ekstra dikkat etmeliyim yaniyoo, tabii her zaman daha dikkatli olmak lazim ama fazla zorlanmadim. araba kullanmiyordum ben istanbulda. besiktas`ta yasadim.
öyleymis karar verirken dikkat edicemBen doğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum.(Anadolu yakası)
Sultangazi İstanbul'un en kötü ilçelerinden biri....
İstanbul gibi değil ztenİstanbul'un etekleri.
bazı ilçeleri hala İstanbul'a dahil edemedim.
en büyük korkum zaten çünkü onun mutsuzluğu bana yannsıyacakBend ogretmenim ve istanbuldan sonra evlenip esimle birlikte dogu gorevi icin ufak bir yere geldik ve boguluyoruz buradatamam kucuk yerin artilari var trafik sorunu yok okula yuruyerek gidebiliyorsun falan cok rahat ama mesela 4 gun tatil oldu diye sevinemedim bile cunku iki gundur evde patliyorum ve daha iki gun var sen belki alistin sorun olmaz ama nisanlinda istanbuldan sonra orada bogulabilir ve bu sizin aranizda sorun olusturabilir...
Ne olursa olsun sonuçta İstanbul büyük şehir.Sevgiline hak veriyorum ben de Bilecik de yaşamak istemezdim.
Istanbul dışında bir yerde asla yasayabilecegime inanmiyorum ama Sultangazi gibi ilcelerde de yasayabilecegime inanmiyorum. Gercekten cok sorunlu yerler oralar..
eyüp civara da olabilirSultangazide oturmak zorunda değilsin bence oraya yakin baska biryerde de oturabilirsiniz
amin inşallah sizin de gönlünüze göre olsunBenzer bir durumu bende yasiyorum. Normalde istanbulda yasiyoruz fakat esim is degisikligi yapti suan ankaradayiz egitimde..
Onumuzdeki gunlerde tercih yapmamiz gerekiyor ama hep buyuksehirlere bu cok guzel fakat biz gecen yil ist.dan ev aldik yani dogru duzgun 1sene oturamadim
Aslinda gitmek istiyorum fakat beni ev bagliyor. Bende karasizim...
Hakkimizda ne hayirlisi ise o olsun
kalabalığı trafiği tedirgin ediyorBnde bilecikteyim sizin yerinizde olsam iatanbula giderdim oradan geldim zate. Neden tedirginsiniz ki
ben gitmek istemiyorrm zaten ama nişanlım istiyorben 21 yıldır istanbul'dayım ve kaçmak için her fırsatı kolluyorum, hele de sultangazi hoş bi yer değil. millet tutturmuş bi istanbul istanbul diye, inan telaştan dinlenmeye gezmeye vakit bulamıyorsun. boş vaktin oldu mu da yorgunluktan gezemiyorsun. ben olsam bilecik'te kalırdım. hayırlısı olsun.
kalabalığı trafiği tedirgin ediyor