- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
Meb medi lifede baski cam lazare guvenebilirmimiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meb medi lifede baski cam lazare guvenebilirmimiyom
ben bakırköy incirli'de bir kliniğe gidiyorum, tüm vücut 900'e anlaştım ve ortalama 4 ile 8 seans sürüyor. seans sayısının önemi yok fiyatta, 4 ile 8 seans arası 900 liraya çözüm sunuyorlar ve seansların sonunda cidden memnun kalıyorsunuz. ben yeni başladım tedaviye ama gayet memnunum. zaten arkadaşlarımın tavsiyesiyle buldum burayı ve hersey yolunda şuanda.
4 seansta nasıl bir çözüm sunulabilir ki.bana pek mantıklı gelmedi.genelde bu tür durumlarda tekrardan paket satıyorlar.bende yarım bacak genital koltukaltı 800e anlastim bahcelievlerde.16seans hakkım var.o zamana kadar çoktan biter ama paket 16 seans ihtiyacin oldugu kadar gelirsin dedilerBakırköy de ne tarafa acaba bilen biri bana ulaşabilir mi ?
16 seans genelde alex makinelerde veriliyor ona gittim ama bir faydasını göremedim seanslarım bitmek üzere. farklı bölgelerim için 6+2 seans veren diod makine kullanan bir güzellik merkeziyle anlaştım ve 2 ay önce 4.seansıma girdim hala çıkmadı. demek istediğim 16 veya 4 farketmez kullanılan cihaz ve kıl kökleri önemli. umarım hepimizinki tez elden biter. :)4 seansta nasıl bir çözüm sunulabilir ki.bana pek mantıklı gelmedi.genelde bu tür durumlarda tekrardan paket satıyorlar.bende yarım bacak genital koltukaltı 800e anlastim bahcelievlerde.16seans hakkım var.o zamana kadar çoktan biter ama paket 16 seans ihtiyacin oldugu kadar gelirsin dediler
Çok uzun zaman olmuş ama memnun kaldın mi ethica dan. Bende orayı dusunuyorumben bugün ethica incirli'de başladım. tüm kol+tüm bacak+koltukaltı+bikini bölgesi 8 seans ücreti 10 taksitli 1800 Tlye gidiyorum. kontrol seansı tarihini de verdiler, aksatma ya da atlatma olacağını düşünmüyorum.
benim tüm vücut (tüm kol tüm bacak kol altı tüm genital tüm bel tüm göbek ve gögüs arası ve tüm yüz) 1500 tl canım
kol altı genital ve tüm bacak 990 tl kampanya vardı gitmişken hepsine başladım senin yarım göbek 6 seans falan satıyorlar bence 350 falandır çok yerden fiyat aldım çnkü tahmin edebiliyorrum artık
Eminmisiniz o fiyata gercek lazer yaptirdiginizdan sastim4 seansta nasıl bir çözüm sunulabilir ki.bana pek mantıklı gelmedi.genelde bu tür durumlarda tekrardan paket satıyorlar.bende yarım bacak genital koltukaltı 800e anlastim bahcelievlerde.16seans hakkım var.o zamana kadar çoktan biter ama paket 16 seans ihtiyacin oldugu kadar gelirsin dediler
Bu reklam degilmi :))))reklam olmasın diye sadece sizler için çıkışta tabelalarını çektim sizlere sunuyorum gerçekten çok işlerinde ehil ve profesyoneller hatta ben oradayken biri neredeyse ağlayarak ucuz diye bir yere gittim dedi bakırköyde dudağını yakmışlar yakınıyordu merdede bir uzman sorun yapmayın 2 seansta gidecek demişti şaşırmıştım işte demem oki ucuz diyede kendini teslim etmemek gerek merdeyi gözünüz kapalı araya bilirsiniz
ben bakırköy de yaptırıyorum tüm bacak+genital+koltuk altı+yüz(bıyık çene altı)paket olarak bitme garantili yani bitene kadar 1300 lira..