• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartman dairesi vs. Site

apartman dairesi nedir ya, site lütfen.
bıkmışız apartmandan hayır apartmanda yaşamayı bilse herkes yine sorun yok. bari sizi kurtaralım :KK70:
varsa imkanınız doğru düzgün nezih, imkanları güzel bir site olsun.
bizim burda da güya site var 3 bloklu, neyin sitesi ben anlamadım sadece otopark sorunu yok ve çocuk parkı var başka imkan yok.
kirası ateş pahası.
Kadikoy bana guzel geliyor oyle demeyin ☺️ Ama çok haklısınız komşulardan bezdik.
Site illa Maslak’tan mı olmalı? Maslak oto sanayinin, büyük plazalarının olduğu insan nüfusunun çok yoğun olduğu bir semt. Tamam siteleri güzel ama siteden adım adınca tam bir kaos.
Apartman dairesi mi site mi sorusunun cevabı kesinlikle site. Güvenli, kurallar var. Peyzajı var. Sosyal olanaklar olur. Apartman dairesinde komşuların insiyatifini kalırsınız. Arıza biri çıkarsa çok sorun olur.
Eşimin iş durumlarına göre konumu sebebiyle biraz da öyle gelişti. Hoş trafik açısından onu rahatlatmıyor. Maslakta 4-5 sene çalıştım, bilmez miyim😬 bügün ataşehirde mesela bir sürü güzel site var ama eşimin oradan işine gitmesi çok çok zor. Beni de düşündüren Maslakta oto sanayinin içerisinde olması. İstinye parka gidelim desen haftasonu otopark sırası beklediğimi bilirim 🤯
Oradaki siteyi yaşadığımız yere getirince de fahiş fiyatlar, istanbul gerçeği ☺️

Eşimin iş durumlarına göre konumu sebebiyle biraz da öyle gelişti. Hoş trafik açısından onu rahatlatmıyor. Maslakta 4-5 sene çalıştım, bilmez miyim😬 bügün ataşehirde mesela bir sürü güzel site var ama eşimin oradan işine gitmesi çok çok zor.
Ataşehir’de bende oturdum, çok severdim. Bence Zaten karşıya adapte olmanızda zor olacak. Anadolu daha sakin, insanları nezih. Karşı çok kozmopolitik ve keşmekeş.
Eşiniz artık araba olayını unutsun zaten. Avrupa yakasında Marmaray, metrobüs en kolay ulaşım yöntemi.

Ataşehir’de bende oturdum, çok severdim. Bence Zaten karşıya adapte olmanızda zor olacak. Anadolu daha sakin, insanları nezih. Karşı çok kozmopolitik ve keşmekeş.
Eşiniz artık araba olayını unutsun zaten. Avrupa yakasında Marmaray, metrobüs en kolay ulaşım yöntemi.
Ben de Avrupa yakasını karışık buluyorum. Eşimin iş yeri biraz uzak malesef yine araba kullanır.
Kendime Allah başka dert vermesin amma dert ettin diyorum ama düşündükçe işin içinden çıkamıyorum ☺️

Iyi bir semt derdim. Yani apartmanlarin da kocaman bahçeleri oyun parkları olabiliyor. Çocuk için site desen zaten çocuğu kaç yaşında tek dışarı bırakabilirsin ki? Benimki 10 yaşında bırakmam tek yani.

Iyi bir semt derdim. Yani apartmanlarin da kocaman bahçeleri oyun parkları olabiliyor. Çocuk için site desen zaten çocuğu kaç yaşında tek dışarı bırakabilirsin ki? Benimki 10 yaşında bırakmam tek yani.
Ben de hayatta bırakmam diye düşünüyorum ☺️

Iste o zaman yeşillik içinde ortalama bir bahçesi olan yer de yeter mesela. Ya da çok yakınında güzel bir parkı olan da.
Gönlümden geçen de bu yani şimdiki düzenimiz, nedense mesele haline getirdim🤷🏻‍♀️ Teşekkür ederim.

Ben de Avrupa yakasını karışık buluyorum. Eşimin iş yeri biraz uzak malesef yine araba kullanır.
Kendime Allah başka dert vermesin amma dert ettin diyorum ama düşündükçe işin içinden çıkamıyorum ☺️
Yok o kadar önemsiz değil. Ev insanın hayatını değiştiriyor. Ben İstanbul’da Ataşehir’de yaşadım. Ataşehir’i çok seviyordum. Hem herşey ayağımın altındaydı, hem insanları nezihti, hem de insanı bezdirecek bir kalabalık yoktu. Maltepe ve Kartal taraflarına iş sebebiyle çok gittim, sahil kesmi güzel ama profili daha düşük.

