- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
nexus die bir yer var bilginiz varmı peki[/QUOTE
ben 1,5 yıldır oraya gidiyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nexus die bir yer var bilginiz varmı peki[/QUOTE
ben 1,5 yıldır oraya gidiyorum..
Ben xxxxx gidiyorum. Amerikan Hastanesi'ne çıkan sokağın köşesinde hemen. İnanılmaz memnunum, bir kere bana paraymışım gibi bakmıyorlar ve işlerini çok iyi yapıyorlar.
Kızlar öncelikle hepinizi sevgiyle selamlıyorum ve şu lanet kıllardan kurtulmak adına bana şişli bakırköy çevresi bi epilasyon merkezi tavsiye edebilirmisiniz nereye gideceğimi şaşırmış vaziyetteyim. Gruponlar indirimli merkezlere giden varmı ben korkuyorum açıkçası eğer yaptıran varsa aydınlatabilirmi. Teşekkürler :)
ben bakırköy incirli'de bir kliniğe gidiyorum, tüm vücut 900'e anlaştım ve ortalama 4 ile 8 seans sürüyor. seans sayısının önemi yok fiyatta, 4 ile 8 seans arası 900 liraya çözüm sunuyorlar ve seansların sonunda cidden memnun kalıyorsunuz. ben yeni başladım tedaviye ama gayet memnunum. zaten arkadaşlarımın tavsiyesiyle buldum burayı ve hersey yolunda şuanda.
ben bakırköyde ethica hastanesinin hemen arkasında bir klinikte ve doktor gözetiminde epilasyon yaptırıyorum. arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım ve gayet memnunum. tüm vücut 900 tl'ye anlaştım. fiyat konusunda yardımcı oluyorlar ve kesinlikle hizmetlerinden de memnun kalacaksınız. dileyen arkadaşlar msj yoluyla irtibat kurabilir benimle.
Kartal da bir yer . Ben daha ilk seansıma gittim . Genital 50 lira. Koltuk altı+Genital 70 lira oluyor. 1 ay sonra ikinci seansıma gideceğim.
arkadaşlar ben de lazer yaptırmaya karar verdim ve ilk randevum 28.11.2012 de....tüm vücut için gideceğim...bakırköyde bir hastane seçtim bu iş için çünkü daha güvenli buluyorum hastane ortamını...en azından isimlerini kötülemek istemezler diye düşündüm...
fiyat olarak çok uygun geldi bana, 6 seans paket ücreti 1500-tl ve kredi kartına 8 taksit yapıyorlar....ama en çok korktuğum genital bölgedeki acı..bunu için emla krem kullanmayı düşünüyorum ama ağrı eşiğimin düşük olduğunu tahmin ediyorum...
bu konuda tavsiyesi olan varsa çok sevinirim, hangi yöntemlerler acıyı en aza indirebilirim acaba?
Dün genitalde 3. koltuk altında 2. seansıma gittim .
Gayet memnunum kızlar :)
Genital- koltuk altı 50 tl oldu benim gittiğim yerde kızlar 5. seansıma gittim memnunum sana mesajla yerin adını verdim adres yok.
canım gittiğin yer hastane mi güzellik merkezimi.
ben özel hastanede yaptırıyorum tüm genital seansı 150 koltukaltı 50 tl veriyorum
koltukaltım bitti. kalan açık renkler için iğneli yaptırıyorum.
genitale 1-2 seans daha giderim sanırım ama ben kazıklanıyomuyum yaa.
Kızlar lazerde acı oluyor mu ya ? Ağda yapıyorum heryerime bi tanıdık ağdadan daha kötü demişti bende bu yaz istiyorum lazere gitmeyi ama canım çok tatlı :26:
Ben ağdayıda bilen biri olarak ağda daha az acı veriyor derim tatlım
Ama lazerde dayanılmayacak gibi değil ve gerçekten rahatlık
Kızlar lazerde acı oluyor mu ya ? Ağda yapıyorum heryerime bi tanıdık ağdadan daha kötü demişti bende bu yaz istiyorum lazere gitmeyi ama canım çok tatlı :26:
Güzellik merkezi canım benim . Ben memnunum şuan için koltuk altım 4 oldu genital 5 oldu . Senin neden o kadar fazla ki :26:
Hadi yaaa ama napalım tertemiz olmak içinnn Benim arkadaşım bütün vücut 4 seans bin tl ye gidiyomuş oraya gel diyo ama iyi mi ki :26: