- 22 Temmuz 2012
- 22
- 16
- 38
- 35
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
bende beylikdüzü medilife hastanesinde yeni başlıycam lazere. t.bacak+k.altı+genital kampanya yapmışlar 1000 tl, 8 seans. ve ellerinde hem yag hemde alex makina var. senin kıl yapına göre onlar belirliyorlar hangi makina olucağını. pazar ilk seansıma gidicem bakalım.
Kızlar şuan medi life beylikdüzünde kampanya devam ediyor Ama 1.000 tl değil 1.250 tl
Ben randevu aldıktan sonra ilk görüşmeye gittim
Kıl köküne bakıyor
Bilgi veriyor
Regliden bir hafta sonraya randevu veriyor
Bugun gideceğim ilk seansıma durumdan sizleride haberdar edeceğim.
merhaba bnde medilifeda lazere başlıyacağım sanırım sonuçlarınızı merak ediyorum hala memnunmusunuz...
merhaba medilife devam ettinizmi ve sonuçlarınızı yazabilirmisiniz bnde medilife gideceğim ama karar verebilmek için olumlu bikaç sonuca ihtiyacım var
4. seansa gideceğim bu ay sonu. sonuçtan memnunum, bazı yerlerde tüylenme bitti bile. tamamen bitmesinden umutluyum.
bnde gdecegm sz basladnzmı?
4. seansa gideceğim bu ay sonu. sonuçtan memnunum, bazı yerlerde tüylenme bitti bile. tamamen bitmesinden umutluyum.
ist avrupada bir poliklinikle konuştum.genital+koltuk altı 16 seans 600 tl dediler.ben de karar veremedim.baya da iyi bir yer ama :26:
merhaba medilife devam ettinizmi ve sonuçlarınızı yazabilirmisiniz bnde medilife gideceğim ama karar verebilmek için olumlu bikaç sonuca ihtiyacım var
nereye gittiğinizi özelden yazabilirmisiniz? teşekkürler
ya özelden yazamıyorum sanırım henüz....bakırköyde metrobüs durağının orada bir hastane var....ömür durağının bakırköy tarafında olan....2. seansıma gittim geçen hafta....çok memnunum...yarım bacak+bikini+koltuk altı 1300-tl 6 seans anlaştım....10 günde dökülme başlıyor....
ayrıca kullandıkları alet cynosure....benim canım tatlıdır ama ilk seans dışında canım acımadı pek.....emla krem sürdüm öyle gittim....
istersen sen özelden bana yaz, telefonlarını vereyim sana....
bu arada napolyanna birşey daha sormak istiyorumm
lazer epilasyonda acı oraı nedir ben ağdaya zor dayanıyodum çok tedirginim bu konuda lazere dayanbilrmiyim diye :S
ben bakırköyde ethica hastanesinin hemen arkasında bir klinikte ve doktor gözetiminde epilasyon yaptırıyorum. arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım ve gayet memnunum. tüm vücut 900 tl'ye anlaştım. fiyat konusunda yardımcı oluyorlar ve kesinlikle hizmetlerinden de memnun kalacaksınız. dileyen arkadaşlar msj yoluyla irtibat kurabilir benimle.
ben bakırköy incirli'de bir kliniğe gidiyorum, tüm vücut 900'e anlaştım ve ortalama 4 ile 8 seans sürüyor. seans sayısının önemi yok fiyatta, 4 ile 8 seans arası 900 liraya çözüm sunuyorlar ve seansların sonunda cidden memnun kalıyorsunuz. ben yeni başladım tedaviye ama gayet memnunum. zaten arkadaşlarımın tavsiyesiyle buldum burayı ve hersey yolunda şuanda.
yerin ismini yazabilir misiniz yeni üye oldugumdan sanırım mesajda atamadım yardımcı olursanız sevinirim fiyat çok iyi geldi bana
gittiğiniz yerin edres ve telefon bilgilerini özel mesaj olarak atabilir misiizBen xxxxx gidiyorum. Amerikan Hastanesi'ne çıkan sokağın köşesinde hemen. İnanılmaz memnunum, bir kere bana paraymışım gibi bakmıyorlar ve işlerini çok iyi yapıyorlar.
merhaba; bende yeni üyeyim özelden mesaj atamıyorumve bu merkezi çok merak ediyorum hala devam ediyomusunuz? birde merkezin ismini öğrenebilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?