Hanfendinin birisi Ataturk e Ankarada yatan sahsiyet diye bahsediyor ama ben hanfendiye karsilik olarak yazdigim yazidan ki yazimda hic bi sekilde hakaret kufur yoktu bundan dolayi siteye erisimim yasaklandigina dair mesaj aliyorum umarim ayni cezayi o hanfendide almistir nese ben oyle yada boyle bu siteden uyeligimi kaldirmak istedim ama kaldiramiyorum sizden ricam site yoneticileri olarak uyeligimi kaldirmaniz kesinlikle artil bu siteyi kullanmak istemiyorum...
Saygilar
polemikten ceza almışsınızdır
site kuralları gereği hepimiz ceza alıyoruz zaten
illa hakaret etmek gerekmiyo yani polemiğe girince de ceza alabiliyosunuz
O zaman ogun herkes polimige girdi herkes ceza aldi ne diyim bana sacma geldi yani acikcasi
biri seni kiblemiş olabilir
sebebini muneye sor istersen
Valla anlamadim ki gercekten kotu birseyde yazmadim Ataturk hepimizin hassas oldugu bi konu olmasi gerek o hanfendi Ataturk e ankarada yatan sahsiyete tapiyorsunuz diyince soka girdim yani bunu kocamda soylese bosama sebebim olur onu ben Ataturk e laf ettigi icin oz yigenimle konusmuyorum 6 senedir acikcasi bu konuda ceza almam beni uzdu sadece... ama olmusla ölmuse care yok tabiki... gene sorarim ben ama tesk ederim
rica ederim de hepimiz ceza alıyoruz alıştım ben artık hakaret etmesen de alıyosun
ben geçenlerde bana kapa çeneni diye hakaret eden biriyle polemiğe girdim diye ceza aldım
en iyisi alıntılamadan genel yazmak heralde
Hanfendinin birisi Ataturk e Ankarada yatan sahsiyet diye bahsediyor ama ben hanfendiye karsilik olarak yazdigim yazidan ki yazimda hic bi sekilde hakaret kufur yoktu bundan dolayi siteye erisimim yasaklandigina dair mesaj aliyorum umarim ayni cezayi o hanfendide almistir nese ben oyle yada boyle bu siteden uyeligimi kaldirmak istedim ama kaldiramiyorum sizden ricam site yoneticileri olarak uyeligimi kaldirmaniz kesinlikle artil bu siteyi kullanmak istemiyorum...
Saygilar
Kesinlikle bencede oyle yapmak lazim sanirim cunku cok sacma cezalar bunlar yani
O hanfendiye daha agir konusurdum ama suan hamileyim sinirlenmemeye calisiyorum ama nasil bir nankorluktur ki bu Ataturk icin sahsiyet diyebiliyor!!! Kendimi tutamadim yazdim bende... he bende tayibe sahsiyet derim ama o hak eder cunku apo gibi cocuk katiline sayin diyen bi herif benim basbakanim olamaz asla!!!
Sayın hzlgms,
Burası yeri değil ama topikte yazdığınız için bende burdan yazmak zorunda kaldım, cezalar saçma değil, bu cezaların olması gerekiyor yoksa sitede herkes birbirine istediğini söyler, ortalık çok özür dilerim ama panayıra döner.
Hem sizler üye olurken site kurallarını kabul ederek üye oluyorsunuz, site kurallarında polemik, tartışma, hakaret, bir devleti, kurumu, kişiyi küçültücü resim, alıntı, yazı vb paylaşmanın yasak olduğu yazar.
Atatürk'e hakaret eden kişi hakaretten ceza aldı zaten, sizde üslubunuzdan ceza aldınız, seversiniz sevmezsiniz hiç fark etmez, tasvip etmiyorsanız oyunuz en büyük tepkinizdir, tasvip etmediklerinize oy vermezsiniz lakin bir siyasiye aşağıdaki bir yorum yazamazsınız. Yasaktır.
Üyelik iptali yaptırmak istiyorsanız bize ulaşın'dan mail gönderip talepte bulunabilirsiniz, sitemizin bir parçası olarak kalmayı seçiyorsanız kurallara uymak zorundasınız.
Saygılarımla...
ahhsdgsdfaho değil de metrobüs ne zaman çağın icadı oldu yav?Metrobüs dediğiniz şey bildiğiniz otobüstür,icadı da yaklaşık 100 yıl önce yapılmıştır.
Çünkü kendi teknolojisini üreten bir ülke değiliz.Bu yüzden gelişmiş ülkeler ya uzun zamandır kullanmakta oldukları,ya da çoktan kullanıp bıraktıkları teknolojileri bize fahiş fiyatla kakalıyorlar.onu ben de anlamadım hatta baya da geç geldi bizim ülkeye
hızlı trende öyle bi yurt dışındakilere bak bi burdakilere
tamam yeni birşeyler getirmeye çalışıyolar ama öyle bi anlatılıyo ki sanki herkesten önce o teknolojiyi biz kullandık
dış ülkelerin çok gerisindeyiz pekçok konuda