İstanbul mu Bilecik mi?

iyi araştırdık zaten sadece şehir seçmesi kaldı ayrıca ikimizde aynı anda göreve başladığımız için o konuda da bir sıkıntı yok.Eşlerden birinin yapması yeterli.

24 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Eğer fırsatını bulursam bir dk bile durmam. Ben oldum olası kalabalığı sevmem, gürültü de cabası. Siz fark etmez diyorsanız ve alışabilirseniz sorun yok ama şunu da unutmayın İstanbul'da, Bilecik'de yaşadığınız rahatlığı maddi açıdan da bulamazsınız birikim yapmanız da daha zor olur. İstanbul'da aileniz yoksa eğer işkence çekersiniz benden söylemesi.

iki şehirde de ailemiz yok maddi açıdan kesinlikle bilecik

bilecik memur ve öğrenci şehridir.yaşam daha ucuzdur ve öyle bir konumda ki,1 saat bursa,1 saat adapazarı,1 saat kütahya,45dk.da eskişehire ulaşılır.bu sürelerle istanbulda bir yere gitmek zordur.

bilecik memur ve öğrenci şehridir.yaşam daha ucuzdur ve öyle bir konumda ki,1 saat bursa,1 saat adapazarı,1 saat kütahya,45dk.da eskişehire ulaşılır.bu sürelerle istanbulda bir yere gitmek zordur.
kesinlikle konum çok iyi siz bilecikli misiniz

Tabii ki İstanbul ama Sultangazi değil. Eğer o tür bir semtte yaşama ihtimaliniz varsa kesinlikle İstanbul'u es geçin.

sultangazi bilecikten daha kötü bence istanbulun yaşanılmaz ilçelerinden sultanbeyli de anadolu yakasındaki versiyonu es geç ikisinide

bilecik daha iyi heryere 1saat yada yarım saatlık mesafelerde iklim açısındanda gayet yumuşak bir şehir bu seneki durumq hariç çökmeyen yer kalmadı bır cok yer ile ulaşım kesildi ama ikinizde alıştgı yeri istiyor ıstanbul hakkında fıkrım yok hıç gıtmedım ama bılecıkte 22 sene yaşadım.

bende istanbuldan bileciğe gelin geldim ilk zmnlar çok zor oldu cnm sıkıldı
şimdi alıştım seviyorum burayı ev aldık oldukça uygun yaşam şartları çok uygun herşeyi organik alabiliyon meyva sebze bahçeden tarladan
eskişehir 1 saat
bencede bilecik daha iyi olur sizin için istanbula sonra gidin :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…