- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.190
Canım Florya'da 300.000e emlakçının kapısından sokmazlar adamıEn eski evler 300den başlıyor.Lütfen rose... Olur mu?
O evler Florya'da falan...
500 binlik ev hiç esenlerde olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Florya'da 300.000e emlakçının kapısından sokmazlar adamıEn eski evler 300den başlıyor.Lütfen rose... Olur mu?
O evler Florya'da falan...
500 binlik ev hiç esenlerde olur mu?
Kadıköy'ün merkezindeki evler hem çok eski hem de pahalı.O taraflarda da mahallesine göre değişiyor ama güzel bir mahallede oturmak için çok para lazım.İstanbul'da emlak fiyatları uçmuş durumda ev almaya çalışanlara Allah kolaylık versin vallaevet semt kötü olunca hiçbir işe yaramaz
güzel semtlerde çok pahalı ya
bu semtler bile böyle olurca diğerleri daha da yükselir diye korkuyorum
ben de kadıköy ya da bostancıda almak istiyodum ilerde ama bu gidişle baya bi yükselecek heralde
Kadıköy'ün merkezindeki evler hem çok eski hem de pahalı.O taraflarda da mahallesine göre değişiyor ama güzel bir mahallede oturmak için çok para lazım.İstanbul'da emlak fiyatları uçmuş durumda ev almaya çalışanlara Allah kolaylık versin valla
Az önce sahibinden sitesine baktım kadıköyde en ucuz ev 215.000 ve giriş kat 1+1 o da.Kenarından kıyısından deniz gören izbe gibi evlerse 350.000den başlıyorBostancı'daki evler daha yeni görünüyor ama fiyatlarda pek fark yok.Evet,bence de Kadıköy'ün ortamı avrupa yakasına göre daha nezih en azından merkezi öyleben kadıköyü ortam olarak sevdiğim için istiyodum ama eski evlerden değil modern güzel evlerden heralde bostancıyı düşünücem
ev almak için mecbur biriktiricez yapacak birşey yok
kiralarda pahalı çünkü boşa gidiyo aylık 1000e yakın kira veriliyo insan üzülüyo cidden
Az önce sahibinden sitesine baktım kadıköyde en ucuz ev 215.000 ve giriş kat 1+1 o da.Kenarından kıyısından deniz gören izbe gibi evlerse 350.000den başlıyorBostancı'daki evler daha yeni görünüyor ama fiyatlarda pek fark yok.Evet,bence de Kadıköy'ün ortamı avrupa yakasına göre daha nezih en azından merkezi öyle
hala Atatürke laf edenler inanamıyorum insanlar nasıl bu kadar nankör olabiliyo benim aklım almıyo
bi de eskinin şartlarıyla bu zamanın şartlarını karıştıranlar var
eskiden karneyle alımlar vardı ama o sırada 2.dünya savaşı olduğu için stokları kontrol altında tutmak zorundaydılar
bütün gelirler savunmaya ayrılıyodu savaşa girme ihtimaline karşı
ben öyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin
o dönemde çıkan bitakım kanunlar 2.dünya savaşının etkisinde çıkarıldı
sürekli eskiden karneyle alınıyodu vs diye eleştirmek mantıksız geliyo bana
Kimseye şurda şu kadara ev var bilmem ne diye anlatma derdinde değilim. 150-200bin aralığında deprem sonrası yapılmış bir sürü ev bulurum size. Ha ama 500binden başlayıp trilyonlar eden bir sürü ev de bulurum... Mesele o değil. Mesele alım gücü derken arabaları da örnek verip size soru sormuştum çevrenizde hiç araba almak istiyorum ama alamıyorum diyen birine denk geldiniz mi???
Herneyse boşa konuşuyoruz çok değil 1 ay sonra gerçek sonuçları göreceğiz. O zaman belki biz yanılırız belki siz. Ama biz yanılırsak kabul etmeyi biliriz, siz yanılırsanız ise daha şimdiden başladığınız gibi "köydeki cahil halkın oylarıyla kazandılar" yada "zorla oy kullandırılanlar vardı" yada "hile yapıldı bazı yerlerde bizim çoğu oylarımız geçersiz sayıldı" gibi sebepler öne sürmezsiniz umarım!
Bu çok önemli bir detay...
İstanbul seçmeni olsam sadece bu sebep için bile Sarıgül e oy verirdim..
Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Başkanı olursa tüp bebek konusuna özellikle bütçe ayıracağını ifade etti.
Sarıgül "İstanbul Büyükşehiri aldığımız andan itibaren çocuğu olmayan aileler için İstanbul Büyükşehir Belediyesinde tüp bebeği geliştireceğim. Milyar dolar bütçeler var. Oradan da tüp bebeğe özellikle bütçe ayıracağım" dedi.
İstanbul Bağcılarda halka hitap ettiği konuşmasından alıntıdır.
Egunal hazır konu açılmışken sorayım , çok güzel bir projeniz vardı , kk da tüp bebekle ilgili , sizin ağzınızdan mektuplar , yaşanan sıkıntılarla ilgili dosya hazırlayıp bir başvurunuz olmuştu , sonuç alamadınız sanırım :26: ama cevap olarak ne aldınız merak ettim ya da bir cevap alabildiniz mi ?
Kazen çok uğraştı mail attı dosyayı fax ladı ama olmadı son çare cumhurbaşkanına mail attı bir haber çıksa hemen haber verirdi bize belliki ondan da ses yok cevap ta yok
O kadar emeğe karşılık olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmaması ... En kötü ihtimalle bu isteklerin mümkün olamayacağını ifade etsinler değil mi ?
Aynen öyle..
Dönemin Aile ve Sosyal Politikalar bakanı tarafından muhatap alındığımızı düşünerek bundan güç alarak dosyayı hazırladık ancak olumlu olumsuz dönüş yapılmadı.Yine Kazen peşine düştü neden cevap verilmiyor diye tatmin edici bir cevap yok son olarak bir umutla Cumhurbaşkanına iletildi dosya ama ordan da birşey çıkmadığı belli.Geçtiğimiz yıl tüp bebek raporunu 3 e çıkardır devlet yardımı demek bu ama zaten yıllar öncede 3 hakkımız vardı 2 ye düşürmüşlerdi.Tekrar aldıkları hakkı geri verdiler haberlere konu oldu günlerce.Bunun üzerine tüm hastanelerin tüp bebek ücretleri muayene ücretleri tavan yaptı ciddi oranda arttı.Anne baba olmak isteyen çiftlere çok ta faydası oldu denemez 3. rapor hakkının.Bu raporuda öyle hemen alamıyorsun bir sürü şartı var herkes bu haktan faydalanamıyor.Anlayacağın Aus ne sen sor ne ben söyleyim cidden sıkıntılı bir konu.Bir başkan adayı bunu seçim vaadleri arasına alıyorsa demekki yanlış giden birşeyler var ve mevcut şartların iyileştirilmesi gerekiyor.
Umarım bu talepleriniz bir an önce samimiyetle karşılanacağı günler yaşarsınız , o veya bu , kimin yaptığı değil yapılmış olmasıdır önemli olan ve dilerim olur
Bu konunun siyasetle hiç bir ilgisi yok kendi adıma ancak 3 çocuk söylemleri üzerine yola çıktık bundan güç aldık diyelim.3 çocuk üzerinden siyaset yapıp 1 çocuk bile yapamayanları görmezden gelirsen olmuyor işte.Dediğin gibi kim olursa olsun yeterki bu konu ciddi ele alınsın tek temennim bu.