- 10 Haziran 2012
- 2.199
- 247
- 113
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
ben bakırköyde ethica hastanesinin hemen arkasında bir klinikte ve doktor gözetiminde epilasyon yaptırıyorum. arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım ve gayet memnunum. tüm vücut 900 tl'ye anlaştım. fiyat konusunda yardımcı oluyorlar ve kesinlikle hizmetlerinden de memnun kalacaksınız. dileyen arkadaşlar msj yoluyla irtibat kurabilir benimle.
Ben xxxxx gidiyorum. Amerikan Hastanesi'ne çıkan sokağın köşesinde hemen. İnanılmaz memnunum, bir kere bana paraymışım gibi bakmıyorlar ve işlerini çok iyi yapıyorlar.
bahsettiğiniz yerin adını verebilir misiniz ve fiyatları nasıl bahsedebilir misiniz
ben bakırköy incirli'de bir kliniğe gidiyorum, tüm vücut 900'e anlaştım ve ortalama 4 ile 8 seans sürüyor. seans sayısının önemi yok fiyatta, 4 ile 8 seans arası 900 liraya çözüm sunuyorlar ve seansların sonunda cidden memnun kalıyorsunuz. ben yeni başladım tedaviye ama gayet memnunum. zaten arkadaşlarımın tavsiyesiyle buldum burayı ve hersey yolunda şuanda.
Hala memnunsun di mi canım:) peki bu kampanya hala devam ediyor mudur? bana özelden mesaj atar mısın adını, telefonunu?
ben bakırköyde ethica hastanesinin hemen arkasında bir klinikte ve doktor gözetiminde epilasyon yaptırıyorum. arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım ve gayet memnunum. tüm vücut 900 tl'ye anlaştım. fiyat konusunda yardımcı oluyorlar ve kesinlikle hizmetlerinden de memnun kalacaksınız. dileyen arkadaşlar msj yoluyla irtibat kurabilir benimle.
ben bakırköy de yaptırıyorum tüm bacak+genital+koltuk altı+yüz(bıyık çene altı)paket olarak bitme garantili yani bitene kadar 1300 lira..
Merhaba bakirkoyde nerede epilasyona gidiyorsunuz. Sekiz seansa kadarmi yoksa sinirsiz mi. Cok sordum ama son soru : hangi cihazi kullaniyorlar
arkadaşlar ben de lazer yaptırmaya karar verdim ve ilk randevum 28.11.2012 de....tüm vücut için gideceğim...bakırköyde bir hastane seçtim bu iş için çünkü daha güvenli buluyorum hastane ortamını...en azından isimlerini kötülemek istemezler diye düşündüm...
fiyat olarak çok uygun geldi bana, 6 seans paket ücreti 1500-tl ve kredi kartına 8 taksit yapıyorlar....ama en çok korktuğum genital bölgedeki acı..bunu için emla krem kullanmayı düşünüyorum ama ağrı eşiğimin düşük olduğunu tahmin ediyorum...
bu konuda tavsiyesi olan varsa çok sevinirim, hangi yöntemlerler acıyı en aza indirebilirim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?