Kızlar bu arada ben gecen hafta revizyon icin Güncel Öztürkle görüştüm. Revizyonu olmak istememin sebebi burun ucundaki
asimetrik. Burnumun sağ tarafi önden dümdüz gayet güzel inerken, sol tarafi hic ameliyat yapilmamis gibi ve burun ucu sol tarafta tombul duruyor. Yani sag tarafım estetikli, sol tarafim estetiksiz hic oynanmamis gibi (ilk ameliyati eyup bozkurt yapmisti, kesinlikle önermiyorum!!) Güncel bey "benim yorum yapmam etik olmaz, doktorunla konus" diye apar topar yolladi. Sonra eve gelip yabanci forumlardaki güncel bey ile ilgili yorumlara (realself diye bi site, oraya mutlaka bakin cunku oradaki olumsuz yorumlari hic bi doktor sildiremiyor!) baktigimda olumsuz yorumlarda bendekiyle birebir ayni asimetri sikayetleri yazdigini gördüm. Onun ameliyatları sonrasi da cok fazla asimetri sikayeti olmus. O yuzden sanirim beni biraz da "benim yaptigim ameliyatlar da zaten böyle" diye düşünüp geri yolladı! Bu arada google yorumlara baktigimda ofisin altindaki yorumlarin %90'ı fake sanirim çünkü yorum yapan kisilerin hep ne hikmetse hesaplarindan sadece 1 yorum yapilmis görünüyor. Doktorlari arastirirken bu detaylara da dikkat edin. Eger bi doktorun googleda ofisinin altinda hep şimdiye kadar sadece 1 yorum, o da sadece doktorun ofisinin altina yapilmis gözüküyorsa, %10000 hepsi fake yorum.