İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayım

• Kadir Topbaş - AKP

OY: 231 32,5%
  • Mustafa Sarıgül - CHP

OY: 424 59,6%
  • Sırrı Süreyya Önder - HDP

OY: 28 3,9%
  • Rasim Acar - MHP

OY: 21 3,0%
  • Diğer / Bağımsız

OY: 7 1,0%

• Ankete Katılan
    711
  • Anket Kapalı .
evet semt kötü olunca hiçbir işe yaramaz
güzel semtlerde çok pahalı ya
bu semtler bile böyle olurca diğerleri daha da yükselir diye korkuyorum
ben de kadıköy ya da bostancıda almak istiyodum ilerde ama bu gidişle baya bi yükselecek heralde
Kadıköy'ün merkezindeki evler hem çok eski hem de pahalı.O taraflarda da mahallesine göre değişiyor ama güzel bir mahallede oturmak için çok para lazım.İstanbul'da emlak fiyatları uçmuş durumda ev almaya çalışanlara Allah kolaylık versin valla

Kadıköy'ün merkezindeki evler hem çok eski hem de pahalı.O taraflarda da mahallesine göre değişiyor ama güzel bir mahallede oturmak için çok para lazım.İstanbul'da emlak fiyatları uçmuş durumda ev almaya çalışanlara Allah kolaylık versin valla

ben kadıköyü ortam olarak sevdiğim için istiyodum ama eski evlerden değil modern güzel evlerden heralde bostancıyı düşünücem
ev almak için mecbur biriktiricez yapacak birşey yok
kiralarda pahalı çünkü boşa gidiyo aylık 1000e yakın kira veriliyo insan üzülüyo cidden

ben kadıköyü ortam olarak sevdiğim için istiyodum ama eski evlerden değil modern güzel evlerden heralde bostancıyı düşünücem
ev almak için mecbur biriktiricez yapacak birşey yok
kiralarda pahalı çünkü boşa gidiyo aylık 1000e yakın kira veriliyo insan üzülüyo cidden
Az önce sahibinden sitesine baktım kadıköyde en ucuz ev 215.000 ve giriş kat 1+1 o da.Kenarından kıyısından deniz gören izbe gibi evlerse 350.000den başlıyor:KK53:Bostancı'daki evler daha yeni görünüyor ama fiyatlarda pek fark yok.Evet,bence de Kadıköy'ün ortamı avrupa yakasına göre daha nezih en azından merkezi öyle

Az önce sahibinden sitesine baktım kadıköyde en ucuz ev 215.000 ve giriş kat 1+1 o da.Kenarından kıyısından deniz gören izbe gibi evlerse 350.000den başlıyor:KK53:Bostancı'daki evler daha yeni görünüyor ama fiyatlarda pek fark yok.Evet,bence de Kadıköy'ün ortamı avrupa yakasına göre daha nezih en azından merkezi öyle

zaten 350bini gözden çıkarmak lazım bi de evler nasıl acaba o da önemli
ben güzel bi yerde nezih bi yerde oturmak istiyorum en azından akşamları çıkıp rahat etmek istiyorum uzak olunca dışarı çıkmak ta eziyet geliyo bana yolda vakit geçiyo
artık evlenince eşimle düşünürüm böyle kendim altından kalkamam böyle olursa

1+1 nasıl 210bin oluyo ya delirmiş bunlar bi de giriş kat :KK53:

hala Atatürke laf edenler inanamıyorum insanlar nasıl bu kadar nankör olabiliyo benim aklım almıyo

bi de eskinin şartlarıyla bu zamanın şartlarını karıştıranlar var
eskiden karneyle alımlar vardı ama o sırada 2.dünya savaşı olduğu için stokları kontrol altında tutmak zorundaydılar
bütün gelirler savunmaya ayrılıyodu savaşa girme ihtimaline karşı
ben öyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin
o dönemde çıkan bitakım kanunlar 2.dünya savaşının etkisinde çıkarıldı
sürekli eskiden karneyle alınıyodu vs diye eleştirmek mantıksız geliyo bana

O hanfendiye daha agir konusurdum ama suan hamileyim sinirlenmemeye calisiyorum ama nasil bir nankorluktur ki bu Ataturk icin sahsiyet diyebiliyor!!! Kendimi tutamadim yazdim bende... he bende tayibe sahsiyet derim ama o hak eder cunku apo gibi cocuk katiline sayin diyen bi herif benim basbakanim olamaz asla!!!

