iyi araştırdık zaten sadece şehir seçmesi kaldı ayrıca ikimizde aynı anda göreve başladığımız için o konuda da bir sıkıntı yok.Eşlerden birinin yapması yeterli.Siz tamamladınız mı zornlu hizmetinizi? Eğer tamamlamadıysanız eşiniz zaten isteyemez biliyorsunuz değil mi? Mecburen siz geleceksiniz. Bir de önce atananın zorunlu hizmet durumu da var sanırım. İyi araştırın lütfen.
iki şehirde de ailemiz yok maddi açıdan kesinlikle bilecik24 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Eğer fırsatını bulursam biR dk bile durmam. Ben oldum olası kalabalığı sevmem, gürültü de cabası. Siz fark etmez diyorsanız ve alışabilirseniz sorun yok ama şunu da unutmayın İstanbul'da, Bilecik'de yaşadığınız rahatlığı maddi açıdan da bulamazsınız birikim yapmanız da daha zor olur. İstanbul'da aileniz yoksa eğer işkence çekersiniz benden söylemesi.
kesinlikle konum çok iyi siz bilecikli misinizbilecik memur ve öğrenci şehridir.yaşam daha ucuzdur ve öyle bir konumda ki,1 saat bursa,1 saat adapazarı,1 saat kütahya,45dk.da eskişehire ulaşılır.bu sürelerle istanbulda bir yere gitmek zordur.
hayır.sadece yaşıyorumkesinlikle konum çok iyi siz bilecikli misiniz
ben gibi :)hayır.sadece yaşıyorum
hangi okuldasın.ben gibi :)