• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis tayinleri

Tabiki saygi duyuyorum sizin dusunceniz ama polislik de sadece istanbulda yapiliyor kucuk yerlerin dedikodusu yalakasi bitmez bilmem anlatabildimmi

sadece istanbulda yapılıyor derken?
şırnak hakkari diyarbakırda ya da başka büyükşehirlerde nasıl oluyo, nasıl vardın bu genellemeye, eşin de istiyo yani istanbulda polislik yapmayı

sadece istanbulda yapılıyor derken?
şırnak hakkari diyarbakırda ya da başka büyükşehirlerde nasıl oluyo, nasıl vardın bu genellemeye, eşin de istiyo yani istanbulda polislik yapmayı
Heryerde polislik yapilir dogudayiz suanda zaten esim poh nasil yapilir doğuda gorev cok cok iyi bilirim ben genelde polisler arasinda ole denir polislikde orada yapilir diye esimde manisa cikacagina istanbul olsun sikilmam diyor cunku deniz goren insan. Denizsiz yapamiyor

Tabiki saygi duyuyorum sizin dusunceniz ama polislik de sadece istanbulda yapiliyor kucuk yerlerin dedikodusu yalakasi bitmez bilmem anlatabildimmi

hadi bir daha alıntılayayım, polislik sadece istanbulda yapılır?
yalakalık her yerde var dedikodu her yerde var hatta doğudan batıya geleli 6 ay oldu açık ara ankara felaket

Heryerde polislik yapilir dogudayiz suanda zaten esim poh nasil yapilir doğuda gorev cok cok iyi bilirim ben genelde polisler arasinda ole denir polislikde orada yapilir diye esimde manisa cikacagina istanbul olsun sikilmam diyor cunku deniz goren insan. Denizsiz yapamiyor

Allah Allah 10 senedir aşinayım ortama hiç duymadım böyle dendiğini
ilk mesajda eşim istemiyo görevden dolayı demişsin

Evet canim ankara ve ic anadolu kucik yerler ozellikle milletin agzinda bu sekilde dolasiyor en azindan goreve git baska derdin olmasin diyor arkadaslar deniz e karsi bi cay içersin yorgunluğunu alir ama prokol sehrinde cok zor

Evet canim ankara ve ic anadolu kucik yerler ozellikle milletin agzinda bu sekilde dolasiyor en azindan goreve git baska derdin olmasin diyor arkadaslar deniz e karsi bi cay içersin yorgunluğunu alir ama prokol sehrinde cok zor

konundan benim anladığım sen istanbulu çok sevdiğin için orayı istiyosun eşinse görev yükünü bildiği için istemiyor, hayırlısı olsun

konundan benim anladığım sen istanbulu çok sevdiğin için orayı istiyosun eşinse görev yükünü bildiği için istemiyor, hayırlısı olsun
Basim yogun oldugu icin esim kesinlikle istemiyor diye yazmisim sanirim o sekilde anlasilmis. Duzeltiyorum kusura bakmayin sizide sasirttim insallah hakkimizda hayirlisi

Genelde ya ilk ya son tercih gelir .Doğuda zor bir ilde yaşıyo iseniz( Şırnak,Diyarbakır,Hakkari) genelde ilk tercih gelir.

Herkesin tercih ettigi bin kisinin tercoh ettigi yeri yazdik sanirim ilkten baska cikmazsa baska tutcak yer yok gibi gozuyor ona gore yaptik ama bilmiyorum ya hayırlısı

Kusura bakmayin yanlış anlaşılmisim buyutulcek bisey yok genelde polisler arasinda boyle denir neden denir onuda bilmiyorum acikcasi o yuzden asil konumu konuşalım

Bende polis eşiyim benim eşim de ilk görev yılları İstanbul da çalışmış, halen polis memurlarının ne kadar çok ezildiğinden yorulduğundan bahseder. Bekar polisler için gayet iyi olabilir hareketli şehirdir;) Ancak evli çoluk çocuk sahibi ev geçindirme derdi olan insanlar için zorlar. Siz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama İstanbul'da geçinmek zor olur. Bence İstanbul çıkmazsa hiççç üzülmeyin benim şuan imkanım olsa küçük Ege illerini kasabalarını tercih eder kafamı dinler rahat bir yaşam sürerim ama ne yazık ki öyle bir şansım yok.

