• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İstanbul da Lazer Epilasyon Fiyatları

Kızlar ben biyer buldum teyzemin tavsyesiyle genital + koltuk altı 70 lira tek seans ücreti bu . Teyzem sadece genitale gitti onun ücretide tek başına 50 lira. Şuan teyzemin 6 . seansı bitti artık 2 ayda bir gidecek . Çok memnun .

MErhaba ;

lazer için gittiğin yer hakkında bilgi verir misin rica etsem , cok sevinirim ben özel mesaj gönderemiyorum.

fiyat , nekadar dır gidiyorsun vs :)

Tşklerrr

CAnım

lazer için gittiğin yer hakkında bilgi verir misin rica etsem , cok sevinirim

fiyat , nekadar dır gidiyorsun vs :) ben özel mesaj gönderemiyorum.

Tşklerrr

Kartal da bir yer . Ben daha ilk seansıma gittim . Genital 50 lira. Koltuk altı+Genital 70 lira oluyor. 1 ay sonra ikinci seansıma gideceğim.

Arkadaşlar yazılanları okudum ama henüz karar veremedim.Medlife araştırıcam ama anladığım kadarıyla hastane olması çok daha iyi.Yeni giden akadaşların tafsiyelerini bekliyorum:43:

arkadaşlar ben de lazer yaptırmaya karar verdim ve ilk randevum 28.11.2012 de....tüm vücut için gideceğim...bakırköyde bir hastane seçtim bu iş için çünkü daha güvenli buluyorum hastane ortamını...en azından isimlerini kötülemek istemezler diye düşündüm...

fiyat olarak çok uygun geldi bana, 6 seans paket ücreti 1500-tl ve kredi kartına 8 taksit yapıyorlar....ama en çok korktuğum genital bölgedeki acı..bunu için emla krem kullanmayı düşünüyorum ama ağrı eşiğimin düşük olduğunu tahmin ediyorum...

bu konuda tavsiyesi olan varsa çok sevinirim, hangi yöntemlerler acıyı en aza indirebilirim acaba?

Kızlar ikinci seansıma gittim .
Bu sefer koltuk altına da girdim.
Genital için 2. koltuk altı için ilk seansım oldu yani.
Genitalde ilk 29 derece ile çalışmıştık bu kez 35 dereceye dayandım acı duymadım.
Koltuk altı 38 dereceydi.
Acı giderek azalıyormuş zaten.
Memnunum şuan için.
Genital+Koltuk altı 70 liraya gidiyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bakırköyde ethica hastanesinin hemen arkasında bir klinikte ve doktor gözetiminde epilasyon yaptırıyorum. arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım ve gayet memnunum. tüm vücut 900 tl'ye anlaştım. fiyat konusunda yardımcı oluyorlar ve kesinlikle hizmetlerinden de memnun kalacaksınız. dileyen arkadaşlar msj yoluyla irtibat kurabilir benimle.

yerin ismini yazabilir misiniz yeni üye oldugumdan sanırım mesajda atamadım yardımcı olursanız sevinirim fiyat çok iyi geldi bana

Son düzenleme:
bahsettiğiniz yerin adını verebilir misiniz ve fiyatları nasıl bahsedebilir misiniz

arkadaşlar nasıl araştırmam gerekiyor lazeri nerede yaptıracagımı tıp merkezlerini falan arastırıyorum güzellik salonu istemiyorum çünkü yanma falan olsun istemiyorum allah korusun , işinin ehli bi yer istiyorum ama ayıracak fazla bütçemde yok lazer epilasyon olayına ama kampanyalara bakıyourm 6 seans paket veriyor geneli bikini,genital,koltukaltı tüm bacak 1300 1500 ortalama ama hadi parayı ayarlayıp gideyim diyorum sonucta ömrlük bişeyden kurtulmak var sonucta ama 6 seansta biter mi bitmezse yada bitmesin diye özellikle düşük doz falan uygulanırsa güvenemiyorum of napıcam yardım edin kızlar yaptırmak istiyorum ama polikilinikte

ben bakırköy incirli'de bir kliniğe gidiyorum, tüm vücut 900'e anlaştım ve ortalama 4 ile 8 seans sürüyor. seans sayısının önemi yok fiyatta, 4 ile 8 seans arası 900 liraya çözüm sunuyorlar ve seansların sonunda cidden memnun kalıyorsunuz. ben yeni başladım tedaviye ama gayet memnunum. zaten arkadaşlarımın tavsiyesiyle buldum burayı ve hersey yolunda şuanda.

Merhaba bakirkoyde nerede epilasyona gidiyorsunuz. Sekiz seansa kadarmi yoksa sinirsiz mi. Cok sordum ama son soru : hangi cihazi kullaniyorlar

ben bakırköyde ethica hastanesinin hemen arkasında bir klinikte ve doktor gözetiminde epilasyon yaptırıyorum. arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım ve gayet memnunum. tüm vücut 900 tl'ye anlaştım. fiyat konusunda yardımcı oluyorlar ve kesinlikle hizmetlerinden de memnun kalacaksınız. dileyen arkadaşlar msj yoluyla irtibat kurabilir benimle.

merhaba ben epilasyona gitmek istiyorum fakat fiyatlar çok pahalı. epiderm var bakırköyde seans başı 480 tl istiyor. acaba bana adını verebilimisiniz ?

arkadaşlar ben de lazer yaptırmaya karar verdim ve ilk randevum 28.11.2012 de....tüm vücut için gideceğim...bakırköyde bir hastane seçtim bu iş için çünkü daha güvenli buluyorum hastane ortamını...en azından isimlerini kötülemek istemezler diye düşündüm...

fiyat olarak çok uygun geldi bana, 6 seans paket ücreti 1500-tl ve kredi kartına 8 taksit yapıyorlar....ama en çok korktuğum genital bölgedeki acı..bunu için emla krem kullanmayı düşünüyorum ama ağrı eşiğimin düşük olduğunu tahmin ediyorum...

bu konuda tavsiyesi olan varsa çok sevinirim, hangi yöntemlerler acıyı en aza indirebilirim acaba?

nereye gittiğinizi özelden yazabilirmisiniz? teşekkürler

Back