Son düzenleme:
Merhabalar
Kim bu konuyu açtıysa çok tebrik ederim
Ben Sarıgüle oy verirdim kendisini kişisel olarak beğenmekten değil fakat son günlerde yaşanan gelişmeler dikkate alındığında tepkisel olarak oyumu verirdin

Kimseye şurda şu kadara ev var bilmem ne diye anlatma derdinde değilim. 150-200bin aralığında deprem sonrası yapılmış bir sürü ev bulurum size. Ha ama 500binden başlayıp trilyonlar eden bir sürü ev de bulurum... Mesele o değil. Mesele alım gücü derken arabaları da örnek verip size soru sormuştum çevrenizde hiç araba almak istiyorum ama alamıyorum diyen birine denk geldiniz mi???

Herneyse boşa konuşuyoruz çok değil 1 ay sonra gerçek sonuçları göreceğiz. O zaman belki biz yanılırız belki siz. Ama biz yanılırsak kabul etmeyi biliriz, siz yanılırsanız ise daha şimdiden başladığınız gibi "köydeki cahil halkın oylarıyla kazandılar" yada "zorla oy kullandırılanlar vardı" yada "hile yapıldı bazı yerlerde bizim çoğu oylarımız geçersiz sayıldı" gibi sebepler öne sürmezsiniz umarım!

Kimseye şurda şu kadara ev var bilmem ne diye anlatma derdinde değilim. 150-200bin aralığında deprem sonrası yapılmış bir sürü ev bulurum size. Ha ama 500binden başlayıp trilyonlar eden bir sürü ev de bulurum... Mesele o değil. Mesele alım gücü derken arabaları da örnek verip size soru sormuştum çevrenizde hiç araba almak istiyorum ama alamıyorum diyen birine denk geldiniz mi???

Herneyse boşa konuşuyoruz çok değil 1 ay sonra gerçek sonuçları göreceğiz. O zaman belki biz yanılırız belki siz. Ama biz yanılırsak kabul etmeyi biliriz, siz yanılırsanız ise daha şimdiden başladığınız gibi "köydeki cahil halkın oylarıyla kazandılar" yada "zorla oy kullandırılanlar vardı" yada "hile yapıldı bazı yerlerde bizim çoğu oylarımız geçersiz sayıldı" gibi sebepler öne sürmezsiniz umarım!

Bu sorunuzun cevabı ile nereye varacağız acaba ? Çevremden kendim kadar yakın bir örnek vereyim size . Arabamız yok , almak istiyoruz ama şartlar şuan da müsait değil.

Ben tek bir örnek değilim , benim gibi örnekler çok . Şimdi nasıl bir istatiksel kanıya varmış olacağız Türkiye de vatandaşın alım gücü ile ilgili ? :44:

2. pragraf içinse hem fikirim sizinle . Herhangi bir partiye oy veren kitlenin basmakalıp sıfatlarla şekillendirilmesi , önemsiz ya da tam tersi çok önemli bilir kişi oyu gibi gösterilmesi son derece yanlış.

Ha denir ki , biz demedik Bakan dedi ki , AKP seçmeni eğitim seviyesi yükseldikçe azalıyor . Bu bir istatistiktir , doğruluğunu tartışacak bilgiye sahip olmakla beraber , bu genellemeyi bozacak örnek sayım elbette çoktur .

sen kalkıpta AKP seçmenine akıl vermeye kalkarsan karışırım
biz size niye şuna oy veriyorsunuz diye akıl veriyormuyuz?
ne bu öfke hırsını alamayıp akp seçmenine saldırma
şimdide kör ve cahil olmakla suçlamışsın,hakaret diz boyu
tartışmaya girmek istemiyorum
burası Avrupa değil,Türkiye oylar değişebilir ülkeye göre...

