- 14 Kasım 2020
- 6.202
- 6.331
- 148
Kadikoy bana guzel geliyor oyle demeyin Ama çok haklısınız komşulardan bezdik.apartman dairesi nedir ya, site lütfen.
bıkmışız apartmandan hayır apartmanda yaşamayı bilse herkes yine sorun yok. bari sizi kurtaralım
varsa imkanınız doğru düzgün nezih, imkanları güzel bir site olsun.
bizim burda da güya site var 3 bloklu, neyin sitesi ben anlamadım sadece otopark sorunu yok ve çocuk parkı var başka imkan yok.
kirası ateş pahası.
Eşimin iş durumlarına göre konumu sebebiyle biraz da öyle gelişti. Hoş trafik açısından onu rahatlatmıyor. Maslakta 4-5 sene çalıştım, bilmez miyim bügün ataşehirde mesela bir sürü güzel site var ama eşimin oradan işine gitmesi çok çok zor. Beni de düşündüren Maslakta oto sanayinin içerisinde olması. İstinye parka gidelim desen haftasonu otopark sırası beklediğimi bilirimSite illa Maslak’tan mı olmalı? Maslak oto sanayinin, büyük plazalarının olduğu insan nüfusunun çok yoğun olduğu bir semt. Tamam siteleri güzel ama siteden adım adınca tam bir kaos.
Apartman dairesi mi site mi sorusunun cevabı kesinlikle site. Güvenli, kurallar var. Peyzajı var. Sosyal olanaklar olur. Apartman dairesinde komşuların insiyatifini kalırsınız. Arıza biri çıkarsa çok sorun olur.
Oradaki siteyi yaşadığımız yere getirince de fahiş fiyatlar, istanbul gerçeği