• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Normalde acaba ne zaman olucez deriz ve disariya ciktigimizda kalp krizi gecirecegimiz veya trafiknkazasi yasiycagimiz aklimiza gelmez ama bu olaylardan sonra olum korkusunu hissediyoruz ya bomba patlarsa diye yarin oburgun evlerede bomba atmaya baslarlar

suriyede de böyle başlamıştı ve aynen böyle kimse iplemiyor 2 güne unutuyorlardı.. ta ki senin dediğin olay gerçekleşene kadar..

Ya bu yaz Türkiyeye gidiyoruz ve esime diyordum korkuyorum bisey olur diye. Tam tatiller basladi. Kim bilir ne kadar cok kisi aile ziyarete icin ordaydi :KK43:

Ya bu nasil bir psikoloji, niye insanlari öldürmek istersin? Ailelere sabir dilerim. Umarim bu sefer dis hatalar oldugu icin hükümet kinamaktan daha fazlasini yapar. Kacinci bu artik yaa? Yeter be yeteeeer!!
Abim slovakyada yengemde slovak her sene buraya tatile geliyorlardı bu sene gelmiyorlar kokuyormuş yengem nasıl korkmadınlar :KK42: hepte istanbula gelip ordan antalya ya falan geçiyorlar dahada gelmez kadın :KK43:
Ki bayılıyor istanbula antalya ya

Birine ulastik cok şükür. Sokta onume birinin kolu dustu diyor:KK43:Digerine o ulasip haber verecek.

Bak insan sevinecegini mi üzelecegini mi bilmiyor. Iyikine bisey yokmus diyorsun ama etrafinda insanlar öldü. Kollari bacaklari gitti. Bundan sonra o travma ile nasil yasanilir? :(

Birimiz arasak mı acaba miti , duymuşlar mıdır patlamayı:KK12:

rahatsız etme ya, şimdi onlar hakaret edenleri araştırıyordur tek tek.. hem haberi olup ne olacak bak bir sürü yerli-yabancı, şehidimiz var artık.. üstelik kader, kısmet, taktir, tevekkül.. hiç elleme uyanmasınlar yazık..

Ne şehidi ya niyazi yaptınız insanları... amerika günler öncesi uyarıyor ama bizimkiler adam gibi önlem alamıyor... hadi meydanlarda patlama oluyor açık alan ne kadar önlem alınır derizde havaalanı burası bir toplu iğne geçiremezsin nasıl oluyor bu patlamalar insan taramalar...

Amerika haberdar oluyor bunlar iş birliği içinde mi ? Diye insanın aklına geliyor zaten pyd'de terörist demiyorlar işbirliği içindeler

rahatsız etme ya, şimdi onlar hakaret edenleri araştırıyordur tek tek.. hem haberi olup ne olacak bak bir sürü yerli-yabancı, şehidimiz var artık.. üstelik kader, kısmet, taktir, tevekkül.. hiç elleme uyanmasınlar yazık..

Kendi vatandaşımız yetmiyor masum turistleri de öldürüyoruz artık. Sultanahmet' de 13 tane kayıp verildi. Bugün de vardır bir o kadar. Ne biçim ülkeyiz !

Ya ben daha iki hafta önce Atatürk'te dış hatlar terminalindeydim, pasaport kontrol noktasındaydım. Düşündükçe kötü oluyorum.
Ölenlerden ziyade o "yaralı" diye geçiştirilenlere üzülüyorum ben. İnsanların kolu kopuyor, bacağı parçalanıyor, gözü çıkıyor... Bir saniye önce sapasağlamken bir saniye sonra sakat kalıyor. Allah korusun.

Bodrum'da da hiç kalabalığa girmemeye karar verdim zaten.

Ya annemler iki gün önce gittiler. Ya bügüne bilet almis olsalardi? Bir anda hem annem hem babami kaybederdim. :( Ve eger bomba brükseldeki gibi ise daha fena yaralar oluyor. O bombalara civi felan atmislar ki insanlar daha agir yaralansin diye. :(

Back