İstanbul - Avrupa yakasinda yasayan Canlar:)

Ne:19::19::19::19::19::19::19: yapıyosun:27: Benim teyzeyi yollim sana cillop gibi yapsın evini :27: Yalnız bayrampaşada çok tozlu o camlar noluodur kimbilir:53:

her ay cam sildiriyorum vala ama yine çamur götürüyor camları
senin teyze nasıl ya
vala kefilsen alırım senin teyzeni :32::32:

her ay cam sildiriyorum vala ama yine çamur götürüyor camları
senin teyze nasıl ya
vala kefilsen alırım senin teyzeni :32::32:

Oralar öyle malesef toz duman:31: Benim teyze oralara gitmez çevreyi dolanıyor.Her ay cam silmek fena ya :31:

Oralar öyle malesef toz duman:31: Benim teyze oralara gitmez çevreyi dolanıyor.Her ay cam silmek fena ya :31:

hmm ben silmiyorum allahtan sildirdiğim için sorun değil ama temizşiğin sefasını fazla süremiyorum o kötü
perşembe günü bi kaddın gelecek bakalım o nasıl yapar artık
sen evlimisin çocuk varmidur

hmm ben silmiyorum allahtan sildirdiğim için sorun değil ama temizşiğin sefasını fazla süremiyorum o kötü
perşembe günü bi kaddın gelecek bakalım o nasıl yapar artık
sen evlimisin çocuk varmidur

Evli değilim nişanlıyım yaşıtız:7: Evlenincede Gaziosmanpaşada oturmaya devam:32: seviyorum burayı ya her ne kadar millet laf etsede:16:

orda çingene çok yaw ama genelinde çok güzel geliriz bazzen kocişle oraya :ssz::ssz:

orda çingene çok yaw ama genelinde çok güzel geliriz bazzen kocişle oraya :ssz::ssz:

Çingişler sarıgöl tarafında ama onlarda farklı bir renk bence.Ben otobüs minibüsle 20 dk uzaktayım merkez bağlarbaşına.

Benim 2 senem var canım seneye salon falan tutulcak bakalım.Bu pazar abisi evleniyor nişanlımın.Onun ayağını kaydırdık şükürler olsun:23: Sıramızı bekledik sonunda düğün derneğini görücez.

Benim 2 senem var canım seneye salon falan tutulcak bakalım.Bu pazar abisi evleniyor nişanlımın.Onun ayağını kaydırdık şükürler olsun:23: Sıramızı bekledik sonunda düğün derneğini görücez.

hayırlısı olsun cnmm:55::55:

olmayacakmış gibi geliyor ama
zaman öyle bir geçiyorki anlamıyorsun
herkes en güzel günlerin nişanlılık derler ama ben evlilik derim
yaşamayı bilene gerçekten güzel :24::24::24:

olmayacakmış gibi geliyor ama
zaman öyle bir geçiyorki anlamıyorsun
herkes en güzel günlerin nişanlılık derler ama ben evlilik derim
yaşamayı bilene gerçekten güzel :24::24::24:

Bence nişanlılık dönemi yorucu.Evlilikte bu yorgunluğu alacak çok özel bişey.5 ci senemize giricez yakında nişanlımda bende çok istiyoruz evlenmeyi.Bazen çok yıpranıyoruz inan ki.

Bence nişanlılık dönemi yorucu.Evlilikte bu yorgunluğu alacak çok özel bişey.5 ci senemize giricez yakında nişanlımda bende çok istiyoruz evlenmeyi.Bazen çok yıpranıyoruz inan ki.

doğrudur cnm inanırım ben evliliğin hep iyi yanlarını gördüm nazar değmez inş..
inş sende şanslılardan olursun cnmm bende 2.5 senelik evliyim

doğrudur cnm inanırım ben evliliğin hep iyi yanlarını gördüm nazar değmez inş..
inş sende şanslılardan olursun cnmm bende 2.5 senelik evliyim

Allah ağzınızın tadını bozmasın canım.Yüce Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.Amin inşAllah.Sen kavuşmuşsun sevdiceğine.Uzatmakta iyi değil.Biz mecburiyetten işte.Ama zamanda su gibi akıp gidiyor gerçekten sabırsızlanıyoruz iyice.

ümit besen nikahını beni çağır sevgilim der
bende balayına beni çağır diyorum gelirim........................................:1::1:

ümit besen nikahını beni çağır sevgilim der
bende balayına beni çağır diyorum gelirim........................................:1::1:

:1::1::1::1: buyur kocişinide al .Benim çok arkadaşım var öyle çiftcenek giden.Kendi evin mi canım?Döşerken kaç milyarlar gitti:23:

Back