• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Ya annemler iki gün önce gittiler. Ya bügüne bilet almis olsalardi? Bir anda hem annem hem babami kaybederdim. :KK43: Ve eger bomba brükseldeki gibi ise daha fena yaralar oluyor. O bombalara civi felan atmislar ki insanlar daha agir yaralansin diye. :KK43:

Allah korumuş. Evet aynı saldırıymış doğrulanmış.

Ya annemler iki gün önce gittiler. Ya bügüne bilet almis olsalardi? Bir anda hem annem hem babami kaybederdim. :KK43: Ve eger bomba brükseldeki gibi ise daha fena yaralar oluyor. O bombalara civi felan atmislar ki insanlar daha agir yaralansin diye. :KK43:
Şansa yaşıyoruz başka hiçbir şey değil.

Kendi vatandaşımız yetmiyor masum turistleri de öldürüyoruz artık. Sultanahmet' de 13 tane kayıp verildi. Bugün de vardır bir o kadar. Ne biçim ülkeyiz !
Biz burdan kaçmak için can atıyoruz, keşke gelmeseler artık. Bir ülkede böyle olaylar olacak; cennet olsa gitmem. Can derdi bambaşka bir şey.

allah sonumuzu hayıreylesin... çok kötü bir rüya görmüştüm inş gerçekleşmez

Nasil bir ulke olduk ya allah kahretsin surda bayrama kac gun kaldi millet bayram sevinci yasarken olanlara bak. Ne trajik daha bugun o magaza senin bu magaza benim bayram alisverisi yaptim belki orda olen insanlarda yapti ailelerine hediyeler aldi ve yola cikti ama onlarin yolculuklari sonsuza oldu bizde bundan sonra daha cok elimiz yuregimizde gezicez her avm ye girerken ucaga otobuse binerken hatta piknige bile giderken golgemizden bile korkar hale gelicez.

..Aci hemde cok aci bu..

Şimdi bir de hastane patlaması bekliyorum ben. Aman hastaneye gitmeyelim! havaalanı otogar uzak duralım, avmlere hiç girmeyelim, metro vs kullanmayalim, kalabalık yerlerde durmayalim .. insanlardan kacalim.
Yolda yürürken arkamizda canlı bomba olabilir temkinli olalım.
Kimseye guvenmeyelim. Kimseyle goz goze gelmeyelim. Kimseye yaklasmayalim hersey olabilir Heran ölebiliriz!. .
Ne mi oluyor bize?
Deliriyoruz. Milletçe deliriyoruz..

Şimdi bir de hastane patlaması bekliyorum ben. Aman hastaneye gitmeyelim! havaalanı otogar uzak duralım, avmlere hiç girmeyelim, metro vs kullanmayalim, kalabalık yerlerde durmayalim .. insanlardan kacalim.
Kimseye guvenmeyelim. Kimseyle goz goze gelmeyelim. Kimseye yaklasmayalim hersey olabilir Heran ölebiliriz!. .
Ne mi oluyor bize?
yahu o zaman ölüden ne farkımız kalacak mubarek gün bunu yaptılar ya

Ne mi oluyor bize?
Ölüyoruz ölüyoruz.

Ne mi oluyor bize?

yaz günü elinde eldiven varsa dikkat et, kış günü tek elinde eldiven varsa dikkat et, koşuyorsa dikkat et, hızlı ve sağa dola bakarak yürüyorsa dikkat et.. işte aradığım istikrar..

Off içim sıkıldı yüreğim daraldı ne denir hangi beddua,hangi isyan geri getirir yitip gidenleri hep böyle yüreğimiz ağzımızda, korkuylamı yaşayacağız korku kol gezerken etrafta nasıl yaşanır, nasıl hayattan zevk alınır bilmiyorum bir yol, bir ışık arıyorum ama ne yazıkki zavallı vatandaşız yapacak birşey yook ne korumamız ne zırhlı araçlarımız var!!! Kendimi düşünmüyorum artık sadece sevdiklerimi düşünüyorum ben çocuklarımı okula nasıl gönderirim, eşimi işe, ailemi merak ederim aklımda deli sorular sanırım istenende buydu bir paranoya korku ülkesi yaratmak ben kıyısına geldim çünkü artık güvenimi yitirdim......

Şu ülke de rahat nefes alabileceğimiz bir gun olmayacak mı ? Rahat bir şekilde gezemiyoruz. Toplu taşıma araçlarında çantalı biri yanıma yaklaşsa ödüm kopuyor bombami diye.. ama ne olacak canım giden masum vatandaş!

28 kişi vefat etmiş . Mekanları cennet olsun . Yaralılara da Allah acil şifalar versin .

28 ölü 60 yaralı olarak resmi açıklama yaptı vali daha ne kadar yükselecek :(

Erdoğan turizm krizinin önüne geçmek ve turistlerin gelişini artırmak için Putin'den özür dilediği anda dış hatlarda bomba patlatıp bunun önüne gecmeyi hedefleyen hain bir hamle oldu. Birileri satranç oynuyor, bizi piyon olarak harcıyor. Böyle dünya düzeninin......

Back