benim beklentim tamamen huzur ve maddi olarak kaygı yaşamak istmiorumbeklentileriniz nedir önce bunu sorgulamak lazım. memurlar için istanbulda yaşamak çok zor bence. zorlanırsınız.
evet burası zorujnlu hizmet bölgesi değil ama eşlerden birinin yapması yeterliSiZin zorunlu hizmetiniz var mı peki?Eğer zorunlu hizmet varsa ve nişanlının yanında yapabiliyorsan o zaman senin gitmen daha uygun olur,şuanki yaptığınız yer zorunlu hizmet kapsamında değil diye tahmin ediyorum.
aynen öyle ilçe daha byük olacak :) eyüp ve gazi arası cebeci mah vamış oradaKeşke benim imkanım olsa da Fethiye'de yaşasamNe kadar şanslısınız.
Burada yaşadığınız ilçe 54 binden fazla olacaktır muhtemelen :) İstanbul'da nerede yaşamayı düşünüyorsunuz peki?
Eğer İstanbul hizmet puanınızı iyi yönde etkileyecekse gidin o zaman hem gelecekte istediğiniz şehirde gitme imkanı varmış puandan ötürü belki tekrar gidersiniz bileciğe.evet burası zorujnlu hizmet bölgesi değil ama eşlerden birinin yapması yeterli
İstanbul 22 bilecik 10 fark var yaniEğer İstanbul hizmet puanınızı iyi yönde etkileyecekse gidin o zaman hem gelecekte istediğiniz şehirde gitme imkanı varmış puandan ötürü belki tekrar gidersiniz bileciğe.
ben yaşıyorm ve seviyorm ama o korkyor bilecikdenBilecik derdim ben. Küçük ve nezih bir ortam var.
Kafanız daha rahat olur. İnsanları da iyidir.
ben gelmek istemiyorm zaten nişanlım istiyor bakalım hayırlısıYani dahs simiden istanbuldsn ümitsizsiiz. Bencede haklisiniz. Yani omrunuzu oldurmek istiyorsaniz gelin tabi istanbul burda. Burda hayat yasanmaz tek soyleyebilecegim sey bu. Ben bi yol bulup gitmek istiyorum sizde gelmek. Hayirlisi olsun hakkinizda.
Ben de nişanlına katılıyorum. Büyük şehir her zaman avantajlıdır.Nişanlım ve ben öğretmeniz ve Ağustos ayında düğünümüz var önümüzdeki hafta tayin istememiz gerekiyor ben Bilecik te görev yapıyorum ve burada yaşamak istiyorum maddi olarak rahat küçük bir şehir güvenilir.Nişanlım Sultangazi ilçesinde görev yapıyor ve İstanbul u çok seviyor orada yaşamak istiyor ve orda öğretmenlik hizmet puanımız daha çok olacak ordan tayin isterken istediğimiz şehre gidebiliriz diyor kararsız kaldım İstanbul beni korkutuyor nasıl bir şehir yardımcı olur musunuz ?
bende ünide büyükşehirde okdm ve fehiyeliyim ama İstanbul huzursz gibi geliyor banaBen de nişanlına katılıyorum. Büyük şehir her zaman avantajlıdır.
Sen küçük bir yerde yaşadığın için bir çember içindesin ve farkında değilsin. Ama gidinde yeniden doğmuş gibi olacaksın. İstanbul yerine keşke Ankara, İzmir gibi daha yerleşik yerler olsaymış, yine de o kadar sorun değil.
malesef seçme şansımız yokSultangazi varos, istanbulda yasayacaksaniz da baska ilcede yasayin
bende egeli oldğm için korkyorm alışık değilimDoğma büyüme İstanbulluyum,38 seneden sonra izmir'e yerleştim .Burada yaşadığımı anladım .Çarşıya çıktığımda kapkaççı korkusu nedir unuttum .Relax bir insan haline geldim .Ancak şu var İstanbuldan gelip İzmir de hayal kırıklığı yaratacak fazla şey yoktur .Belki hastaneler yönünden İstanbul kadar iyi olmayabilir ama eğitim vs gibi konularda eksiklik duymadım . İzmir güzel yer .Hem büyükşehir hem medeni .İstanbul da yaşanabilecek ilçe sayısı çok azaldı ve onlar da zaten çok pahalı ilçeler .Çok iyi düşünün .İstanbul şu an İstanbul değil K..... .
merkezde mi çalışmışınız sizde..teşekkrlerBen de öğretmenim ilk görev yerim Bilecik sonra Istabul. Bilecik te çok sıkılmıstim ben o nedenle istanbulu tercih ederim
doğru diyorsunuz bende mutsuz olsun istemiyorumİstanbul iyidir bence eşiniz için de iyi olur dediğiniz yere gelirse mutsuz olacağınızı düşünüyorum çünkü eşiniz istemiyormuş. Maddi yönden fazla evet ama artısı da fazla seçenek çok İstanbul'da...
kalabalık falan zorlamadı mı sizi trafik çok farklı orada.. ne gzel alışmışsınız hayırlı olsun