İstanbul Gaziosmanpaşa Medical Park hastenesinde doğum yapan veya yapıcak olan var mı?

Gecmis olsun bu arada ins guzel bir dogum gecirirsiniz
Teşekkürler. İnşallah
Hastanede sistemin oturmadığını söylemişti bi arkadaş. Mesela gece bebek hemşiresi olmaması ne kadar saçma. Kat hemşiresi hastaya mı bakacak, bebeği mi hazırlayacaak, emzirme eğitimi mi verecek.... muhtemelen 1-2 hafta içinde doğum yaparım. Gündüze denk gelsin die dua ediyorum

Teşekkürler. İnşallah
Hastanede sistemin oturmadığını söylemişti bi arkadaş. Mesela gece bebek hemşiresi olmaması ne kadar saçma. Kat hemşiresi hastaya mı bakacak, bebeği mi hazırlayacaak, emzirme eğitimi mi verecek.... muhtemelen 1-2 hafta içinde doğum yaparım. Gündüze denk gelsin die dua ediyorum
Hastaneye bu sorunlari bildirelim burda sua 3 kisiyiz ama kimbilir kac kisi daha okuyor bu yorumlari. Dandik hastanelerde bile emzirme egitimine ayri bebek hemsiresi olan ayri oluyor. Aldiklari parayi haketsinler. bosuna para vermicez hastaneye yazik gunah.

Kızlar belki sonra vaktim olmaz. Gece 11de spinal sezeryanla doğum yaptım. Bebik malesef kuvezde. Ciğerlerdeki suyu atamamış. Nefesi hurıltılı. Neyse verebileceğim çok bilgi yok ama kat hemşirekeri gayet iyi ilgili güler yüzlü. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Hepinize hayırlı doğumlar. Sağlıkla alın bebişleri kucağınıza inşallah

Kızlar belki sonra vaktim olmaz. Gece 11de spinal sezeryanla doğum yaptım. Bebik malesef kuvezde. Ciğerlerdeki suyu atamamış. Nefesi hurıltılı. Neyse verebileceğim çok bilgi yok ama kat hemşirekeri gayet iyi ilgili güler yüzlü. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Hepinize hayırlı doğumlar. Sağlıkla alın bebişleri kucağınıza inşallah
Hayirli olsunnn :))) cok sevindim bebisine kavusmussun

Kızlar bebiş maalesef 1 hafta yoğunbakımda. Enfeksiyon varmış. Sabah lohusa şerbeti geldi. Çok kirli ve lekeli bir sürahi içinde. Bardakları koydukları tepsi paslı, rezalet görüntüde. Sabah ilk yemeğim adı çorba ama bana sorarsanız pilav yapmadan önce pirinci yıkadıkları ilk suyu çorba niyetine getirdiler. Tadı tuzu geçtim. Kıvam fln da yok. Beyaz bi su işte. Hemşireler genel olarak iyi. Personel iyi. Benden şimdilik bu kadar

Kızlar bebiş maalesef 1 hafta yoğunbakımda. Enfeksiyon varmış. Sabah lohusa şerbeti geldi. Çok kirli ve lekeli bir sürahi içinde. Bardakları koydukları tepsi paslı, rezalet görüntüde. Sabah ilk yemeğim adı çorba ama bana sorarsanız pilav yapmadan önce pirinci yıkadıkları ilk suyu çorba niyetine getirdiler. Tadı tuzu geçtim. Kıvam fln da yok. Beyaz bi su işte. Hemşireler genel olarak iyi. Personel iyi. Benden şimdilik bu kadar
Bu ne deseydin ya bunlari dikkate alip soylemeyi dusunuyorum. Hastanede sadece goruntu var galiba hale bakilirsa

Merhaba ben eyupte ikamet ettiğim den dolayi 3 hastane arasında kalmıştım. Gaziosmanpaşa Hastanesi, medikal park ve şafak hastanesi gaziosmanpaşa medikal parkta doğum yapmayı planlıyordum ama hala emin değilim. Benim doktorum mine hatipoğlu ve bu hastanelerle çalışıyor. Doktordan yana tamam ama kuzenim Bahçelievler tarafinda 5 yıl önce doğum yapmıştı ve sancı çekerken ( 3-4 st sancı çekti) hemşirelerin öğle yemeği yada dizi sohbet etmelerinden nefret etmişti ve o normal Yapacakken o anlık sinirle yada hangi hisle olduğunu bilmiyorum sezeryan olmuştu. Buna istinaden doktor önemli evet ama hastane ve çalışanları bir okadar önemli. Bilgisi olan tecrübesi olan her kim varsa bilgi paylaşımında bulunursa çok sevinirim.
Eyüpte oturan biri olarak 1 sene önce yorum yapmışınız ama doktoru ve hastanesi iyi bir yer bulabildinizmi acaba?

Doktorlar farkediyor mu muayene ucretinde ? Yoksa jinekoljik muayene genel 50 tl mi ? Yeni hamileyim dr ve dogum yapabilecegim hastane arastryrm gaziosmanapasa medical parkda uzak sayilmaz bana.Hangi dr u tavsiye edersiniz hanimlar bilgi bekliyorum?
Bu hastanede mi yaptınız yoksa farklımı ?memnunmusunuz yaptıysanız

