Esenler'de giriş katları 300.000 lira varın üst katları siz düşünün.Müteahhit bir akrabamız Bayrampaşa'da yaptığı daireleri 500.000 den satışa çıkardı.Ki bu semtler İstanbul'un en kötü semtlerinden iki tanesi.Avcılar,Küçükçekmece ve civarı deprem bölgesi olduğu için ev fiyatları daha düşük elbet,ayrıca çoğu bina hakkında da yıkım kararı var.
Bahsettiğiniz semtler az kalmış, Floryayı,Ortaköyü,Bebeki vs unutmuşsunuz. Bahsettiğiniz semtler de herhangi bir memurun yada işçinin yada esnafın ev alması mümkün değil tabii ki. Ama ben İstanbulun heeeryeri kastetmemiştim. Yaklaşık 6-7 aydır ev bakıyorum ve 150-200bin TL aralığında pek çok ev buldum. Şirinevler, Küçükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece ve civarlarında. Öyle ücra köşelerden de bakmadım, e-5 civarıydı hepsi. Ben sizin yaptığınız gibi uç noktaları karşılaştırmıyorum, öyle olsa Silivride 100bine olan evleri örnek verirdim. Neyse konumuz bu değildi, evleri geçelim arabalar konusunda ne dersiniz? Kendinize yada çevrenize baktığınızda araba almak istiyorum ama alamıyorum diye düşünen kimseye rastladınız mı hiç son yıllarda? Yada geçelim herşeyi eskisi gibi üzerindeki montu ve ayağındaki ayakkabısından başkasını alamayanlar gibi mi yaşıyoruz dolaplarımızı doldurup dururken?
Yeni tape'ler çıkmış gelsenize
Dogum günü hediyesine bak :26:
Yeni tape'ler çıkmış gelsenize
Dogum günü hediyesine bak :26:
bende izledim senin izlediğin 10 liralı olanmı
Esenler'de giriş katları 300.000 lira varın üst katları siz düşünün.Müteahhit bir akrabamız Bayrampaşa'da yaptığı daireleri 500.000 den satışa çıkardı.Ki bu semtler İstanbul'un en kötü semtlerinden iki tanesi.Avcılar,Küçükçekmece ve civarı deprem bölgesi olduğu için ev fiyatları daha düşük elbet,ayrıca çoğu bina hakkında da yıkım kararı var.
benim kuzenim şirinevlerde 200 bine ev aldı
bi arkadaşım da kurtköyde 155bine almış baya da güzel bi ev
bu 500000binlik evler filan çok aşırı lüks evler mi yoksa normal evler mi
Maalesef aşırı lüks değil... Keşke öyle olsa... Anadolu yakası Kurtköy tarafı bir nebze daha iyi ki, eskiden Kurtköy deyince kimse merkez değil diye bakmazdı.
İstanbul'u yaşanmaz bir hale getirmeye devam ediyorlar...
öncelikle sizi saygı çerçevesinde paylaşım yapmaya davet ediyorum. ilk paylaşımınızdaki kibarlığınızdan eser kalmamış maskeniz düşmüş kuyruğunuza basılmış gibi saldırıya geçmişsiniz.
tanımlama diye yazdığınız şeyin ayet olduğunu size hatırlatırım Yaradan'ın Peygamberimiz aracılığı ile insanlığa gönderdiği ayeti tanımlama diye belirtmeniz çok vahim bir paylaşım olmuş. ayetleri googledan copy pase yapıp tanımlama adı altında saçma sapan paylaşımlarınıza ekleyemezsiniz.
put kısmına gelince ankara da yatan şahsiyeti haşa tanrı yerine koyup tapanların puttan ve dinden çıkmadan bahsetmeleri gayet komik
arkadaşım havaalanında çalıştığı için orda oturuyo yakın diye yoksa bi de yol çekmek zorunda
ev kiraları 750-1000 lira arasındaydı kız da mecbur kredi çekip ev almış ama 155 bin diyince baya ucuz gelmişti bana istanbula göre
ama normal bi daireye de 500 000 filan yazık gerçekten ya
gerçi avrupa yakası çok pahalı
bütün para ev kira yola gidiyo
bi suriyeliler filan iyice fiyatları da yükseltti diyolar
ben de bostancı tarafındaki fiyatları merak ediyorum aslında orası da güzel oturmak için
Avrupa yakası eskiden de çok pahalıydı ama şu an uçuyor...
Ev almak basit gibi görünürken o banka kredilerinden de bahsetse keşke birisi...
Paralar kimin cebine doluyor diye...
Bostancı'da fiyatlar inanılmaz arttı.
2001 de 25 bine teyzemin aldığı ev şu an 350 bine en az gidiyor... 80 metrekare hem de. Şaka gibi.
Yani yeni yapılmış evler ama öyle çok lüks filan değil.Ev lüks olsa ne olur zaten muhit kötü.Sokaklar tıkış tıkış evler ışık almıyor.benim kuzenim şirinevlerde 200 bine ev aldı
bi arkadaşım da kurtköyde 155bine almış baya da güzel bi ev
bu 500binlik evler filan çok aşırı lüks evler mi yoksa normal evler mi
Yani yeni yapılmış evler ama öyle çok lüks filan değil.Ev lüks olsa ne olur zaten muhit kötü.Sokaklar tıkış tıkış evler ışık almıyor.