• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İstanbul da Lazer Epilasyon Fiyatları

Kızlar bende tüm vücut lazer yaptırıyorum.
Gittiğim yerde hala kampanya var. (Nişantaşında bir merkez)
Tüm vücut tek seans ücreti 300 TL.
3.seansdan itibaren indirimde yapılıyor. Ayrıca kesinlikle paragöz bir yer değil.
Ben gitmeden önce bir çok yeri araştırdım. Burayı tavsiye edebilirim size.
İsteyen olursa özelden mesaj atabilirim.

Kızlar öncelikle hepinizi sevgiyle selamlıyorum ve şu lanet kıllardan kurtulmak adına bana şişli bakırköy çevresi bi epilasyon merkezi tavsiye edebilirmisiniz nereye gideceğimi şaşırmış vaziyetteyim. Gruponlar indirimli merkezlere giden varmı ben korkuyorum açıkçası eğer yaptıran varsa aydınlatabilirmi. Teşekkürler :)

saarah ben şuan yaptırıyorum şişlide yeri çok rahatım ve oldukça iyi ilgileniyolar tavsiye ederim oldukçada yardımcı oluyolar her konuda istersen özelden yerin ismini mesaj atabilirm ben çok memnun kaldım 3. seansı yaptırdım bayagı azalma oldu

Kızlar öncelikle hepinizi sevgiyle selamlıyorum ve şu lanet kıllardan kurtulmak adına bana şişli bakırköy çevresi bi epilasyon merkezi tavsiye edebilirmisiniz nereye gideceğimi şaşırmış vaziyetteyim. Gruponlar indirimli merkezlere giden varmı ben korkuyorum açıkçası eğer yaptıran varsa aydınlatabilirmi. Teşekkürler :)

bakırköyde ethica incirliye gidiyorum çok memnunum.bence güzellik merkezleri yerine hastane tercih et

ben bakırköy incirli'de bir kliniğe gidiyorum, tüm vücut 900'e anlaştım ve ortalama 4 ile 8 seans sürüyor. seans sayısının önemi yok fiyatta, 4 ile 8 seans arası 900 liraya çözüm sunuyorlar ve seansların sonunda cidden memnun kalıyorsunuz. ben yeni başladım tedaviye ama gayet memnunum. zaten arkadaşlarımın tavsiyesiyle buldum burayı ve hersey yolunda şuanda.

merhaba lutfen bana hangi klinik oldugunu mesajla soyleyebilir mlisiniz???? ya da tarif edebilir misiniz lutfen.....

ben bakırköyde ethica hastanesinin hemen arkasında bir klinikte ve doktor gözetiminde epilasyon yaptırıyorum. arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım ve gayet memnunum. tüm vücut 900 tl'ye anlaştım. fiyat konusunda yardımcı oluyorlar ve kesinlikle hizmetlerinden de memnun kalacaksınız. dileyen arkadaşlar msj yoluyla irtibat kurabilir benimle.

merhaba lutfen bana oranin nere oldugunu soyleyebilir misiniz, ozelden veya tarif edebilir misiniz lutfen.....?

Bende Bakırköy civarında bi yere gitmek istiyorum, İncirli'de falan. Fiyatı uygun bir yer varsa öneren olursa sevinirim :) Gidip bi seanslık denemek istiyorum. Memnun kalırsam devam edeyim diyorum :)

arkadaşlar ben de lazer yaptırmaya karar verdim ve ilk randevum 28.11.2012 de....tüm vücut için gideceğim...bakırköyde bir hastane seçtim bu iş için çünkü daha güvenli buluyorum hastane ortamını...en azından isimlerini kötülemek istemezler diye düşündüm...

fiyat olarak çok uygun geldi bana, 6 seans paket ücreti 1500-tl ve kredi kartına 8 taksit yapıyorlar....ama en çok korktuğum genital bölgedeki acı..bunu için emla krem kullanmayı düşünüyorum ama ağrı eşiğimin düşük olduğunu tahmin ediyorum...

bu konuda tavsiyesi olan varsa çok sevinirim, hangi yöntemlerler acıyı en aza indirebilirim acaba?

mesajla neresi oldugunu yazabilirmisiniz mesaj atma hakkım yok yeni üyeyim. şimdiden teşekkürler.