$1654397_482015811903643_1603694035_n (1).jpg

Seçmen deyince ilahlaştırmak adına güzel bir bakış açısı... :KK51:

tabiki adaletle bakanlar ancak görür bu güzel hizmetleri ,1950 den bu yana hiç seçim kazanmayan ve hiç bir konuda en ufak başarısı olmayan bir parti ve sadece idealoji sayesinde veya bir takım korkular sayesinde ,(umutlar değil) oy alan ama iktidar olamayan bir parti nasıl hala ayakta kalıyor ,,,kılıçdaroğlu dosya ,kaset ve şimdi ses kayıtları sayesinde (hiç bir projesi olmadan) iktidar olmaya çalışıyor ,,,kasetle ,yer altı çalışmalarıyla ne iktidar olunur ne de halktan oy istenir...istanbullular ,,,metrolar ,tünellere ,iett otobüslerinin konforuna bakın ve daha sayısız hizmetlere bakın lütfen ,,,bunların hiç birini chp yapabilirmi sizce,,,daha iyisin yapar diyorsanız ve gerçekten inanıyorsanız verin oyunuzu inandığınıza...

Bu çok önemli bir detay...
İstanbul seçmeni olsam sadece bu sebep için bile Sarıgül e oy verirdim..

Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Başkanı olursa tüp bebek konusuna özellikle bütçe ayıracağını ifade etti.
Sarıgül "İstanbul Büyükşehiri aldığımız andan itibaren çocuğu olmayan aileler için İstanbul Büyükşehir Belediyesinde tüp bebeği geliştireceğim. Milyar dolar bütçeler var. Oradan da tüp bebeğe özellikle bütçe ayıracağım" dedi.
İstanbul Bağcılarda halka hitap ettiği konuşmasından alıntıdır.

Bu çok önemli bir detay...
İstanbul seçmeni olsam sadece bu sebep için bile Sarıgül e oy verirdim..

Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Başkanı olursa tüp bebek konusuna özellikle bütçe ayıracağını ifade etti.
Sarıgül "İstanbul Büyükşehiri aldığımız andan itibaren çocuğu olmayan aileler için İstanbul Büyükşehir Belediyesinde tüp bebeği geliştireceğim. Milyar dolar bütçeler var. Oradan da tüp bebeğe özellikle bütçe ayıracağım" dedi.
İstanbul Bağcılarda halka hitap ettiği konuşmasından alıntıdır.

Egunal hazır konu açılmışken sorayım , çok güzel bir projeniz vardı , kk da tüp bebekle ilgili , sizin ağzınızdan mektuplar , yaşanan sıkıntılarla ilgili dosya hazırlayıp bir başvurunuz olmuştu , sonuç alamadınız sanırım :26: ama cevap olarak ne aldınız merak ettim ya da bir cevap alabildiniz mi ?

Egunal hazır konu açılmışken sorayım , çok güzel bir projeniz vardı , kk da tüp bebekle ilgili , sizin ağzınızdan mektuplar , yaşanan sıkıntılarla ilgili dosya hazırlayıp bir başvurunuz olmuştu , sonuç alamadınız sanırım :26: ama cevap olarak ne aldınız merak ettim ya da bir cevap alabildiniz mi ?

Kazen çok uğraştı mail attı dosyayı fax ladı ama olmadı son çare cumhurbaşkanına mail attı bir haber çıksa hemen haber verirdi bize belliki ondan da ses yok cevap ta yok:KK50:

Kazen çok uğraştı mail attı dosyayı fax ladı ama olmadı son çare cumhurbaşkanına mail attı bir haber çıksa hemen haber verirdi bize belliki ondan da ses yok cevap ta yok:KK50:

O kadar emeğe karşılık olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmaması ... En kötü ihtimalle bu isteklerin mümkün olamayacağını ifade etsinler değil mi ?

O kadar emeğe karşılık olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmaması ... En kötü ihtimalle bu isteklerin mümkün olamayacağını ifade etsinler değil mi ?

