• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul semt onerisi

boleynkizi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
332
243
333
Kızlar öncelikle hepinize Merhaba,
Eşimin zorunlu görevi dolayısıyla şu anda doğuda küçük bir şehirde yaşıyoruz. Buradan sonra da istanbula tayin isteyecek,avrupa yakası olacak. O taraflarda hangi Semtler iyidir.? Ev için ayirabildigimiz bütçe,300 bin belki 350ye esnetebiliriz. O fiyat aralığında bi ev almayi düşünüyoruz. Acikcasi,ben direk kendi evimize tasinalim istiyorum. 6 ay var önümüzde ama nasıl olacak hicbir fikrim yok. Istanbula 2 kere gezmek amacli gelmistim, onun dışında hiç bilmem.
Mesela, Kağıthane'ye bakıyoruz ev fiyatları güzel, merkezi ama yasanilabilir bir yer mi? Merkeze yakın bildiginiz iyi Semtler varsa paylaşırsaniz çok ama çok mutlu olurum.

Heryerden bu fiyata ev bulabilirsiniz pekala
kagithane cok dere bi yer ben pek sevmiyorum
merkezi dersen bu ist icin karisik bi durum
Bayrampaşa oneriyorum ben

Heryerden bu fiyata ev bulabilirsiniz pekala
kagithane cok dere bi yer ben pek sevmiyorum
merkezi dersen bu ist icin karisik bi durum
Bayrampaşa oneriyorum ben

Oncelikle yorumun için teşekkür ederim :) . Merkezden Kastim ise taksim civarına yakınlık. Mesela bi Beylikdüzü çok uzak.
Bayrampaşaya bakayım hemen

İstanbul'da 300-350000 e ve iyi bir semtte ev bulamazsınız canım.ben sana iyi semtleri söyliyeyim yinede.Bakırköy,Ataköy,Yeşilköy,florya,Bahçelievler.bana göre iyi semtler bunlar.sen iyi semtler nereler diye sorarken ne yönden iyi mesela sessiz sakin,düzenli olmasımı önemli senin için? eğer böyle düşünüyorsan beylikdüzünde bulabilirsiniz.orasıda fena değil bana göre.

Bayrampasa guzel yer isleriniz nerede olacak peki?

İstanbul'da 300-350000 e ve iyi bir semtte ev bulamazsınız canım.ben sana iyi semtleri söyliyeyim yinede.Bakırköy,Ataköy,Yeşilköy,florya,Bahçelievler.bana göre iyi semtler bunlar.sen iyi semtler nereler diye sorarken ne yönden iyi mesela sessiz sakin,düzenli olmasımı önemli senin için? eğer böyle düşünüyorsan beylikdüzünde bulabilirsiniz.orasıda fena değil bana göre.

Is yerini kendisi sececek canım semtine göre. Yani Florya filan çok pahalı diye duymuştum, bizim bütçemiz kaldırmaz. Aradığım ise güvenilir bir semt olmasi ve ulaşım açısından zorlanmamak. Beylikdüzü çok uzak diye duydum.

Orayı da listeye ekliyorum hemen :)

Ev alıp yatırım amaçlı olarak görebilirsiniz Alibeyköy Yeşilpınar civarı metro hattı üzerine bakın daha gelişecek oralar. Şu anda bile Taksim Eminönü Şişli Bakırköy Fatih araçları var düzenli ulaşım konusunda çok problemi yok.

benim bildiğim güvenilir semtler bunlar:) evet pahalı.istanbulda dediğin gibi yerlerde oturmak için bütçenin biraz fazla olması lazım.istanbulda yaşamak zor.ama taksime yakın yerler istiyorsan şişli taraflarına bakabilirsin belki uygun evler vardır.alibeyköyde olabilir.

Anadolu yakasında Ataşehiri önerebilirim, sakin bi yer arıyorsan, Kartal ve Pendik olabilir. Avrupa Yakasını pek bilmiyorum pek de düzenli yerini görmedim aslında, bi tek yıllar önce Bahçeşehire gitmiştim çok hoşuma gitmişti.o_O

Back