-
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
Üstte yorumda yazmışım tesadüfenanladım :) peki aziz bayraktar anadolu imam hatip lisesini biliyor musunuz nerde
o zaman önceliği samandıraya vermek daha mantıklı.Ek olarak Samandıra da olabilir.Sultanbeyli ye çok çok yakın ve daha iyi. Siteler olduğu için güzel kreşleri de var çocuğunuz varsa
aa o zaman hemen okula ve yerine bakıyorum.şu an doğudayım benÜstte yorumda yazmışım tesadüfenO okul Samandıradaymış, Samandıra Sultanbeyliye göre daha iyi. Şuan hangi ildesiniz?
sultanbeyli ucuz kira acısındna yani digerlerinde 900 e bulursun burda aynı daireyi 500 e bulurusun bid ependik hic güzel degil tabi merkezi kalabalık ama ici bos bende en iyisi kartal ama oda pahalııArkadaşlar tercih yapacağım. İStanbul da üç dört tane ilçe belirledim fakat hangisini öncelikli yazayım hangi mahallesi iyidir kötüdür bilemiyorum. yardımcı olur musunuz
Belirlediğim ilçeler maltepe, kartal, pendik, tuzla,sultanbeyli
Benim için önemli olan kira ve muhit. eşim de ben de çok lükse düşkün değiliz. küçük bir evde yaşayabilriiz. istediğim biraz mekezi olması 800 900 lirayı kira için ayıracaz.Öğrenci profili açısından çok yüksek beklentim yok zaten açılan tüm okullar neredeyse meslek lisesi
Hangi ilçeyi önerirsiniz hangi mahalleleri kesinlikle yazma dersiniz. mesela kurtköy nasıl bir yerdir? güllübağlar mahallesi nasıl bir yerder?yardımcı olabilir misiniz.
bir de ben matematikçiyim eşim ingilizceci bu ilçlerde özel ders imkanımız olur mu?
Ben Uydunette 4 sene çalıştım. Benim okulum sorunsuzdu memnundum. O dönem kiralarda fena değildi ve cok ev vardı ama ben tasindiktan sonra arttığını duymuştum. Mevlana kız meslek lisesinin sorunsuz bir lise olduğunu arkadaslarimdan biliyorum mesela.aracımız var. uydukenti önerir misiniz çünkü uydukente yakın okullar var
okul isimleri verse yardımcı olabilir misiniz. bir de uydukentin imkanları nasıldır?Ben Uydunette 4 sene çalıştım. Benim okulum sorunsuzdu memnundum. O dönem kiralarda fena değildi ve cok ev vardı ama ben tasindiktan sonra arttığını duymuştum. Mevlana kız meslek lisesinin sorunsuz bir lise olduğunu arkadaslarimdan biliyorum mesela.
teşekkür ederim :)sultanbeyli ucuz kira acısındna yani digerlerinde 900 e bulursun burda aynı daireyi 500 e bulurusun bid ependik hic güzel degil tabi merkezi kalabalık ama ici bos bende en iyisi kartal ama oda pahalıı
eger para biriktirmek istiyosan sultanbeyli ucuz
avrupa yakası yazmayacaz yazacak olsak evinize talip olurduk :) nedense avrupa yakasına hiç bakmıyoruz aslında beylikdüzü için özel ders imkanının çok olacağını duymuştuk ama pahalı gelecek diye düşündük
çok teşekkür ederim :) inşallah hepimiz için hayırlısı olurBeylikdüzü tarafı kiraları çok uygun.. tek kötü yanı kışın soğuk ve uzak olması yeni geliştiği için konum ve iş alanı yüksek taraflar.. hakkınız da en iyi olsun kendinize göre bir yer bulursunuz umarım :)
Uydukent sitelerden oluşan bi yerleşim yeri. O nedenle gelen öğrenci kitlesi ailesi çalışan insanlar ve diger yerlerle kiyaslarsak çok sorunlu değiller. Istanbul un büyük bir alışveriş merkezi burda. Yani sikilsaniz 5 10 dakikada sinemaya restorana gidebilirsiniz. Bununla birlikte kadıköy Bostancı gibi Anadolu yakası nin merkezi yerlerine uzak ama ulaşımı zor değil. Samandirada şu an oturdugum yere çok yakın. Ben samandiradan sa uydukenti tercih ederim açıkçası. Tabı samandiranin neresi bu da çok önemli. Siz okulları özelden yazarsaniz bildiklerim hakkında yorum yaparimokul isimleri verse yardımcı olabilir misiniz. bir de uydukentin imkanları nasıldır?
