İstanbul mu Bilecik mi?

evet burası zorujnlu hizmet bölgesi değil ama eşlerden birinin yapması yeterli

Keşke benim imkanım olsa da Fethiye'de yaşasam Ne kadar şanslısınız.

Burada yaşadığınız ilçe 54 binden fazla olacaktır muhtemelen :) İstanbul'da nerede yaşamayı düşünüyorsunuz peki?
aynen öyle ilçe daha byük olacak :) eyüp ve gazi arası cebeci mah vamış orada

evet burası zorujnlu hizmet bölgesi değil ama eşlerden birinin yapması yeterli
Eğer İstanbul hizmet puanınızı iyi yönde etkileyecekse gidin o zaman hem gelecekte istediğiniz şehirde gitme imkanı varmış puandan ötürü belki tekrar gidersiniz bileciğe.

Bilecik derdim ben. Küçük ve nezih bir ortam var.
Kafanız daha rahat olur. İnsanları da iyidir.

Yani dahs simiden istanbuldsn ümitsizsiiz. Bencede haklisiniz. Yani omrunuzu oldurmek istiyorsaniz gelin tabi istanbul burda. Burda hayat yasanmaz tek soyleyebilecegim sey bu. Ben bi yol bulup gitmek istiyorum sizde gelmek. Hayirlisi olsun hakkinizda.

Eğer İstanbul hizmet puanınızı iyi yönde etkileyecekse gidin o zaman hem gelecekte istediğiniz şehirde gitme imkanı varmış puandan ötürü belki tekrar gidersiniz bileciğe.
İstanbul 22 bilecik 10 fark var yani

ben gelmek istemiyorm zaten nişanlım istiyor bakalım hayırlısı

Ben de nişanlına katılıyorum. Büyük şehir her zaman avantajlıdır.

Sen küçük bir yerde yaşadığın için bir çember içindesin ve farkında değilsin. Ama gidinde yeniden doğmuş gibi olacaksın. İstanbul yerine keşke Ankara, İzmir gibi daha yerleşik yerler olsaymış, yine de o kadar sorun değil.

bende ünide büyükşehirde okdm ve fehiyeliyim ama İstanbul huzursz gibi geliyor bana

Doğma büyüme İstanbulluyum,38 seneden sonra izmir'e yerleştim .Burada yaşadığımı anladım .Çarşıya çıktığımda kapkaççı korkusu nedir unuttum .Relax bir insan haline geldim .Ancak şu var İstanbuldan gelip İzmir de hayal kırıklığı yaratacak fazla şey yoktur .Belki hastaneler yönünden İstanbul kadar iyi olmayabilir ama eğitim vs gibi konularda eksiklik duymadım . İzmir güzel yer .Hem büyükşehir hem medeni .İstanbul da yaşanabilecek ilçe sayısı çok azaldı ve onlar da zaten çok pahalı ilçeler .Çok iyi düşünün .İstanbul şu an İstanbul değil K..... .

bende egeli oldğm için korkyorm alışık değilim

Ben de öğretmenim ilk görev yerim Bilecik sonra Istabul. Bilecik te çok sıkılmıstim ben o nedenle istanbulu tercih ederim

İstanbul iyidir bence eşiniz için de iyi olur dediğiniz yere gelirse mutsuz olacağınızı düşünüyorum çünkü eşiniz istemiyormuş. Maddi yönden fazla evet ama artısı da fazla seçenek çok İstanbul'da...

doğru diyorsunuz bende mutsuz olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…