Karşıda Bahçeşehir’de uzun seneler oturdum. Orası çok istanbul gibi değil. Merkeze çok uzak. Ama hayat rahattı. Daha çok Avrupa kasabası gibiydi. Son gittiğimde inanılmaz göçmen vardı. Her yer beton yığını olmuş. yaşanılacak bir yer olmaktan çıkmış.

Şişli, maslak... ben hiç sıcak bakmazdın. İş yoğunluğu hat safhada.

karşıda belki Sarıyer Yeniköy tarafları olabilir, daha sakin ama oralarda site var mı hiç bilmiyorum.

Yok o kadar önemsiz değil. Ev insanın hayatını değiştiriyor. Ben İstanbul’da Ataşehir’de yaşadım. Ataşehir’i çok seviyordum. Hem herşey ayağımın altındaydı, hem insanları nezihti, hem de insanı bezdirecek bir kalabalık yoktu. Maltepe ve Kartal taraflarına iş sebebiyle çok gittim, sahil kesmi güzel ama profili daha düşük.

Karşıda Bahçeşehir’de uzun seneler oturdum. Orası çok istanbul gibi değil. Merkeze çok uzak. Ama hayat rahattı. Daha çok Avrupa kasabası gibiydi. Son gittiğimde inanılmaz göçmen vardı. Her yer beton yığını olmuş. yaşanılacak bir yer olmaktan çıkmış.

Şişli, maslak... ben hiç sıcak bakmazdın. İş yoğunluğu hat safhada.

karşıda belki Sarıyer Yeniköy tarafları olabilir, daha sakin ama oralarda site var mı hiç bilmiyorum.
Detaylı yanıtınız için çok teşekkür ederim 🌸 biz kadınlar ince ince her şeyi düşünüyoruz

Iste malesef bunun da ciddi bir bedeli var ☺️ Yani floryada bahceli dubleks evin
Yani siz site fln diyince maddi iyi sandım o yuzden söyledim. Siteler de pek güvenli değil artık Yani kapıda güvenlik olması bir şey değiştirmiyor maalesef. Zamanını hatırlamıyorum ama hbrlerde görmüştüm istda adı duyulmuş bir siteye hırsız girdiğini dinledim. Ben floryayı örnek verdim ama başka semtler de olabilir tabi

İstanbul'da kısa süre icerisinde apartman dairesi-site tekrar apartman dairesi ve bugünlerde siteye taşınacak birisi olarak fikrim %100 site. Güvenlik otopark şu bu herşeyi geçtim. Sadece çocukları arabaya bindirirken, çocuk koltuğuna oturtmak için rahatsız edilmemek, yardım edecek biri yoksa yanımda birini yerleştirirken diğerinin vızır vızır yolda değilde site otoparkında güvende olduğunu bilmek yeterli.

Apartman yönetimi iyi işleyen, yakınında park olan, merkezi sayılabilecek bir apartman ya da nezih bir site.
Hangisini seçerseniz seçin sağlaması gereken kriterler var bence...

Yani siz site fln diyince maddi iyi sandım o yuzden söyledim. Siteler de pek güvenli değil artık Yani kapıda güvenlik olması bir şey değiştirmiyor maalesef. Zamanını hatırlamıyorum ama hbrlerde görmüştüm istda adı duyulmuş bir siteye hırsız girdiğini dinledim. Ben floryayı örnek verdim ama başka semtler de olabilir tabi
Çok uçuk fiyatlar diye biliyorum 🙁

Merakımdan soruyorum, hangi semtte oturuyorsunuz. Kiralar kaç civarında mahsuru yoksa 😌

Merakımdan soruyorum, hangi semtte oturuyorsunuz. Kiralar kaç civarında mahsuru yoksa 😌
Caddebostan/Erenköy arası bir yerde oturuyoruz. Kendi evimiz o yüzden kira fiyatlarına çok hakim değilim. Ancak istanbulda satılık kiralık ev bakmanın çok fazla moralimi bozduğunu söyleyebilirim :( paramızın değeri kalmamış malesef..

Caddebostan/Erenköy arası bir yerde oturuyoruz. Kendi evimiz o yüzden kira fiyatlarına çok hakim değilim. Ancak istanbulda satılık kiralık ev bakmanın çok fazla moralimi bozduğunu söyleyebilirim :KK43: paramızın değeri kalmamış malesef..
Öyle evet maalesef. Cevap için teşekkür ederim:)

Back
X