İstanbul burun estetiği araştırmam

Süleyman taş ve Emre ilhana da yuh diyorum ve bence Süleyman taş kötü yapıyo burnu standart kapı gibi burun beğenmiyorum Alpaslan yıldırımda kaç kişiye sorduysam delikleri hep farklı aslında doğru düzgün yapan da Yok artık kısmet biraz da bi de Süleyman taşa instagramdan kötü yorum yazmadığım halde engellemiş sanırım eleştirmiştim benim için ölü doktor yani demek ki burnumla ilgili sorun yaşasam engelleyecek
Öyle mi gerçekten kim iyi doktor anlamak çok zor
Muhammet dilber iyi ama bana parası fazla geldi biraz tabi ki bu burun estetiği en iyisi olmalı ama bütçeme uymuyor maalesef

Kızlar merhaba ben İstanbul'da burun estetiği için araştırma yapıyorum epeydir. Şimdi aşağıya sizler için de fiyat bilgilerini yazacağım.

Emre İlhan- 18.000 tl
Cem Payaslı- 10.000 tl
Mirza Fırat- 5.000 tl
Arda pelen- 8.000tl
Volkan kahya- 6.000tl
Süleyman taş- 16/18.00 tl
Abdülkadir Göksel- 15.000tl
Muhammet dilber- 11.000tl
Betül Cengiz- 7.000tl
Alparslan yıldırım- 9/11.000tl
Tamer şakrak- 8.000tl
Hüseyin Altun - 7500/9.000 tl

Bu doktorlara ameliyat olan, veya ameliyat olmuş tanıdığı olanlar varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Şu anda aklımda Betül Cengiz var ama Hüseyin Altun'u da düşünüyorum
Şimdiden teşekkür ederim kızlar
canım bu fiyatlarım doğru olduğuna eminmisin revizyon ameliyatı fiyatı nerdeyse böyle bi anca bu kadar artmış olamaz

canım bu fiyatlarım doğru olduğuna eminmisin revizyon ameliyatı fiyatı nerdeyse böyle bi anca bu kadar artmış olamaz
Tek tek yazdım instagramdan bu fiyatları verdiler canım ilk ameliyat fiyatıymış hatta bazılarının hastanesine göre fiyatı artıyor ben en düşükleri yazdım

nasıl artar bu kadar ya emre ilhan ve süleyman taş ve göksel beyle 2 ay öncesinde görüşüp fiyat aldım revizyon ları 18 20 aradıydı ne ara ilk ameliyatları arttı bu kadar

nasıl artar bu kadar ya emre ilhan ve süleyman taş ve göksel beyle 2 ay öncesinde görüşüp fiyat aldım revizyon ları 18 20 aradıydı ne ara ilk ameliyatları arttı bu kadar
Bilmiyorum hiç canım istersen sor belki değişmiştir gerçekten çok para istiyorlar ya

Emre ilhan 2010 yilinda 5000 tl istiyordu :KK70:

Kesinlikle ameliyatimi yapan KBB uzmani Doc.Dr.Burak Erdamar Sisli Memorial hastanesi.Bir tane memnun olmayan hastasi gormedim duymadim.instagram kullanmayip fahis fiyat istemeyen ama onlardan daha iyi olan doktorlar var arastirmak lazim

Kesinlikle ameliyatimi yapan KBB uzmani Doc.Dr.Burak Erdamar Sisli Memorial hastanesi.Bir tane memnun olmayan hastasi gormedim duymadim.instagram kullanmayip fahis fiyat istemeyen ama onlardan daha iyi olan doktorlar var arastirmak lazim
Ne kadar ödedin canım

bence 9000tl hic de uygun bir fiyat değil. Tabiki herkesin bütçesi farklı ama bence yuksek bir ücret. Ben devlet hastanesinde ücretsiz olacağım mesela bu hafta.
Bana da yüksek geldi fiyat
İnşallah dilediğiniz gibi olur sonucu.

Bana da yüksek geldi fiyat
İnşallah dilediğiniz gibi olur sonucu.

Ben ucuz demedim ki zaten.Sizin listenizdeki bir doktor 18.000 tl istemis.Bu fahis fiyattir.Listenizin cogu ile ayni fiyat bazilarindan da uygun.Burun estetigi icin 7.000-9.000 TL civari normaldir.Ucuz veya pahali sinifina girmez.Ama bu fiyatlarin ustu yuksektir artik

Ben ucuz demedim ki zaten.Sizin listenizdeki bir doktor 18.000 tl istemis.Bu fahis fiyattir.Listenizin cogu ile ayni fiyat bazilarindan da uygun.Burun estetigi icin 7.000-9.000 TL civari normaldir.Ucuz veya pahali sinifina girmez.Ama bu fiyatlarin ustu yuksektir artik
Evet listedekiler de bana pahalı geldi zaten ama Öneriniz için teşekkür ederim

Kızlar merhaba ben İstanbul'da burun estetiği için araştırma yapıyorum epeydir. Şimdi aşağıya sizler için de fiyat bilgilerini yazacağım.

Emre İlhan- 18.000 tl
Cem Payaslı- 10.000 tl
Mirza Fırat- 5.000 tl
Arda pelen- 8.000tl
Volkan kahya- 6.000tl
Süleyman taş- 16/18.00 tl
Abdülkadir Göksel- 15.000tl
Muhammet dilber- 11.000tl
Betül Cengiz- 7.000tl
Alparslan yıldırım- 9/11.000tl
Tamer şakrak- 8.000tl
Hüseyin Altun - 7500/9.000 tl

Bu doktorlara ameliyat olan, veya ameliyat olmuş tanıdığı olanlar varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Şu anda aklımda Betül Cengiz var ama Hüseyin Altun'u da düşünüyorum
Şimdiden teşekkür ederim kızlar

Canım merhaba. Ben martta ameliyat oldum, ama hem nefes problemim var hem de sonuçtan memnun değilim. Alparslan beye ameliyat olmayı düşünüyordum ama fiyat baya uçuk geldi. Arda pelen nasıl bi doktor bilgin var mı. Bir de sen gidip görüşüp mü fiyatları aldın

X