• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı istanbul bayrampaşa beşyüzevler sultangazide gelinbaşı kuaför??

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
herkese iyi akşamlar.... istanbul sultangazi, beşyüzevler, bayrampaşa civarında bildiğiniz güvenebileceğm gelin başı için kuaför var mı acaba? şansa kadere gitmek istemiyırum şehir dışından gelin gidicem... önceden gidip görüşme imknaım da olmayacak... eşimin ailesi ayaralayacaklar..

tramvayın sultançiftliği duragının tam karşısında nis kuaför var arkadaşımın gelin başı orada yapıldı gayet memnun. bende giderim güzel yani.. ada var onun biraz ilerisinde o da fena değil. ama en güzeli hiç gitmedim ama güzel olduğu belli m3 var akbankın yan sokagından girdinmi dümdüz ilerle bi iki sokak kadar sadece bi ara uğra konuş derim bu üçüyle.. inşallah işine yaramıştır...

tramvayın sultançiftliği duragının tam karşısında nis kuaför var arkadaşımın gelin başı orada yapıldı gayet memnun. bende giderim güzel yani.. ada var onun biraz ilerisinde o da fena değil. ama en güzeli hiç gitmedim ama güzel olduğu belli m3 var akbankın yan sokagından girdinmi dümdüz ilerle bi iki sokak kadar sadece bi ara uğra konuş derim bu üçüyle.. inşallah işine yaramıştır...

öncelikle çook teşekkrler :))) benm önceden gidip konuşma imkanım olmayacak maalesef :50: bunlardan hangisi en iyisidir diyosunuz?? açık saçım makyajı da güzel yaparlar mı acaba???

herkese iyi akşamlar.... istanbul sultangazi, beşyüzevler, bayrampaşa civarında bildiğiniz güvenebileceğm gelin başı için kuaför var mı acaba? şansa kadere gitmek istemiyırum şehir dışından gelin gidicem... önceden gidip görüşme imknaım da olmayacak... eşimin ailesi ayaralayacaklar..

sultangazıde oturuyorum metrısın oralarda
ben 500 evlerde alıfuat gırısınde samı kuafore gıdıyorum yıne oraya gıdıcem cok ıyı canım face bak kuafor samı
gelınlık topicimi bul 3 veya 4 sayfada nısan basım var gorebılırsın

Back