Yorumun için teşekkürler. Nette biraz araştırma yaptım, bazı doktorlar için 40,000 - 50,000 TL gibi rakamlar söyleniyor. Fiyatlar çok uçuk geldi bana. Benim düşündüğüm rakam en fazla 20,000 civarı.Gitmeden önce doktor araştırman lazım karar verip randevu alman gerekir daha çok doktorun uygunluğunu göre oluyor ameliyat.
Maddi durumun iyiyse Emre ilhan net.
Sahruz Şeyda
Hanifi Kaya
En iyiler bence
Prof.dr.ömer refik özerdem ,op.dr.ömer şakrak ikiylede muhakkak görüşMerhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
Emre ilhan 60 alıyor, size 80 alır heralde :)Yorumun için teşekkürler. Nette biraz araştırma yaptım, bazı doktorlar için 40,000 - 50,000 TL gibi rakamlar söyleniyor. Fiyatlar çok uçuk geldi bana. Benim düşündüğüm rakam en fazla 20,000 civarı.
Tabi iyi bir doktor olsun ama fiyat olarak da çok zorlamasın beni.
Görüştükten sonra hemen ameliyat yapılır mı ? 1 ay içinde halletmek istiyorum.Prof.dr.ömer refik özerdem ,op.dr.ömer şakrak ikiylede muhakkak görüş
Merhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
O zamn baska illere bakin arkadasim kayseride 15 bine oldu ve burnu cok dogal guzel gorunuyor doktorun ismini bilmiyorum ama ogrenebilirim istersenizYorumun için teşekkürler. Nette biraz araştırma yaptım, bazı doktorlar için 40,000 - 50,000 TL gibi rakamlar söyleniyor. Fiyatlar çok uçuk geldi bana. Benim düşündüğüm rakam en fazla 20,000 civarı.
Tabi iyi bir doktor olsun ama fiyat olarak da çok zorlamasın beni.
Ben de araştırıyorum,Merhaba arkadaşlar,
Onu doktorla konusmaniz gerek ameliyat takvimine bagli ama ömer refik beyi tavsiye ederim 20 senelik tecrübeGörüştükten sonra hemen ameliyat yapılır mı ? 1 ay içinde halletmek istiyorum.
Erkan soylu 35 bin demiştiMedipol hastanesi Erkan Soylu,Instagram'da da sayfasına bakabilirsiniz,yaptığı burunlar çok doğal ve güzel.
Op. Dr Turgut Yüce başkada bilmiyorumMerhaba arkadaşlar,
Aman diyim şehir dışından geliyorum falan de yoksa çok manyak rakamlar söylüyorlar, ben 3 ameliyatımı olacağım, bakalım kaburdagan kulaktan kemik alınacak ve önceki ameliyattan sonra göz altında çıkan kemik düzeltecek çok iş var. 15 gün içinde olacağım size duruma göre yazarım isterseniz.Merhaba arkadaşlar,
Ben 2014 yılında Prof. Dr. Onur Erol'a ameliyat oldum. Çok memnunum burnumdan. Benim burnumun içerisinde eğrilik ve et vardı. Nefes alma problemimde gitti. Doktorun ameliyat takvimine göre süre değişebilir.Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?