• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İstanbul da Lazer Epilasyon Fiyatları

bende beylikdüzü medilife hastanesinde yeni başlıycam lazere. t.bacak+k.altı+genital kampanya yapmışlar 1000 tl, 8 seans. ve ellerinde hem yag hemde alex makina var. senin kıl yapına göre onlar belirliyorlar hangi makina olucağını. pazar ilk seansıma gidicem bakalım.

merhaba bnde medilifeda lazere başlıyacağım sanırım sonuçlarınızı merak ediyorum hala memnunmusunuz...

Kızlar şuan medi life beylikdüzünde kampanya devam ediyor Ama 1.000 tl değil 1.250 tl
Ben randevu aldıktan sonra ilk görüşmeye gittim
Kıl köküne bakıyor
Bilgi veriyor
Regliden bir hafta sonraya randevu veriyor
Bugun gideceğim ilk seansıma durumdan sizleride haberdar edeceğim.

merhaba medilife devam ettinizmi ve sonuçlarınızı yazabilirmisiniz bnde medilife gideceğim ama karar verebilmek için olumlu bikaç sonuca ihtiyacım var

4. seansa gideceğim bu ay sonu. sonuçtan memnunum, bazı yerlerde tüylenme bitti bile. tamamen bitmesinden umutluyum.

bu arada napolyanna birşey daha sormak istiyorumm
lazer epilasyonda acı oraı nedir ben ağdaya zor dayanıyodum çok tedirginim bu konuda lazere dayanbilrmiyim diye :S

merhaba medilife devam ettinizmi ve sonuçlarınızı yazabilirmisiniz bnde medilife gideceğim ama karar verebilmek için olumlu bikaç sonuca ihtiyacım var

Evet canım devam ediyorum 3 senasıma gireceğim
Şuan çok aşırı bir azalma yok
Ama bacak kısmı falan çıkmadı diyebilirim
Şimdilik bir sorun yok ama bitmeden cevap vermekde olmaz

nereye gittiğinizi özelden yazabilirmisiniz? teşekkürler

ya özelden yazamıyorum sanırım henüz....bakırköyde metrobüs durağının orada bir hastane var....ömür durağının bakırköy tarafında olan....2. seansıma gittim geçen hafta....çok memnunum...yarım bacak+bikini+koltuk altı 1300-tl 6 seans anlaştım....10 günde dökülme başlıyor....

ayrıca kullandıkları alet cynosure....benim canım tatlıdır ama ilk seans dışında canım acımadı pek.....emla krem sürdüm öyle gittim....

istersen sen özelden bana yaz, telefonlarını vereyim sana....

ya özelden yazamıyorum sanırım henüz....bakırköyde metrobüs durağının orada bir hastane var....ömür durağının bakırköy tarafında olan....2. seansıma gittim geçen hafta....çok memnunum...yarım bacak+bikini+koltuk altı 1300-tl 6 seans anlaştım....10 günde dökülme başlıyor....

ayrıca kullandıkları alet cynosure....benim canım tatlıdır ama ilk seans dışında canım acımadı pek.....emla krem sürdüm öyle gittim....

istersen sen özelden bana yaz, telefonlarını vereyim sana....

tşk ederim canım benimde mesajlarım az olduğu için özelden yazamıyorum dediğin yere gidip bakacağım :)

bu arada napolyanna birşey daha sormak istiyorumm
lazer epilasyonda acı oraı nedir ben ağdaya zor dayanıyodum çok tedirginim bu konuda lazere dayanbilrmiyim diye :S

benim için ağdayla eşdeğer.ağda da bir anda çekiyor ve acı o an yoğun oluyo sonrasında yine de sızlıyo ama lazerde de acı zamana yayılarak oluyo ama sonrasında bir acı kalmıyor bende.

ben bakırköyde ethica hastanesinin hemen arkasında bir klinikte ve doktor gözetiminde epilasyon yaptırıyorum. arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım ve gayet memnunum. tüm vücut 900 tl'ye anlaştım. fiyat konusunda yardımcı oluyorlar ve kesinlikle hizmetlerinden de memnun kalacaksınız. dileyen arkadaşlar msj yoluyla irtibat kurabilir benimle.

merhaba; bende yeni üyeyim özelden mesaj atamıyorum :( ve bu merkezi çok merak ediyorum hala devam ediyomusunuz? birde merkezin ismini öğrenebilirmiyim?

ben bakırköy incirli'de bir kliniğe gidiyorum, tüm vücut 900'e anlaştım ve ortalama 4 ile 8 seans sürüyor. seans sayısının önemi yok fiyatta, 4 ile 8 seans arası 900 liraya çözüm sunuyorlar ve seansların sonunda cidden memnun kalıyorsunuz. ben yeni başladım tedaviye ama gayet memnunum. zaten arkadaşlarımın tavsiyesiyle buldum burayı ve hersey yolunda şuanda.

Merhaba Canım bana gittiğin kliniğin bilgilerini msj atar mısın?Memnun kaldın mı?Ayrıca çalıştığım için çok vakit bulamıyorum.Haftaiçi akşam veya haftasonu randevu alabiliyor musun?

Kızlar, ben araştırma yaparken bu evde kullanılan cihazları gördüm. Daha önce deneyeniniz var mı? Fiyatı az buz değil ama faydalı mıdır?

Hediyeli alışveriş uygulamasıyla bir ilk başlatan Vivikea.com, kadınlara özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Pürüzsüz ve ipeksi bir cilde sahip olmak isteyen kadınlar için tasarlanan Babyliss taşınabilir ışık bazlı epilasyon cihazı yüzde 20 indirim fırsatıyla Vivikea.com’da sizleri bekliyor.
Ev ve dekorasyon ürünlerinin yanı sıra kişisel bakım ürünlerinde de kadınlara özel fırsatlar sunan Babyliss taşınabilir ışık bazlı epilasyon cihazını hediyesiyle birlikte tek tıkla kapınıza getiriyor.
Pürüzsüz ve ipeksi bir cilde sahip olmak isteyen kadınlar için üretilen Babyliss epilasyon cihazı en kısa tüyleri bile kolaylıkla yok ederek vücuttaki istenmeyen tüylerden pratik bir şekilde kurtulmanızı sağlıyor. Taşınabilir tasarımı sayesinde kolaylıkla kullanabileceğiniz bu epilasyon aleti, yoğun ve hızlı ışık atımı özelliğiyle yüzde 70 oranında tüylerde azalma sağlıyor. 5 farklı cilt rengine uygun olarak
kullanılan Babyliss, yüz hariç tüm vücut bölgelerine uygulanabiliyor.
İstenmeyen tüylerinizden kurtulmak için güzellik merkezine gitmeden pürüzsüz bir cilde sahip olmak istiyorsanız www.vivikea.com adresinden Babyliss taşınabilir ışık bazlı epilasyon cihazına yüzde 20 indirim fırsatıyla sahip olabilirsiniz. Üstelik yapacağınız alışverişin sonunda sürpriz hediyelerde sizleri bekliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni kampanyalar cok örneğin burda fiyat var charmbeautyform Bağdat caddesinde guzellik merkezi.

Back