- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Birinden aldik canım cok şüküryapma karanfil ya, haber alırsan mutlaka yaz buraya da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birinden aldik canım cok şüküryapma karanfil ya, haber alırsan mutlaka yaz buraya da
Normalde acaba ne zaman olucez deriz ve disariya ciktigimizda kalp krizi gecirecegimiz veya trafiknkazasi yasiycagimiz aklimiza gelmez ama bu olaylardan sonra olum korkusunu hissediyoruz ya bomba patlarsa diye yarin oburgun evlerede bomba atmaya baslarlar
Abim slovakyada yengemde slovak her sene buraya tatile geliyorlardı bu sene gelmiyorlar kokuyormuş yengem nasıl korkmadınlarYa bu yaz Türkiyeye gidiyoruz ve esime diyordum korkuyorum bisey olur diye. Tam tatiller basladi. Kim bilir ne kadar cok kisi aile ziyarete icin ordaydi
Ya bu nasil bir psikoloji, niye insanlari öldürmek istersin? Ailelere sabir dilerim. Umarim bu sefer dis hatalar oldugu icin hükümet kinamaktan daha fazlasini yapar. Kacinci bu artik yaa? Yeter be yeteeeer!!
Birine ulastik cok şükür. Sokta onume birinin kolu dustu diyorDigerine o ulasip haber verecek.
Birine ulastik cok şükür. Sokta onume birinin kolu dustu diyorDigerine o ulasip haber verecek.
Birimiz arasak mı acaba miti , duymuşlar mıdır patlamayıpazartesi Amerika uyarı yapmış saldırı bekleniyor diye.. bizimkilerden bir halt olacağı yok, muhtemelen bizim istihbaratında bizimle aynı anda haberi oldu.. bari bundan sonra onları takip edelim..
Birinden aldik canım cok şükür
Birimiz arasak mı acaba miti , duymuşlar mıdır patlamayı![]()
Fatih'in ne tarafında?Biraz once Fatih'te yuksek bi ses duyuldu camdan baktim herkes camlarda. Ne kadar tedirginiz hemen bomba diye dusunduk
rahatsız etme ya, şimdi onlar hakaret edenleri araştırıyordur tek tek.. hem haberi olup ne olacak bak bir sürü yerli-yabancı, şehidimiz var artık.. üstelik kader, kısmet, taktir, tevekkül.. hiç elleme uyanmasınlar yazık..
Ya ben daha iki hafta önce Atatürk'te dış hatlar terminalindeydim, pasaport kontrol noktasındaydım. Düşündükçe kötü oluyorum.
Ölenlerden ziyade o "yaralı" diye geçiştirilenlere üzülüyorum ben. İnsanların kolu kopuyor, bacağı parçalanıyor, gözü çıkıyor... Bir saniye önce sapasağlamken bir saniye sonra sakat kalıyor. Allah korusun.
Bodrum'da da hiç kalabalığa girmemeye karar verdim zaten.
Allah yardımcılari olsun hayırlı haberlerle gelsin inşallahBirine ulastik cok şükür. Sokta onume birinin kolu dustu diyorDigerine o ulasip haber verecek.
Kadirhas Univeristesi tarafındaFatih'in ne tarafında?