İstanbul un ilçeleri hakkında yardımcı olur musunuz?

sultanbeyli ucuz kira acısındna yani digerlerinde 900 e bulursun burda aynı daireyi 500 e bulurusun bid ependik hic güzel degil tabi merkezi kalabalık ama ici bos bende en iyisi kartal ama oda pahalıı
eger para biriktirmek istiyosan sultanbeyli ucuz

aracımız var. uydukenti önerir misiniz çünkü uydukente yakın okullar var
Ben Uydunette 4 sene çalıştım. Benim okulum sorunsuzdu memnundum. O dönem kiralarda fena değildi ve cok ev vardı ama ben tasindiktan sonra arttığını duymuştum. Mevlana kız meslek lisesinin sorunsuz bir lise olduğunu arkadaslarimdan biliyorum mesela.

okul isimleri verse yardımcı olabilir misiniz. bir de uydukentin imkanları nasıldır?

Beylikdüzü tarafı kiraları çok uygun.. tek kötü yanı kışın soğuk ve uzak olması yeni geliştiği için konum ve iş alanı yüksek taraflar.. hakkınız da en iyi olsun kendinize göre bir yer bulursunuz umarım :)

okul isimleri verse yardımcı olabilir misiniz. bir de uydukentin imkanları nasıldır?
Uydukent sitelerden oluşan bi yerleşim yeri. O nedenle gelen öğrenci kitlesi ailesi çalışan insanlar ve diger yerlerle kiyaslarsak çok sorunlu değiller. Istanbul un büyük bir alışveriş merkezi burda. Yani sikilsaniz 5 10 dakikada sinemaya restorana gidebilirsiniz. Bununla birlikte kadıköy Bostancı gibi Anadolu yakası nin merkezi yerlerine uzak ama ulaşımı zor değil. Samandirada şu an oturdugum yere çok yakın. Ben samandiradan sa uydukenti tercih ederim açıkçası. Tabı samandiranin neresi bu da çok önemli. Siz okulları özelden yazarsaniz bildiklerim hakkında yorum yaparim

hemen size gönderiyorum okulları çok teşekkür ederim

şu an baktım beylikdüzünde benim branşım açılmamış
Hadiya.. evler hakikaten çok uygun orada benim ev 3+1 ve mutfağı falan büyük otoparklı kullanışlı ev, başka bir semtte olsa kirası yüksek olurdu ama Beylikdüzü olduğu için kirayı düşük tutuyoruz..
Şuan leventte bir evim var normal apartman 3 + 1 yine ama Beylikdüzünde ki kadar güzel değil buranın kirası çok çok fazla sırf ismi var ve merkezi bir yer diye..
Avrupa yakası kira bedelleri uçmuş durumda..
Siz o zaman en iyisi yine Anadolu bölgesinden bakın.. ama özel ders verecekseniz de konuma da önem verin derim.. alacağınız ücretler ona göre yükselir.. bir bölgede ki saatine 100 tl verir, bir bölgede ki 25 i zor verir.

zaten şu isim meselesi ne kadar da çok kirayı etkiliyor çok gelişmiş semtlere biz gidemiyoruz çok pahalı dşye tabi özel derste pahalıdır herhalde oralarda. normal semtlerde de özel ders ucuzdur sanırım :)çok teşekkür ederim :)

kartalın daha gelişmiş olduğu söylendi o yüzden kartalı öne almıştık kira konusunda da sanırım en az 1000 lirayı ayırmamız gerekecek.sultanbeylinin merkezini tavsiye eder misiniz

sultanbeyli`yi pek tavsiye ettigimi söyleyemem.bir de sultanbeyli sapa bir yer.aslinda pendik kartal`a tercih edilebilir.ya da eger cevizli civari olucaksa da cok iyi olur.hem maltepe`ye hem kartal`a yakin.ulasim da cok rahat olur.onun disinda E5 e yakin olursa metro seceneginiz var ki istanbul`da trafik cilesini düsünürseniz metro bir nimet.

haklısınız. bir kaç arkadaşta sultanbeyli için kötü dedi sanırım yazmayacam ya da en sona yazacam. çok teşekkür ederim :)

bence beylikdüzü o yazdığınız semtlerden çok daha iyi ..nede avrupa yakası düşünmediğinizi bilmiyorum ama değerlendirme imkanınız varsa değerlendirin derim.. aradığınız aralıklarda kiralık daire de bulabilirsiniz çok rahat hem beylikdüzü yeni bir yerleşim yeri olduğundan evler eski değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…