Aynen öyle..
Dönemin Aile ve Sosyal Politikalar bakanı tarafından muhatap alındığımızı düşünerek bundan güç alarak dosyayı hazırladık ancak olumlu olumsuz dönüş yapılmadı.Yine Kazen peşine düştü neden cevap verilmiyor diye tatmin edici bir cevap yok son olarak bir umutla Cumhurbaşkanına iletildi dosya ama ordan da birşey çıkmadığı belli.Geçtiğimiz yıl tüp bebek raporunu 3 e çıkardır devlet yardımı demek bu ama zaten yıllar öncede 3 hakkımız vardı 2 ye düşürmüşlerdi.Tekrar aldıkları hakkı geri verdiler haberlere konu oldu günlerce.Bunun üzerine tüm hastanelerin tüp bebek ücretleri muayene ücretleri tavan yaptı ciddi oranda arttı.Anne baba olmak isteyen çiftlere çok ta faydası oldu denemez 3. rapor hakkının.Bu raporuda öyle hemen alamıyorsun bir sürü şartı var herkes bu haktan faydalanamıyor.Anlayacağın Aus ne sen sor ne ben söyleyim cidden sıkıntılı bir konu.Bir başkan adayı bunu seçim vaadleri arasına alıyorsa demekki yanlış giden birşeyler var ve mevcut şartların iyileştirilmesi gerekiyor.

Aynen öyle..
Dönemin Aile ve Sosyal Politikalar bakanı tarafından muhatap alındığımızı düşünerek bundan güç alarak dosyayı hazırladık ancak olumlu olumsuz dönüş yapılmadı.Yine Kazen peşine düştü neden cevap verilmiyor diye tatmin edici bir cevap yok son olarak bir umutla Cumhurbaşkanına iletildi dosya ama ordan da birşey çıkmadığı belli.Geçtiğimiz yıl tüp bebek raporunu 3 e çıkardır devlet yardımı demek bu ama zaten yıllar öncede 3 hakkımız vardı 2 ye düşürmüşlerdi.Tekrar aldıkları hakkı geri verdiler haberlere konu oldu günlerce.Bunun üzerine tüm hastanelerin tüp bebek ücretleri muayene ücretleri tavan yaptı ciddi oranda arttı.Anne baba olmak isteyen çiftlere çok ta faydası oldu denemez 3. rapor hakkının.Bu raporuda öyle hemen alamıyorsun bir sürü şartı var herkes bu haktan faydalanamıyor.Anlayacağın Aus ne sen sor ne ben söyleyim cidden sıkıntılı bir konu.Bir başkan adayı bunu seçim vaadleri arasına alıyorsa demekki yanlış giden birşeyler var ve mevcut şartların iyileştirilmesi gerekiyor.

Umarım bu talepleriniz bir an önce samimiyetle karşılanacağı günler yaşarsınız , o veya bu , kimin yaptığı değil yapılmış olmasıdır önemli olan ve dilerim olur :KK16:

Umarım bu talepleriniz bir an önce samimiyetle karşılanacağı günler yaşarsınız , o veya bu , kimin yaptığı değil yapılmış olmasıdır önemli olan ve dilerim olur :KK16:

Bu konunun siyasetle hiç bir ilgisi yok kendi adıma ancak 3 çocuk söylemleri üzerine yola çıktık bundan güç aldık diyelim.3 çocuk üzerinden siyaset yapıp 1 çocuk bile yapamayanları görmezden gelirsen olmuyor işte.Dediğin gibi kim olursa olsun yeterki bu konu ciddi ele alınsın tek temennim bu.

Son düzenleme:
Bu konunun siyasetle hiç bir ilgisi yok kendi adıma ancak 3 çocuk söylemleri üzerine yola çıktık bundan güç aldık diyelim.3 çocuk üzerinden siyaset yapıp 1 çocuk bile yapamayanları görmezden gelirsen olmuyor işte.Dediğin gibi kim olursa olsun yeterki bu konu ciddi ele alınsın tek temennim bu.

Evet çok iyi hatırlıyorum bende uzaktan da olsa okuyorum yazılanları ve 3 çocuk talebinden yola çıkılmasına kendi bakış açımla bingo! demiştim .

Yani ancak buradan vurulabilirdi bana göre amaca ulaşmak için ama kafi gelmemiş demek ki .

X