Kızlar artık evimdeyim. Son olarak paylaşayım istedim. Bebeğim yoğunbakımda ama tahliller temiz çıktı. Kültür sonucu bekliyoruz.3güne ancak çıkıyo. Hastane konusu: aynı hastanede 3 farklı dr muayne oldum. Adnan şar. Shahla valizade ve bahattin onar. Operasyonu bahattin bey yaptı. Sorun sıkıntı yaşamadık. Gayet iyi ilgili bilgili bi dr bence. Hemşireler personel gayet iyi. 2gece kaldım. Onlar açısından hiiiç sorun yaşamadım. Pansumanda canım yandığı için özür dileyerek yaptı işini. Ki hemşirenin suçu değil. Ama gayet kibar ve ince davrandılar. Refakatçi yemeğini göz önünde bulundurarak söylüyorum. Yemekler fena deil. Güzel bile denebilir. Benim ilk 2 hasta çorbam çoook kötüydü ama sonraki öğünlerde kıvam ve lezzet arttı. Genel olarak o da iyiydi. İnsan hep mükemmel istiyo ama sorunsuz da oomuyo. Ben bu hastaneyi tercih ettiğim için pişman olmadım. Ha daha önce de yazmıştım fiyat konusunda çok saçma salak tavırları var. Her an herşey değişebiliyo. Yılbaşından önce fiyat şubat için 2400 olacak dediler. Yılbaşından sonra bi daha sorayım dedim netleştimi die. 2250 ama şerbet ikramı vs gibi extraları çıkarmışlar. Tmm dedim sorun yok. Hatta fiyat verirken form doldurdular söyledikleri fiyatı.adımı fln yazdılar.neyse çıkış işlemleri yaparken öğrendim 2400 ödemişiz.
Çok uzattım ama belki birilerinin işine yarar die yazmak istedim.
Dilerim herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır...

Kızlar artık evimdeyim. Son olarak paylaşayım istedim. Bebeğim yoğunbakımda ama tahliller temiz çıktı. Kültür sonucu bekliyoruz.3güne ancak çıkıyo. Hastane konusu: aynı hastanede 3 farklı dr muayne oldum. Adnan şar. Shahla valizade ve bahattin onar. Operasyonu bahattin bey yaptı. Sorun sıkıntı yaşamadık. Gayet iyi ilgili bilgili bi dr bence. Hemşireler personel gayet iyi. 2gece kaldım. Onlar açısından hiiiç sorun yaşamadım. Pansumanda canım yandığı için özür dileyerek yaptı işini. Ki hemşirenin suçu değil. Ama gayet kibar ve ince davrandılar. Refakatçi yemeğini göz önünde bulundurarak söylüyorum. Yemekler fena deil. Güzel bile denebilir. Benim ilk 2 hasta çorbam çoook kötüydü ama sonraki öğünlerde kıvam ve lezzet arttı. Genel olarak o da iyiydi. İnsan hep mükemmel istiyo ama sorunsuz da oomuyo. Ben bu hastaneyi tercih ettiğim için pişman olmadım. Ha daha önce de yazmıştım fiyat konusunda çok saçma salak tavırları var. Her an herşey değişebiliyo. Yılbaşından önce fiyat şubat için 2400 olacak dediler. Yılbaşından sonra bi daha sorayım dedim netleştimi die. 2250 ama şerbet ikramı vs gibi extraları çıkarmışlar. Tmm dedim sorun yok. Hatta fiyat verirken form doldurdular söyledikleri fiyatı.adımı fln yazdılar.neyse çıkış işlemleri yaparken öğrendim 2400 ödemişiz.
Rabbim evledına sağlıklı ömür versin imşallah . Kendi doktorunuz kimdi doğuma geldi mi acaba

cok cok tesekkur ederim size Allah razı oldun bilgiler icin. Gecmis olsun tekrar ins hersey temiz cıkar

Doktorum bahattin beydi. Benim sancılarım çok erken başlamıştı. O nedenle sık sık nst bağlanıyodu. Son gittiğimde yine sancılar vardı. Yani doğuma alınacak şekilde sancı. Dr dayanabiliyosan dursun. Sen haftalardır böylesin, şu durumda yeni hasta gelse hemen doğuma alırız ama sen aynı sancıyı haftalardır çekiyosun.dayanabilirsen dursun dedi.ben 37+6 oldu. Yeter dayanamıyorum alın dedim. Doğuma onun mesai saati olduğu için girdi.

bende bu hastaneye gitmek istiyorum ilk buraya başlayayım diyorum bayrampaşa gaziosmanpaşa bana yakın şuan aklımda ki en iyi tercih gibi . baypark var çok yakın ama iyi yorumlar yok.Cok kafam karışık ilk hastanemde doğum sonrası sorunlar yaşadım o yüzden hiç bir sorun olsun istemiyorum.bi görmeye değer yani di mi kızlar??

bende bu hastaneye gitmek istiyorum ilk buraya başlayayım diyorum bayrampaşa gaziosmanpaşa bana yakın şuan aklımda ki en iyi tercih gibi . baypark var çok yakın ama iyi yorumlar yok.Cok kafam karışık ilk hastanemde doğum sonrası sorunlar yaşadım o yüzden hiç bir sorun olsun istemiyorum.bi görmeye değer yani di mi kızlar??
Özel başarı hastanesi varmış küçükköyde ve doktorları için fena yorum yok orası da aklınızda olsun..

Arkadaşlar Merhaba
2. gebeliğimi yaşıyorum ve ilk gebeliğimde ciddi sıkıntılar yaşayıp Cerrahpaşada doğum yapmak zorunda kalmıştım. Şimdi Gaziosmanpaşa Medical Parka gitmek istiyorum, bana doktor önerisinde bulunabilir misiniz lütfen. Gerçekten memnun olarak gittiğiniz, her şeyinizle ilgilenen, sizi aydınlatan doktor kimdir?
Şimdiden teşekkürler

Medical park gazıosmanpaşa doğum fiyatları dün öğrendim. Normal 2250Sezeryan 2450 spinal olsun dersen fiyat. 3 bine çıkıyor.

X