İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

kınayarak ve beddua ederek yok edeceğiz inşallah, iman gücümüzle..

Eeeeee iman böyle birşey ise IŞİD bizden daha müslüman canım.Bu taktik çok imanlı, müslüman, cihadçı, Allah'ın askerleri IŞİD'e yemez.

O zaman en imanlı olan kazansın ne diyelim.

eğer öyle olsaydı gavur bombasına mı ihtiyaç duyarlardı.
dualarla patlatıyorlar ya bombaları.
gavur icadına karşılar ama bombası helal onlara zaar.Bu helalleştirilmiş bomba ile de müslüman öldürüyorlar.
akıl tutulması.

Eeeeee iman böyle birşey ise IŞİD bizden daha müslüman canım.Bu taktik çok imanlı, müslüman, cihadçı, Allah'ın askerleri IŞİD'e yemez.

O zaman en imanlı olan kazansın ne diyelim.

zaten o yüzden dokunmuyor kimse, imanlı çünkü.. adamlar Müslümanım diyor yalan mı söyleyecekler Zey aşk olsun.. hem ne demişti reis, biz de en az teröristler kadar onurlu olmalıyız.. o değil de şu teröre yapılan güzellemeler bir gün şu millete yapılmadı ya ona yanarım..

bakma onların karşı olmalarına.. hem karşı görünürler hem de sürekli onlardan örnekler verirler.. istemem yan cebime koy..

Pardon ama Allahın izni olmadan agactaki yaprak dahi hareket edemez..elimizden geleni yapıp dua ederek tevekkül ve teslimiyetle olur ancak..

hah bak ne güzel demişsin, elinden geleni yapıp.. ama yapmıyorlar işte, iman gücü oturduğun yerden beddua edip kınayarak işlemiyor ne yazık ki.. elinden geleni de yapman gerekiyor.. önce tedbir, sonra tevekkül..

Canım demek ki kendisini leş bedenlerini orada burada patlatan teröristlerden daha az onurlu görüyormuş ne diyebilirsin ki? Kendi görüşü? Saygı duymalıyız.

Pardon ama Allahın izni olmadan agactaki yaprak dahi hareket edemez..elimizden geleni yapıp dua ederek tevekkül ve teslimiyetle olur ancak..
arkadaşlar karşıt olmak yerine birlik olmalıyız ama halk olarak koyun gibi beklemek yerine ne yapabilir onu düşğünüyorum

E tamam o zaman, her şey çözüldü.
Terörle mücadele de edilmesin, kansere çözüm de bulunmasın. Olacaksa olur zaten, kimse uğraşmasın.
Oh çok rahatladım.

arkadaşlar karşıt olmak yerine birlik olmalıyız ama halk olarak koyun gibi beklemek yerine ne yapabilir onu düşğünüyorum

valla jo, bütün samimiyetimle söylüyorum.. ben birkaç sayfa önceki zihniyetle birlik falan olmam.. onu bırak yere düşse üstünden atlar geçerim.. bakma sen onlar şimdi sıkıştıkları için birlik martavalını okuyorlar, yoksa kendi gemileri yürüsün de gerisi hikaye..

E tamam o zaman, her şey çözüldü.
Terörle mücadele de edilmesin, kansere çözüm de bulunmasın. Olacaksa olur zaten, kimse uğraşmasın.
Oh çok rahatladım.
Orada anlatıkmak istenen o değil ( alimin fikri neyse zikride odur)

hah bak ne güzel demişsin, elinden geleni yapıp.. ama yapmıyorlar işte, iman gücü oturduğun yerden beddua edip kınayarak işlemiyor ne yazık ki.. elinden geleni de yapman gerekiyor.. önce tedbir, sonra tevekkül..

İşte bizim müslümanlar olarak sorunumuz bu, sanıyoruz ki sadece dua ile her sorun çözülür. Yahu Allah tevekkül diyor, kaç ayet de tevekkülün altını çiziyor. Oldu sen o zaman arabanın anahtarını üstünde bırak, kapıyı kitleme çık git evine sonra dua et Allah'ım arabam çalınmasın diye. Ben de dua ediyorum IŞİD bitsin, Suriye geri alınsın ve Suriyeliler geri dönsün diye ama kılını kıpırdatmak yerine hala IŞİD eylemlerini normalleştiren bir hükümet var. Eeeee Allah ne yapsın?

bu durumda Allah izin verdi bombaların patlayıp o masum çoluk çocuğun ölmesine.
hem buradaki hem filistindeki hem diğer müslüman ülkelerdeki insanların ölmesine Allah izin verdi.Engelleyebilirdi ama engellemedi.
Ne kolay değil mi ,suçu Allah'a atmak bu.
Önümüzde doğru ve yanlış yol var Allah seç demiş onlar yanlışı seçmiş.
Bizde bu kadar konuşup çözüm arıyorsak zaten bu teslimiyete karşı olduğumuzdan.

Öncelikle her ortamda rengimizi belli edip insanlara bu olayın ciddiyetini ileride nelere sebep olacagını lisani münasiple aktarmak olabilir..çünkü bu ülkenin başındakiler oy birşiği ile secildi ve halimiz hüsran...

Bence bayanı yanlış anladınız çünkü oda karşıt yazısı var... Elbetteki Allah istemezse hiç birşey olmaz ama Allahı bilirsen dedim yine diyorum bizim dinimizde en büyük günahlardan biri insan öldürmek hele hele masum insan için asla.. Ne dini ne kitabı herkes bir kalıp uydurmuş gidiyor iste

Dua edip tevekkül edecekmişiz. Bu arada ölen insanlar ne olacak peki buna bir cevabınız var siz dua edip beklerken her geçen gün bir yerde patlama oluyor. Pardon ama çok samimiyetle cevap bekliyorum orada ölen sizin anne baba kardeş eş evladınız olsa bu kadar sakin kalabilir miydiniz? peki biz tüm bu olanlardan kimi sorumlu tutacağız? olan oldu dua edelim Allah bilir mi diyeceğiz iyi o zaman devlet eli kolu bağlı beklesin hiçbir saldırı da bulunmasın, kendi güvenliği kadar halkın güvenliğini düşünmesin, sarayında sefa yapsın. Biz de Allah onları kahretsin diye bekleyelim. Bu mu gerçekten sizim mantığınız. Yaa 1 senede 10 patlama yüzlerce insan kaybettik hiç mi umurunuzda değil hiç mi devlete toz kondurmuyorsunuz. Ne diyebilirim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…