• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis tayinleri

hmmm... çok ayrıntılı bilmiyorum tabi öğrenmiş oldum. Bak şimdi umarım krdz.ereğli bu kategoride değildir. yok canım küçük şehir ora tayin isteyemez bizimki:KK53:
Evet eger buyuk sehir ise onun bi istatistikligi var eger onun onundeyse gidebiliyor mesela malatya bile buyuk sehir geciyor oraya bile gidebilirsin yanlis bilmiyorum dur umarim ben böyle duydim yanlisim varsa duzeltin lutfen

Evet arkadaslar bizim tayinimiz kapiya geldi catti.. Engin bilgisi olanlar lutfen beni aydinlatabilirmi? Basina gelmiş olanlar yardiminiza ihtiyacim var..
Simdik konuya gecelim bizim ailelerimizin ikiside ayni sehirde oturuyor kac senedir istemedigimi rahat olduğumu uzakta soyledim esime.. Bu arada daha once bes sene istanbulda gorev yaptik simdik doğudayız bitti oldu şükür, esimde bana nerede istersem orada oturacagimizi bu hep gitmek istedigi sehrin hayalini kurdunu soyledi gel gelelim ki iki ailede orada ben sekiz senedir gurbette bi sekilde hayatimi kurdum beni cok dusundurur oldu bu konu son gunlerde ve kabul etmem icin ailemin yanın da altli ustlu bile otururum sorun olmaz dedi istedigin zaman gorursun bizimkileri dayatmam sana dedi.. Buraya kadar anlaşıldı sanirsam .. Bende tamam madem bu kadar hevesleniyosun yaz ilk siraya dedim sonraki tercihleri de bana birakti ben yazdım.. Sansim olaki benim yazdigim sehirleride herkes yazmis.. Ve ben istanbulu okadar çok istiyorum ki bilhassa yaptim eger ilk tercih gelmezse kesin istanbul olsun diye eger polis esleri varsa deneyimli bana yardimci olun sizce tercih disi istanbul bu sene bize gelirmi ilk tercihimizde egenin incisi bu arada yardiminiza ihtyacim var esim de istanbulu cok yogun olduğu için istemiyor( eger manisa olcaksa istanbul olsun da diyor yeterki deniz kenari olsun karari kesin degil yani sonucta o da olu tercih yaptığımızin farkinda) ama ben gozumu orada actigim icin içimde istanbula karsi bi ask var ve tatlica gidip gelmek istiyorum memlekete karisan eden olmasin diye cunku tam sekiz senedir gurbeteyiz kafamiza gore yasiyoruz kimse arayip sormuyor ama tayin zamaninda akil veren sunu bunu yazin diyen cok oldu ozellikle esimin ailesi normalde beni aramazlar esimide ayda bi kez falan sizce haksizmiyim??
istanbuldan kaçıyor millet kesin istanbul çıkar oraya polis yetiştiremiyorlar.

Muhtemelen ilk tercih gelecektir. Ben istanbul doğma büyümeydim. İstanbul diyordum başka bişey demiyordum. E aile de orada. İlk tercihe yazdık nitekim hemen çıktı. Bütün arkadaşlar da ilk tercihlere gittiler. şaşmıyor yani.. Ama bildiğim polisler nüfüsa kayıtlı olduğu yerde, doğduğu yerde görev yapamıyor. istemeye istemeye yazdığın ilk tercih bu şekildeyse çıkmaz sadece.
artık o yok nüfusa kayıtlı oldukları doğdukları ile gidebiliyorlar.ha kolay değil tabiki

istanbuldan kaçıyor millet kesin istanbul çıkar oraya polis yetiştiremiyorlar.
Muhtemelen banada oyle geliyor cunki esimle biz orada kadroya gectik icimde ailemin yanina karsi gidecekmisim gibi bi duygu yok isin tuhaf tarafi esiminde duygusu bu yonde birlikte oturup degerlendiriyoruz arada o oglu olacak diye hissemisti oglu oldu mesela ben onun hislerine guveniyorum

