Evet arkadaslar bizim tayinimiz kapiya geldi catti.. Engin bilgisi olanlar lutfen beni aydinlatabilirmi? Basina gelmiş olanlar yardiminiza ihtiyacim var..
Simdik konuya gecelim bizim ailelerimizin ikiside ayni sehirde oturuyor kac senedir istemedigimi rahat olduğumu uzakta soyledim esime.. Bu arada daha once bes sene istanbulda gorev yaptik simdik doğudayız bitti oldu şükür, esimde bana nerede istersem orada oturacagimizi bu hep gitmek istedigi sehrin hayalini kurdunu soyledi gel gelelim ki iki ailede orada ben sekiz senedir gurbette bi sekilde hayatimi kurdum beni cok dusundurur oldu bu konu son gunlerde ve kabul etmem icin ailemin yanın da altli ustlu bile otururum sorun olmaz dedi istedigin zaman gorursun bizimkileri dayatmam sana dedi.. Buraya kadar anlaşıldı sanirsam .. Bende tamam madem bu kadar hevesleniyosun yaz ilk siraya dedim sonraki tercihleri de bana birakti ben yazdım.. Sansim olaki benim yazdigim sehirleride herkes yazmis.. Ve ben istanbulu okadar çok istiyorum ki bilhassa yaptim eger ilk tercih gelmezse kesin istanbul olsun diye eger polis esleri varsa deneyimli bana yardimci olun sizce tercih disi istanbul bu sene bize gelirmi ilk tercihimizde egenin incisi bu arada yardiminiza ihtyacim var esim de istanbulu cok yogun olduğu için istemiyor( eger manisa olcaksa istanbul olsun da diyor yeterki deniz kenari olsun karari kesin degil yani sonucta o da olu tercih yaptığımızin farkinda) ama ben gozumu orada actigim icin içimde istanbula karsi bi ask var ve tatlica gidip gelmek istiyorum memlekete karisan eden olmasin diye cunku tam sekiz senedir gurbeteyiz kafamiza gore yasiyoruz kimse arayip sormuyor ama tayin zamaninda akil veren sunu bunu yazin diyen cok oldu ozellikle esimin ailesi normalde beni aramazlar esimide ayda bi kez falan sizce haksizmiyim??