Bende polis eşiyim benim eşim de ilk görev yılları İstanbul da çalışmış, halen polis memurlarının ne kadar çok ezildiğinden yorulduğundan bahseder. Bekar polisler için gayet iyi olabilir hareketli şehirdir:KK66: Ancak evli çoluk çocuk sahibi ev geçindirme derdi olan insanlar için zorlar. Siz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama İstanbul'da geçinmek zor olur. Bence İstanbul çıkmazsa hiççç üzülmeyin benim şuan imkanım olsa küçük Ege illerini kasabalarını tercih eder kafamı dinler rahat bir yaşam sürerim ama ne yazık ki öyle bir şansım yok.
Aslinda bizde ayni gorusteyiz ki malesef herkes ayni seyi dusunuyor o yuzden ege bolgesi kucuk sehirlere bi yigilma var o sebepten gelme sansi dusuyor ben üzülürmüyum sadece karisan olucak diye tereddude kaldim ama dunyanin sonuda degil tabiki allah hayırsıni bilir ona yönlendirir

Aslinda bizde ayni gorusteyiz ki malesef herkes ayni seyi dusunuyor o yuzden ege bolgesi kucuk sehirlere bi yigilma var o sebepten gelme sansi dusuyor ben üzülürmüyum sadece karisan olucak diye tereddude kaldim ama dunyanin sonuda degil tabiki allah hayırsıni bilir ona yönlendirir

Hiiiiçççç tereddüt edecek birşey yok içini önce ferah tut. Nasıl düşünürsen öyle olur. Sen de eşin de çocuk değilsiniz ve siz bir ailesiniz. Ailelerle birlikte Hayat KK 'da bahsedildiği kadar da kötü değil bence ya ;) Oldu da ailelerinizin yanına çıktı tayinleriniz uzak bir semtten ev tutarsınız. Haftada bir iki haftada bir ziyaret edersiniz. Kendi düzeniniz kendi eviniz olduğu imajını hiç bozmazsanız kimse de karışmaz. Ayrıca ailelerle aynı şehirde olmanın da çok güzel avantajları var. Herkes yerini bildikten sonra.

Hiiiiçççç tereddüt edecek birşey yok içini önce ferah tut. Nasıl düşünürsen öyle olur. Sen de eşin de çocuk değilsiniz ve siz bir ailesiniz. Ailelerle birlikte Hayat KK 'da bahsedildiği kadar da kötü değil bence ya :KK66: Oldu da ailelerinizin yanına çıktı tayinleriniz uzak bir semtten ev tutarsınız. Haftada bir iki haftada bir ziyaret edersiniz. Kendi düzeniniz kendi eviniz olduğu imajını hiç bozmazsanız kimse de karışmaz. Ayrıca ailelerle aynı şehirde olmanın da çok güzel avantajları var. Herkes yerini bildikten sonra.
Aynen oyle size katiliyorum benim biraz kayinvalidem sorunlu burada yazilanlari okudukça daha cok geriliyorum korkuyorum insallah rabbim en guzelini en iyisini bahşeder hepimize

Aynen oyle size katiliyorum benim biraz kayinvalidem sorunlu burada yazilanlari okudukça daha cok geriliyorum korkuyorum insallah rabbim en guzelini en iyisini bahşeder hepimize

Amin. Unutma sen kendi evinin hanımısın o kendi evinin. Bunu eşine de kendine de annene de kayınvalidene de hissettir ve aşıla gerisi zaten gelir. Henüz ihtimal dahilindeki bir şey içinde kendini bu kadar yıpratmamış olursun. Anı yaşa;)

Amin. Unutma sen kendi evinin hanımısın o kendi evinin. Bunu eşine de kendine de annene de kayınvalidene de hissettir ve aşıla gerisi zaten gelir. Henüz ihtimal dahilindeki bir şey içinde kendini bu kadar yıpratmamış olursun. Anı yaşa:KK66:
Allah razi olsun canim benim cok saol iyi dileklerin icin ..

Back