- 8 Ekim 2010
- 847
- 177
- 37
-
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
avrupadan daha pahalı bir yere de düşebilirim demekki:)Sakinliği konusunda haklısınız ama ucuzluğu için aynı fikirde değilim :)
inşallah çok teşekkür ederim ilginiz için:)Belki de oyle olur. Cok mutlu olurum :) buralarda sizin butcenize uygun cok fazla daire var. Illaki gonlunuze uygun bir daire bulursunuz :)
en iyisi maltepe sonra kartal sonra pendik sonra tuzla en son sultanbeyli. öğrenci profili önemli değil yazmışsın ama bence çok önemli. kiralara gelnce maltepede zor o fşyata en kartalda kötü evler o fiyattan başlar. kötü kelimesi de kişiye göre değişir aslında. kurtköy çok sessiz ama güzel güvenlikli havuzlu sitelerin oldugu kiraların gayet uygun oldugu bır yer. sessizliği seviyorsanız makul. pendiği,n diğer yerleri sultanbeyliden çok farklı değil zaten.Arkadaşlar tercih yapacağım. İStanbul da üç dört tane ilçe belirledim fakat hangisini öncelikli yazayım hangi mahallesi iyidir kötüdür bilemiyorum. yardımcı olur musunuz
Belirlediğim ilçeler maltepe, kartal, pendik, tuzla,sultanbeyli
Benim için önemli olan kira ve muhit. eşim de ben de çok lükse düşkün değiliz. küçük bir evde yaşayabilriiz. istediğim biraz mekezi olması 800 900 lirayı kira için ayıracaz.Öğrenci profili açısından çok yüksek beklentim yok zaten açılan tüm okullar neredeyse meslek lisesi
Hangi ilçeyi önerirsiniz hangi mahalleleri kesinlikle yazma dersiniz. mesela kurtköy nasıl bir yerdir? güllübağlar mahallesi nasıl bir yerder?yardımcı olabilir misiniz.
bir de ben matematikçiyim eşim ingilizceci bu ilçlerde özel ders imkanımız olur mu?
haklısınız. inşallah hem iyi bir kula hem iyi bir semte hemde özel dersli bi yere denk gelebilirim hayırlısıyla tabi:) çok şey istiyorum sanırım:)sultanbeylide özel ders pek çıkacağını sanmıyorum. maltepede olabılır kartal olabilir ama önce bır ıkı yıl kendinizi kabul ettırmelı tanınmalısınız özel ders için.
öğrenci seviyesi önemli ama açılan tüm okullar 3 4 tane okul hariç gerisi endüstri meslek o yüzden öğrenci açısından beklentim yok.kurtköy bize cazip geliyor evler uygun sakin aracımız var gerektiğinde merkeze gideriz diye düşünüyoruz ama tabiki merkezde çalışmak ve oturmak çok daha güzel.bir de kurtköy çok programlı lisesi için kimi iyi diyor kimi kötü. netleştiremedim kafamda. sizin duydugunuz herhangi birşey var mı bu konudaen iyisi maltepe sonra kartal sonra pendik sonra tuzla en son sultanbeyli. öğrenci profili önemli değil yazmışsın ama bence çok önemli. kiralara gelnce maltepede zor o fşyata en kartalda kötü evler o fiyattan başlar. kötü kelimesi de kişiye göre değişir aslında. kurtköy çok sessiz ama güzel güvenlikli havuzlu sitelerin oldugu kiraların gayet uygun oldugu bır yer. sessizliği seviyorsanız makul. pendiği,n diğer yerleri sultanbeyliden çok farklı değil zaten.
maltepeyi yazacam. tek okul var zaten. maltepe kartal pendik şeklinde yazacam inşallah hayırlısı olur herkes içinözel ders verme imkanı olan yerler genelde kiraların fazla oldugu yerler ve standardı yüksek yerler seçmelisiniz. puan yetiyorsa maltepe tercih edin bence
çok teşekkür ederim çok sağolun:)size okul listesi yolluyorum hemen:)merhaba. ben tuzlada oturuyorum,öğretmenim. 650 liraya 3+1 geniş,eski olmayan bi evde oturuyoruz. sakin ve çok temiz bi mahalle.fakat bu sene kiralar arttı. 800 civarında şu anda. kartala tayin isteyeceğim ben dee. kartal daha merkezi,ulaşım daha kolay tuzlaya göre. fakat E5'in altı dediğimiz atala gibi mahallelerde evler gayet pahalı.gerçi biz 3+1 bakındık. 2+1 ler daha uygun olabilir elbette. tuzla için okul konusunda veya mahalle konusunda yardımcı olabilirim.özel ders imkanı da var