- 27 Temmuz 2012
- 126
- 3
- 316
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
bende beylikdüzü medilife hastanesinde yeni başlıycam lazere. t.bacak+k.altı+genital kampanya yapmışlar 1000 tl, 8 seans. ve ellerinde hem yag hemde alex makina var. senin kıl yapına göre onlar belirliyorlar hangi makina olucağını. pazar ilk seansıma gidicem bakalım.
ben bugün ethica incirli'de başladım. tüm kol+tüm bacak+koltukaltı+bikini bölgesi 8 seans ücreti 10 taksitli 1800 Tlye gidiyorum. kontrol seansı tarihini de verdiler, aksatma ya da atlatma olacağını düşünmüyorum.
ilk seansıma gittim, çok memnun kaldım ilgilerinden. benim tüy yapıma göre ilk alex de başladık daha sonra tüyler incelmeye başladıkça yag a geçilecekmiş çünkü o ince tüyleri daha iyi görüyormuş. kampanya bu ay bitiyor diye biliyorum. mümkünse elini çabuk tut derim, civar hastanelerden 2 katı fiyat aldım, birde kampanyalı fiyatlarıydı.Bende beylikdüzü medılıfe duydum bende gitmek istiyorum ama ekim gibi başlarım dedim. Başladıgında ve sonuctan banada haber verirmisin? Birde nezamana kadar devam ediyor acaba bu kampanyaa?
ilk seansıma gittim, çok memnun kaldım ilgilerinden. benim tüy yapıma göre ilk alex de başladık daha sonra tüyler incelmeye başladıkça yag a geçilecekmiş çünkü o ince tüyleri daha iyi görüyormuş. kampanya bu ay bitiyor diye biliyorum. mümkünse elini çabuk tut derim, civar hastanelerden 2 katı fiyat aldım, birde kampanyalı fiyatlarıydı.
ilk seansıma gittim, çok memnun kaldım ilgilerinden. benim tüy yapıma göre ilk alex de başladık daha sonra tüyler incelmeye başladıkça yag a geçilecekmiş çünkü o ince tüyleri daha iyi görüyormuş. kampanya bu ay bitiyor diye biliyorum. mümkünse elini çabuk tut derim, civar hastanelerden 2 katı fiyat aldım, birde kampanyalı fiyatlarıydı.
Tşk ederimmm:)
İyii ki yazdın Bende şimdi aradım evet kampanya bu ay sonu bitiyormuş
hemenn randevuuu aldımmm...
merhaba. ilk seansa gittinizmi acaba. yukarıdaki sorularıma siz de cevap verirseniz sevinirim :)
Gidemedim regli oldum
Ama bu ay gidiceğim kısmetse
Durumdan sizi haberdar ederim.
merhaba bende orada lazer epilasyona başlamak istiyorum. ilk seanstan sonra durumlar nasıl memnunmusunuz? bir de lazer epilasyona başlaman önce doktorla görüşmek için randevu aldınızmı tüyler lazere uygun yada değil diye kontrol etmesi için
kızlar ben bir yerle görüştüm cuma randevu verdiler 1200 tl.bacak,genital ve koltukaltı.6 seans.eğer medilife 8 seans ve 1000 tl ise ona giderim,hala devam ediyormu bu fiyatlar kızlar ??? bide benim gittiğim yer yeni açıldı emin olamıyorum oyüzden.
arkadaşlar okmeydanın da mavi poliklinik var.hem hastane şartlarında,hem cildiye hekiminin eşliğinde hemde fiyatşar çok uygun.ilgilenen arkadaşlar msj atsınlar fiyat konusunda da yardımcı olurum.
ben bakırköyde ethica hastanesinin hemen arkasında bir klinikte ve doktor gözetiminde epilasyon yaptırıyorum. arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım ve gayet memnunum. tüm vücut 900 tl'ye anlaştım. fiyat konusunda yardımcı oluyorlar ve kesinlikle hizmetlerinden de memnun kalacaksınız. dileyen arkadaşlar msj yoluyla irtibat kurabilir benimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?