Genital- koltuk altı 50 tl oldu benim gittiğim yerde kızlar 5. seansıma gittim memnunum sana mesajla yerin adını verdim adres yok.

Genital- koltuk altı 50 tl oldu benim gittiğim yerde kızlar 5. seansıma gittim memnunum sana mesajla yerin adını verdim adres yok.

canım gittiğin yer hastane mi güzellik merkezimi.

ben özel hastanede yaptırıyorum tüm genital seansı 150 koltukaltı 50 tl veriyorum :53::53::53:
koltukaltım bitti. kalan açık renkler için iğneli yaptırıyorum.
genitale 1-2 seans daha giderim sanırım ama ben kazıklanıyomuyum yaa.

Kızlar lazerde acı oluyor mu ya ? Ağda yapıyorum heryerime bi tanıdık ağdadan daha kötü demişti bende bu yaz istiyorum lazere gitmeyi ama canım çok tatlı :26:

canım gittiğin yer hastane mi güzellik merkezimi.

ben özel hastanede yaptırıyorum tüm genital seansı 150 koltukaltı 50 tl veriyorum :53::53::53:
koltukaltım bitti. kalan açık renkler için iğneli yaptırıyorum.
genitale 1-2 seans daha giderim sanırım ama ben kazıklanıyomuyum yaa.

Güzellik merkezi canım benim . Ben memnunum şuan için koltuk altım 4 oldu genital 5 oldu . Senin neden o kadar fazla ki :26:

Kızlar lazerde acı oluyor mu ya ? Ağda yapıyorum heryerime bi tanıdık ağdadan daha kötü demişti bende bu yaz istiyorum lazere gitmeyi ama canım çok tatlı :26:

Ben ağdayıda bilen biri olarak ağda daha az acı veriyor derim tatlım :D
Ama lazerde dayanılmayacak gibi değil ve gerçekten rahatlık :52:

Ben ağdayıda bilen biri olarak ağda daha az acı veriyor derim tatlım :D
Ama lazerde dayanılmayacak gibi değil ve gerçekten rahatlık :52:

Hadi yaaa ama napalım tertemiz olmak içinnn :( Benim arkadaşım bütün vücut 4 seans bin tl ye gidiyomuş oraya gel diyo ama iyi mi ki :26:

olmaz mı gülüm yaaa. ilk başlarda benim gayet iyiydi dayanıyodum yani. tüyler azaldıkça açık renklileride bitirmek için başka makinaya aldılar beni derecemi deniyo ona akımmı deniyo ne ise onuda yükselttiler vallaha zor durdum. geçen sefer gitmemeyi bile düşündüm ama kurtulmak için mecbur gittim. yol boyuca acısa da öldürmez i dinledim :52::52: ben ne acılar çektim de bu kadar zorlanmadım yani :52:
ama mesela kuzenim benden farklı bi yere gidiyo onunki güzellik merkezi hiç acmıyo diyo şaştım kaldım.

Güzellik merkezi canım benim . Ben memnunum şuan için koltuk altım 4 oldu genital 5 oldu . Senin neden o kadar fazla ki :26:

benim koltukaltı 6 da bitti heralde. genitalde 5 oldu sanrım. ben 2 ayda bir gidiyorum sen ne aralıklarla gidiyosun canım.

Hadi yaaa ama napalım tertemiz olmak içinnn :( Benim arkadaşım bütün vücut 4 seans bin tl ye gidiyomuş oraya gel diyo ama iyi mi ki :26:

canım tüm vücut derken kol üstleri felan dahil mi ? yoksa sadece bacak genital koltukaltı mı acaba ? 4000 pahalı geldi.
benim gittiğim yer baya pahalı olmasına rağmn tüm vucut (kolüstü hariç) 8 seans paket fiyatı 2000 tl di en son.

Back