Muhtemelen banada oyle geliyor cunki esimle biz orada kadroya gectik icimde ailemin yanina karsi gidecekmisim gibi bi duygu yok isin tuhaf tarafi esiminde duygusu bu yonde birlikte oturup degerlendiriyoruz arada o oglu olacak diye hissemisti oglu oldu mesela ben onun hislerine guveniyorum
aileler nerde

Aminn insallah esimde her dedigimi kabul ediyor ailemin yaninda bile otururum dedi onuda uzmek istemedim gonlu olsun dedim bir tane bebegimiz var gozumuz arkada kalmaz annem bakar keske ilce ler çıksa ama esimde bende kadroluyuz cok zor merkez direk yani birde soyle bir duyum aldik istanbulda kadro alan polis tekrar sarkdan sonra tercih disi istanbul deniyor ne kadar dogru bilmiyorum ama hakkimizda hayırlısı cikarsada uzulmem bu hayirliymis der gecerim
Aynen onu bizde duyduk hatta dün bahsi geçti eşim de doğudan sonra tekrar gelsem üzülmem büyük şehir alıştık yerlesiriz falan diye .ama yine de şimdilik üzerinde düşünmeyin belki başka yer çıkar .Eğer izmir olursa da iyi taraflarindan bakın sizin de aileniz ordaymis hem .her nekadar gurbet e alısmis olsak da çocuğumuzu 1 saat bile aileden birine güvenip emanet etmek istedigimiz zamanlar oluyor bu yüzden is hayatımi askıya aldım mesela. Rabbim gonlunuze göre en hayırlı şekilde yoluna koysun herseyi inşallah

Aynen onu bizde duyduk hatta dün bahsi geçti eşim de doğudan sonra tekrar gelsem üzülmem büyük şehir alıştık yerlesiriz falan diye .ama yine de şimdilik üzerinde düşünmeyin belki başka yer çıkar .Eğer izmir olursa da iyi taraflarindan bakın sizin de aileniz ordaymis hem .her nekadar gurbet e alısmis olsak da çocuğumuzu 1 saat bile aileden birine güvenip emanet etmek istedigimiz zamanlar oluyor bu yüzden is hayatımi askıya aldım mesela. Rabbim gonlunuze göre en hayırlı şekilde yoluna koysun herseyi inşallah
Amin canim cümlemizin insallah demekki ikimizinde biraz durumu benziyor :) allahim hayir yazsin hayir gostersin o en iyisini bilir suphesiz siz nerden duydunuz acaba ya herkesde bi durum agizdan agiza dolaşıyor yani haberin doğruluk payi varmi acaba

artık o yok nüfusa kayıtlı oldukları doğdukları ile gidebiliyorlar.ha kolay değil tabiki
Ayy inşallah kolay da olmaz. Düşünsenize böyle bi ihtimalle karşı karşıya olduğumu. 10 yıldır mutlu ve sorunsuz bi evlilik yasiyosam eşimin ailesinden ve kaynanadan uzak olduğum için. İçime,kurt düştü iyi mi kızlar :110: ama yok yaaa esim hep benim fikirlerime öncelik vermiştir. İnşallah degismez

Benim eşimin de ilk görev yeri istanbuldu 6 yıl çalıştı. Karman çorman bir hayatı vardı o kadar çok görev oluyordu ki. O zamanlar evli değildik ama çokk bunaldığını biliyorum.
İstanbula yakın iller olabilir.

Amin canim cümlemizin insallah demekki ikimizinde biraz durumu benziyor :) allahim hayir yazsin hayir gostersin o en iyisini bilir suphesiz siz nerden duydunuz acaba ya herkesde bi durum agizdan agiza dolaşıyor yani haberin doğruluk payi varmi acaba
Bilmiyoruz ki ama burası çok yoğun yıllık izne bile teker teker çıkarıyorlar. Yani tercih dışı gelme olasılığı var birde hangi sehirdesiniz Doğunun bu da önemli hani skntili yerlerdeyseniz zaten genelde ilk tercih geliyor. Birde izmir istanbul dan daha çok isteniyormus sanırım .ama hiç de belli olmaz tabi geçen sene çok değişik şeyler oldu tercihler konusunda tayini çıkanlari göndermedi ler burdan falan yani hersey olabilir gibi nasip diyelim artık daha kesinlesmesi yazı bulur strese girmeyin şimdiden. Bizim fark doğuya gitmedik daha işte.

