İstanbul burun estetiği araştırmam

Canım merhaba. Ben martta ameliyat oldum, ama hem nefes problemim var hem de sonuçtan memnun değilim. Alparslan beye ameliyat olmayı düşünüyordum ama fiyat baya uçuk geldi. Arda pelen nasıl bi doktor bilgin var mı. Bir de sen gidip görüşüp mü fiyatları aldın
Hayır canım gidip görüşmedim hiç biriyle instagramdan sordum sadece
Arda pelen hakkında iyi şeyler duydum ama buradan bir kullanıcı da ona yaptırmıştı hiç memnun kalmamıştı şahsi hiçbir fikrim yok canım

Hayır canım gidip görüşmedim hiç biriyle instagramdan sordum sadece
Arda pelen hakkında iyi şeyler duydum ama buradan bir kullanıcı da ona yaptırmıştı hiç memnun kalmamıştı şahsi hiçbir fikrim yok canım

Peki ahmet alp nasıl, bi bilgin var mı :)

Kardeşim rinoplasti oldu sonuç mükemmel ve ben o Dr la bir yıl çalıştım gayet başarılı bir plastik cerrah. Op Dr Lorenc Jasharllari araştırın isterseniz. Görüşmek isterseniz daha ilk görüşmede güven verecektir yakın bir arkadaşınız gibi. Fiyatları öyle uçuk değil kalitesi zaten tartışılmaz. Ben Dr uma güveniyorum :)

Peki ahmet alp nasıl, bi bilgin var mı :)
Ahmet Alp ile de burdan bir kullanıcının kızı ameliyat olmuştu o memnun kalmıştı baya onu biliyorum sadece fiyatı da bana uygun geldi yaptığı burunlar da güzeldi canım
çok doktor olunca insan karar veremiyor gerçekten

Hastanede çalışırken fiyatları uygun ne zaman ünlenir kendi muayenehanesini acar ama bağdat caddesinde olacak fiyatlar 3 e katlar neyse emre ilhan iyi ama çok pahalı ve 1 yıl bekletir ebru topuz aşırı kötü arkadaşım sürekli ağlıyor haftaya Omer faik sagun a kuzenim ameliyat olacak olmadan bisey diyemem arda pelen yaptığı bir buruna denk geldim beğenmedim muhammed dilber değişik biri kötü yorumları siliyor tasarım için foto yolladim doktor bey inceleyecek güzel olacağına karar verirse sizi çağıracak gibi saçma bi yorum aldım ilker koçak var güzel burun yapıyor 6.000 tl ama çok güvensiz güzel olmazsa diye sorumlulugu üzerinden atmak için dil döküyor uzun lafın kısası gerçekten süper doktorlar var ama pahalı ucuz olanı yakalamak lazım daha şımarmamış kendi özel yerine geçmemiş biri he bu arada Ahmet Alp baktım burun deliklerini kötü yapıyor 5 kere ameliyat olan insanlar var iyi araştırmak lazım mesela ben 9 senedir araştırıyorum istediğim doktorlar pahalı diğerlerine güvenemiyorum ama şunu biliyorum 7000 den aşağı olan doktorlar genelde kötü

Salih emre üregen veya Omer faik düşünüyorum salih bey 14 civarı biraz pahalı Omer bey 8 bin daha mantıklı geliyor bakalım kuzenime bakayım karar vericem

Merhaba, maşallah gayet güzel, kaç ay oldu kızınızın burnu acaba ? :) bir sıkıntısı yoktur inş, zamanla düşme, çökme gibi ?

Kesinlikle Ahmet Alp kızım oldu çok memnun çok iyi ve ilgili bir doktor

Merhaba, maşallah gayet güzel, kaç ay oldu kızınızın burnu acaba ? :) bir sıkıntısı yoktur inş, zamanla düşme, çökme gibi ?

Kızlar merhaba ben İstanbul'da burun estetiği için araştırma yapıyorum epeydir. Şimdi aşağıya sizler için de fiyat bilgilerini yazacağım.

Emre İlhan- 18.000 tl
Cem Payaslı- 10.000 tl
Mirza Fırat- 5.000 tl
Arda pelen- 8.000tl
Volkan kahya- 6.000tl
Süleyman taş- 16/18.00 tl
Abdülkadir Göksel- 15.000tl
Muhammet dilber- 11.000tl
Betül Cengiz- 7.000tl
Alparslan yıldırım- 9/11.000tl
Tamer şakrak- 8.000tl
Hüseyin Altun - 7500/9.000 tl

Bu doktorlara ameliyat olan, veya ameliyat olmuş tanıdığı olanlar varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Şu anda aklımda Betül Cengiz var ama Hüseyin Altun'u da düşünüyorum
Şimdiden teşekkür ederim kızlar

Şahruz Şeyda var 5500 tl dendi nakit trink ara ödedim 5000 tl oldu. ekimde ameliyat oldum bugün ameliyatımın 24. günü. Sizin fiyat aldığınız pek çok doktordan bende almıştım ve listelemiştim son kararım olarak Şehruz beyda karar kıldım.

Abdulkadir göksele ameliyat olan yazabilir mi? Ben de senelerdir doktor ariyorum
Merhaba, ben 1 sene önce Göksel beye ameliyat oldum. Zor bir operasyondu ama sonucundan memnunum. Doğal ve minnak bir burnum oldu. Bu operasyon biraz da şans işi. Ameliyat sonrası iyileşme süreci farklılık gösterebiliyor.

Kızlar merhaba ben İstanbul'da burun estetiği için araştırma yapıyorum epeydir. Şimdi aşağıya sizler için de fiyat bilgilerini yazacağım.

Emre İlhan- 18.000 tl
Cem Payaslı- 10.000 tl
Mirza Fırat- 5.000 tl
Arda pelen- 8.000tl
Volkan kahya- 6.000tl
Betül Cengiz- 7.000tl
Tamer şakrak- 8.000tl

Bu doktorlara ameliyat olan, veya ameliyat olmuş tanıdığı olanlar varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Reha y

Emre İlhan- 18.000 tl
Cem Payaslı- 10.000 tl
Mirza Fırat- 5.000 tl
Arda pelen- 8.000tl
Volkan kahya- 6.000tl
Betül Cengiz- 7.000tl
Tamer şakrak- 8.000tl

Ozan Balıkta kardeşim ameliyat oldu 14.000 bir de Güncel Öztürk( aynı zamanda heykeltraş ) var ikiside cok iyi doktorlar tavsiye edebilirim

Ben ucuz demedim ki zaten.Sizin listenizdeki bir doktor 18.000 tl istemis.Bu fahis fiyattir.Listenizin cogu ile ayni fiyat bazilarindan da uygun.Burun estetigi icin 7.000-9.000 TL civari normaldir.Ucuz veya pahali sinifina girmez.Ama bu fiyatlarin ustu yuksektir artik
Ben ucuz demedim ki zaten.Sizin listenizdeki bir doktor 18.000 tl istemis.Bu fahis fiyattir.Listenizin cogu ile ayni fiyat bazilarindan da uygun.Burun estetigi icin 7.000-9.000 TL civari normaldir.Ucuz veya pahali sinifina girmez.Ama bu fiyatlarin ustu yuksektir artik
Burak beyin yanına istediğiniz kadar tedirgin gidin , sonrasında gülerek çıkıyorsunuz acayıp pozitif ve dansöz burnu diye tabir ettiği burun sekillerini pek sevmeyen bir cerrah . 2015de 6.000 demişti .Bence fiyatı uygun Kardesim baska bir doktorda 14.000de oldu

X