sarıgülün projeleri iyi görünüyo
topbaşın projeleri ne acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=696249
Projeleri toparladığım kadarı ile bu linkte sorunun cevabı var simon .
Yalnız her adayın Mustafa Sarıgül ile projelerimiz sayfası mevcut değil.
Kadir Topbaşın projelerimiz sayfasıda var , linkini vereyim yalnız 2014 projelerinden çok şimdiye kadar yapılmış hizmetler yer alıyor .
http://www.kadirtopbas.com.tr/Projeler
sarıgül olmasın da ne olursa olsun diyordum ama görunuşe göre alma ihtimali yuksek ee mecburan AKPtek rakip
Ben oyumu Kadır Topbasa vermeyi düşünüyorum. Çünkü memnunum. Allah razı olsun. Doğma buyume istanbulluyum ve gerçekten ulaşım sorununda baya işler yaptığını düşünüyorum. Bence kimse bu seçimi ak parti , chp , mhp diye ayırarak seçim yapmasın. Gerçekten çalıyosa adam ve sizde bunu goruyosanız dusunmeden hak edene verin oyunuzu derim. Kadir Topbaş eminim ki emeklerinin karşılığını gorecektir. inşallah istanbul onunla bikaç yıl daha da buyuyecektir.Ayrıca Kadir topbaşın tek bi kötü tarafını bile gormedim şimdiye kadar , mukemmel bi insan, adam gibi adam. Ama birileri daha şimdiden en ufak bi eleştiriye kaldıramayıp insanları yumrukluyosa, ben o adama ölsemde oy vermem ve istanbulumu oyle bi insana emanet edemem hiç kimse kusura bakmasın.
Neden mecburen ?
Basbakanin gafi gibi savunayim derken gaf yapmissiniz dil surcmesi diyelim
Cepten isaretlemeyi beceremedim
Ama cumleyi yazayim
Gercekten Caliyorsa adam ve sizde bunu goruyorsaniz hak edene verin oyunuzu demissiniz
Bencede gercekten calan cirpanlara oy vermemek lazim
Evlerinden kasalar para sayma makineleri ayakkabi kutulari cikanlarin partisine oy vermemeliyiz
çalışıyorsa yazılmak istenmmiş bu apaçık ortada
1. |
| AK PARTİ - KADİR TOPBAŞ Adalet ve Kalkınma Partisi | 49,5 | 3.572.439 |
2. |
| CHP - MUSTAFA SARIGÜL Cumhuriyet Halk Partisi | 40,6 | 2.929.233 |
3. |
| HDP - SIRRI SÜREYYA ÖNDER Halkların Demokratik Partisi | 4,7 | 340.506 |
4. |
| MHP - RASİM ACAR Milliyetçi Hareket Partisi | 4,1 | 298.595 |
5. |
| SP Saadet Partisi | 0,5 | 35.606 |
6. |