardımcı olur musunuz?

eşim çok iç taraflara gitmek istmeiyor ataşehire o yüzden tam bakamadım ama bugün orayı da aratırayım.ev kirası konusunda da sahibinden.com a bakıyorum 800 e 2+1 temiz evler de var çok berbat evler de oralarıda bilmediğim için tam birşey anlayamıyorum açıkçası

aracımız var. gezmeyi seviyoruz:) mesela pendik olsa hafta sonları gider gezeriz diye düşünyoruz ama tabiki evdeki hesap çrşıya uyar mı bilmiyorum

sultanbeyliyi tavsiye etmem.kartal ve pendik daha iyi.pendik kartal`dan daha büyüktür.alisveris vs icin ideal.tuzla da istanbul`a daha uzak oldugu icin tercih etmezdim.yanliz merkezi yerlerde kira sizin öngördügünüzden daha yüksek maalesef.en az 1000 lira civarinda.kardesim pendikte gecen eylülde tasindi.kirasi 1250.ev eski ama merkezde her yere yakin ve salondan deniz manzarali.

yakacik civarlarinda kiralar en az 800.o da eski evler.yeni bir ev istiyorsaniz 1200 bile bulmak zor.

o civardan ev tutmak sıkıntılı olur mu diyorsunuz
yok ordan tutmayın çok göç eden insanlar toplanmış yani karışık biraz şimdi burada açmak istemiyorum çeşitli etnik kökenden insanlar var pek hoş bir bölge değil o yüzden ama merkeze uzak değildir en fazla 15 dakkada gidersiniz merkezden .maltepeden ev tutacaksanız altayçeşme mahallesi çok sakin insanı çok düzgündür feyzullah caddesi kalabalıktır ama güzeldir bu iki mahalleyi tavsiye ederim

kartalın daha gelişmiş olduğu söylendi o yüzden kartalı öne almıştık kira konusunda da sanırım en az 1000 lirayı ayırmamız gerekecek.sultanbeylinin merkezini tavsiye eder misiniz

anladım çok teşekkür ederim. bahsettiğiniz mahallelere bakarız eğer o okul çıkarsa

Sancaktepede oturuyorum,çok hızlı gelişiyor metro yapılıyor. Sancaktepeyi tavsiye ederim, Çekmeköy olabilir. Sarıgazi siyaset anlamında kötü,Sultanbeyli de aynı şekilde. Yazdığınız yerleri sıralarsak Kartal,Maltepe,Pendik,Sultanbeyli olarak yazın bence

peki tuzla yı mı yazmalyım öne yoksa sultanbeyli sancaktepeyi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…