- 12 Mart 2017
- 145
- 130
- 53
- 31
Benim yarın transferim varİnşallah yavaş yavaş ilerliyoruz.Şimdi 2günde bir kontrole gidiyorum .Sizin süreç nasıl ilerliyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yarın transferim varİnşallah yavaş yavaş ilerliyoruz.Şimdi 2günde bir kontrole gidiyorum .Sizin süreç nasıl ilerliyor ?
Aaa çok heyecanlı.Benim yarın transferim var
Benim yarın transferim var
transfer sonrası nasılsın ,umarım her şey yolundadırBenim yarın transferim var
Merhaba biraz geç oldu ama iyiyim çok şükür kasık ağrım oluyor arada neden bilmiyorm bi umutsuzluğa kapılıyorumtransfer sonrası nasılsın ,umarım her şey yolundadır
Ah canım hiç öyle düşünme ,insan psikolojisi hep olumsuza göre çalışıyor, bende bu süreçte hep ağlar geziyorum Yumoşlar cumartesi günü toplandı ,15tane benim o kadar toplanacağına olan inancım da azdı.11 tanesi döllenmiş,8tanesi sağlıklı bir şekilde 1.güne ulaşmış.yarın 3.güne ulaşanlar halkında bileği verecekler.Heyecanlı ve gergin bir durum.Ama lütfen olumlu düşün canım .İnan inşallah senden olumlu bir msj gelirMerhaba biraz geç oldu ama iyiyim çok şükür kasık ağrım oluyor arada neden bilmiyorm bi umutsuzluğa kapılıyorum
siz ne durumdasınız ne zaman toplanıyor yumoşlar :)
çok güzell hepsi sağlıklı embriyolar olurlar inşallah :) güzel düşünmek istiyorm hatta bazen olmaması için bi sebep yok diyorum ama okadr nsan var olumsz olan herkes okadr çaba gösteriyo ya bnmde olmazsaAh canım hiç öyle düşünme ,insan psikolojisi hep olumsuza göre çalışıyor, bende bu süreçte hep ağlar geziyorum Yumoşlar cumartesi günü toplandı ,15tane benim o kadar toplanacağına olan inancım da azdı.11 tanesi döllenmiş,8tanesi sağlıklı bir şekilde 1.güne ulaşmış.yarın 3.güne ulaşanlar halkında bileği verecekler.Heyecanlı ve gergin bir durum.Ama lütfen olumlu düşün canım .İnan inşallah senden olumlu bir msj gelir
Evet maalesef olmama durumu da vaR.Bu hep benimde aklımda .Ama olma şansı olmama şansından daha yüksek.Sen olumlu mesajlar gönder kanını okşarken.Kendini çok yorma . Ayrıca sende o kadar çaba gösteriyorsun.İnşallah o çabanın karşılığını alacaksınçok güzell hepsi sağlıklı embriyolar olurlar inşallah :) güzel düşünmek istiyorm hatta bazen olmaması için bi sebep yok diyorum ama okadr nsan var olumsz olan herkes okadr çaba gösteriyo ya bnmde olmazsa
amiiin inşallah emeklermizi boşa çıkarmasın rabbim isteyen bekleyen herkese bu sevinci yaşatsınEvet maalesef olmama durumu da vaR.Bu hep benimde aklımda .Ama olma şansı olmama şansından daha yüksek.Sen olumlu mesajlar gönder kanını okşarken.Kendini çok yorma . Ayrıca sende o kadar çaba gösteriyorsun.İnşallah o çabanın karşılığını alacaksın
Canımmmmm nasılsın ?amiiin inşallah emeklermizi boşa çıkarmasın rabbim isteyen bekleyen herkese bu sevinci yaşatsın
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsınCanımmmmm nasılsın ?
İyim bende merak ettim sürecin nasıl gidiyor diye .Umarım her şey yolundadırTeşekkür ederim iyiyim sen nasılsın
Çok şükür yolunda ben hamileyimmİyim bende merak ettim sürecin nasıl gidiyor diye .Umarım her şey yolundadır
Ah çok sevindim gerçekten ,Çok şükür yolunda ben hamileyimm
Darısı en kısa zamanda hayırlısyla sana inşallahhh
Sennde güzel haberlerinü bekliyorum mutlakaaAh çok sevindim gerçekten ,
Benim iki ay sonra transferim
İnşallah olsun her yere yazacağımSennde güzel haberlerinü bekliyorum mutlakaa