şu an baktım beylikdüzünde benim branşım açılmamışBeylikdüzü tarafı kiraları çok uygun.. tek kötü yanı kışın soğuk ve uzak olması yeni geliştiği için konum ve iş alanı yüksek taraflar.. hakkınız da en iyi olsun kendinize göre bir yer bulursunuz umarım :)
hemen size gönderiyorum okulları çok teşekkür ederimUydukent sitelerden oluşan bi yerleşim yeri. O nedenle gelen öğrenci kitlesi ailesi çalışan insanlar ve diger yerlerle kiyaslarsak çok sorunlu değiller. Istanbul un büyük bir alışveriş merkezi burda. Yani sikilsaniz 5 10 dakikada sinemaya restorana gidebilirsiniz. Bununla birlikte kadıköy Bostancı gibi Anadolu yakası nin merkezi yerlerine uzak ama ulaşımı zor değil. Samandirada şu an oturdugum yere çok yakın. Ben samandiradan sa uydukenti tercih ederim açıkçası. Tabı samandiranin neresi bu da çok önemli. Siz okulları özelden yazarsaniz bildiklerim hakkında yorum yaparim
Hadiya.. evler hakikaten çok uygun orada benim ev 3+1 ve mutfağı falan büyük otoparklı kullanışlı ev, başka bir semtte olsa kirası yüksek olurdu ama Beylikdüzü olduğu için kirayı düşük tutuyoruz..şu an baktım beylikdüzünde benim branşım açılmamış
zaten şu isim meselesi ne kadar da çok kirayı etkiliyorHadiya.. evler hakikaten çok uygun orada benim ev 3+1 ve mutfağı falan büyük otoparklı kullanışlı ev, başka bir semtte olsa kirası yüksek olurdu ama Beylikdüzü olduğu için kirayı düşük tutuyoruz..
Şuan leventte bir evim var normal apartman 3 + 1 yine ama Beylikdüzünde ki kadar güzel değil buranın kirası çok çok fazla sırf ismi var ve merkezi bir yer diye..
Avrupa yakası kira bedelleri uçmuş durumda..
Siz o zaman en iyisi yine Anadolu bölgesinden bakın.. ama özel ders verecekseniz de konuma da önem verin derim.. alacağınız ücretler ona göre yükselir.. bir bölgede ki saatine 100 tl verir, bir bölgede ki 25 i zor verir.
kartalın daha gelişmiş olduğu söylendi o yüzden kartalı öne almıştık kira konusunda da sanırım en az 1000 lirayı ayırmamız gerekecek.sultanbeylinin merkezini tavsiye eder misiniz
haklısınız. bir kaç arkadaşta sultanbeyli için kötü dedi sanırım yazmayacam ya da en sona yazacam. çok teşekkür ederim :)sultanbeyli`yi pek tavsiye ettigimi söyleyemem.bir de sultanbeyli sapa bir yer.aslinda pendik kartal`a tercih edilebilir.ya da eger cevizli civari olucaksa da cok iyi olur.hem maltepe`ye hem kartal`a yakin.ulasim da cok rahat olur.onun disinda E5 e yakin olursa metro seceneginiz var ki istanbul`da trafik cilesini düsünürseniz metro bir nimet.
haklısınız. bir kaç arkadaşta sultanbeyli için kötü dedi sanırım yazmayacam ya da en sona yazacam. çok teşekkür ederim :)
avrupa yakası yazmayacaz yazacak olsak evinize talip olurduk :) nedense avrupa yakasına hiç bakmıyoruz aslında beylikdüzü için özel ders imkanının çok olacağını duymuştuk ama pahalı gelecek diye düşündük