Ayy inşallah kolay da olmaz. Düşünsenize böyle bi ihtimalle karşı karşıya olduğumu. 10 yıldır mutlu ve sorunsuz bi evlilik yasiyosam eşimin ailesinden ve kaynanadan uzak olduğum için. İçime,kurt düştü iyi mi kızlar :110: ama yok yaaa esim hep benim fikirlerime öncelik vermiştir. İnşallah degismez
:))) amin

Bizde Istanbulu cok isteyerek severek yazmstik. Ama su an istanbul dogudan beter kendimi sarkta gibi hissediyorum. Sarka gtmedik ama sarki yasadik. Burada.yasanan 4 buyuk olayinda icerisindeydi ve ikisinde kil payi kurtuldu. Rabbm ne isterse o olur ama tedbrde bizden olmalimdiye dusunuyorum. Cok yogun cok yorukuyor. Kendinizi degilde esinizi dusunup hareket etmelisiniz. Ve kiralarini bir arastrin derim. Bizim ev döküntü kisin usuyoruz rutibet nem.ne dersen var ve kirasi 1000 burada gecm cok zor. Kili.kilina yetiyor bilginize

Bizde Istanbulu cok isteyerek severek yazmstik. Ama su an istanbul dogudan beter kendimi sarkta gibi hissediyorum. Sarka gtmedik ama sarki yasadik. Burada.yasanan 4 buyuk olayinda icerisindeydi ve ikisinde kil payi kurtuldu. Rabbm ne isterse o olur ama tedbrde bizden olmalimdiye dusunuyorum. Cok yogun cok yorukuyor. Kendinizi degilde esinizi dusunup hareket etmelisiniz. Ve kiralarini bir arastrin derim. Bizim ev döküntü kisin usuyoruz rutibet nem.ne dersen var ve kirasi 1000 burada gecm cok zor. Kili.kilina yetiyor bilginize
Doğrudur canim daha once uskudsrda çalıştık biliyorum ben ayni meslekten bu arada herseyde hayir vardir hic birine uzulmuycem hakkimda ne hayirliysa onu nasip etsin rabbim

O dediginizin aynisi benim hayatim oldu sekiz senedir kafamiza gore yaşadık gulduk eglendik uzakdi zaten karisanlar bazen doguya bile yetiştiler bi de ayni yerde olsam aman allahim ne yapicam bilmiyorum resmen tadim kaciyor ruyalarima giriyor offf daraliyorum vardir bundada bi hayir

Zaten ilk tercih cikarsada uzulmem sarkda hic sinema vs sosyal hayatimiz hic olmadi calisiyorum onun disinda evden bes ay cikmadigimizi bilirim o yuzden bunaldim iyice ilk geldigimiz yerde istanbuldu nasil calisildigini biliyorum mAlum sosyal hayat olmadigi icinde para biriktirdik epeyce neresi cikarsa ciksin ev alma durumumuz var bu sene cok kisi tercih dışi diyorlar helede ege bolgesi yazanlar ve daha onceden istanbulda calisip sarka gidenler geri geliyorlarmis tercih disi esimi muduru uyarmis ilk tercih diye cok sevinme ilk tercih disinda hepsini olu tercih yapmissin demis istanbuluda dusun sonra uzulme demis dun banada dedi bunu 50 kisiden biri zaten tercih disi yapıyormuş..heryerde olay var ayrica cilgin olmasaydik polis olmazdik..
Doğudayım istesem her gün sinemaya giderim..neden yanliş tanıtıyorsunuz..

Back