Yahu ne sacma sapan konusuyorsunuz. Delimisjniz heoiniz divanemisiniz anlamis degilimOlay siyasi, sizin gibi takım tutar gibi lider tutanlar yüzünden öldü bu insanlar, millete beddua edeceğine savunduğun adamlara hesap sor vatandaş olarak, son 1 yılda tırmanan terörün sorumlusu biz değiliz onlar, acının müsebbibi şu an ki yöneticiler, başınıza taş düşsün diyerek bunu örtemezsiniz, bu insanların can güvenliğinden, yaşam hakkından devlet %100 sorumlu arkadaş, insanların canı yanmış bir tutturmuşsunuz erdoğan erdoğan , akli melekeleri yerinde biriyseniz olan olayı sorgulamanız gerekir hepsi bu. Sadece şahısların değil tüm yöneticilerin, görevlilerin, devlet politikasının ortak hatasıdır bu olay
Gördüğüm fotoları anlatamam ofişhiç şaşırmam, Sultanahmet patlaması 2 gün konuşulmadı çünkü ölenler yabancıydı.. sanki güney kutbunda patlamışçasına umursamazdı herkes..
ArkadaşımNe tesaduf. Nefret ettim sizin gibilerle ayni yerde yasamaktan.
Yahu ne sacma sapan konusuyorsunuz. Delimisjniz heoiniz divanemisiniz anlamis degilim
Ulen karilar. Sizler degilmisjnzi erdogna erdogan yapti diyen. Erdoganla yatip erdoganla kalkan zaten sizlersiniz.
Hangi kafayla yasiyorsubuz anlamiyorum.
Cogunluksunuz surada diye kendinizi bir halt zannetmeyin.
Ben siyaset yapmayalim boyle gunde derken ikide bir kendiekri erdogan erdogna diyor. Sonunda erdogan kadar kafaniza tas dussun dedurttirip sonradda siyasetini abska yerde yap oluyor. Bastan begri bir okuyun bakalim kim yapiyo.
Kafayi yediniz erdoganla.
Ehh yeter be!
Yahu ne sacma sapan konusuyorsunuz. Delimisjniz heoiniz divanemisiniz anlamis degilim
Ulen karilar. Sizler degilmisjnzi erdogna erdogan yapti diyen. Erdoganla yatip erdoganla kalkan zaten sizlersiniz.
Ben siyaset yapmayalim boyle gunde derken ikide bir kendiekri erdogan erdogna diyor. Sonunda erdogan kadar kafaniza tas dussun dedurttirip sonradda siyasetini abska yerde yap oluyor. Bastan begri bir okuyun bakalim kim yapiyo.
Ehh yeter be!
Hayırdır ? Mübarek gün bu ne sinir ne öfke ? Oruç mu dokundu yoksa iktidara yönelik eleştiriler mi ? Nefret ediyorsanız başka ülkelere buyrun gidin o zaman. İsrail'le yeniden kanka olduk oraya mesela. Biz ATAMIZIN kurduğu ülkede gerekirse kanımızın son damlasına kadar verip yaşayacağız ama. Bunu da bilin.
O okuz diyen kisi kimdi?
Zaten öyle degil mi?Yıllardır bu ülkeyde Başörtüsü meselesine bulaşmaya korkan sağ hükümetlere, başörtülü olumak istyen arabistana gitsin diyen demirellere kimsenin lafı yok. Başörtüsü meselesinin çıkış noktası olan ilahiyat fakültesi hocalarına laf yok. her şey chp nin başının altından çıkmış gibi davranan insanlara ayar oluyorum.
Her neyse konuyla siyasilerin hiç alakası yok bence hala. Güzel oyunlar oynanıyor başa kim gelse bu bedelleri ödeyecektik. Ama hangi hükümet olursa olsun eleştirmeyi bilmiyorsan bir problem var ortada.
Bunu iş yernde müdüre yaranmak için sorunları dile getirmekten tırsan insanlara benzetiyorum.
Hayırdır ? Mübarek gün bu ne sinir ne öfke ? Oruç mu dokundu yoksa iktidara yönelik eleştiriler mi ? Nefret ediyorsanız başka ülkelere buyrun gidin o zaman. İsrail'le yeniden kanka olduk oraya mesela. Biz ATAMIZIN kurduğu ülkede gerekirse kanımızın son damlasına kadar verip yaşayacağız ama. Bunu da bilin.
Sen niye bu kadar öfkelisin ölenlere mi yoksa bizi koruyamayanlara mi orayı anlamadımAsil siz gidin baska bir yerde yapin. Ohh ne ala memleket. Kiskirtin kiskirtin siyaseti baska yerde yap.
Oncedini sonrasini oku sonra gel laf et.
Cok halt biliyonuz ya...
Yahu basindan okumayip okunayip gelip gidip yazdiklarimi altini yapip durmayin. Okunayada useniyorsaniz barim alinti yapmayin.Sen niye bu kadar öfkelisin ölenlere mi yoksa bizi koruyamayanlara mi orayı anlamadım
Ehh yeter be!
O okuz diyen kisi kimdi?
Uslup uslup. Guzel guzel kiskirtin sonrada uslup. Hakkettiginiz tavir bu. Ister kibleyin ister banlayin ne halt yerseniz yiyin.
Sizin gibilerle ayni ortamda olmaktansa olmasamda olur
:))) tam bir .....Güle güle o zaman.
Ehh yeter be!
Ha birdey demediniz daha yani...Karı sıfatı zat-ı alinizin küçük beynini , yetersiz kişiliğinizi ifade eder
Küçük beyinden öte şahsiyetsiz, adapsız ve dahi terbiyesizsiniz
Çok şey derdim de banlanmaya değmezsiniz .........
Geldim chess geldim, onca insan ölmüş, insanlar yakınlarını kaybetmiş kaç evde gözyaşı var, dünya kadar yaralı var, siz burayı mahalle kavgasına mı çevirdiniz?arkadaşlar yöneticiler gelene kadar konuyu donduruyorum, onlar isterlerse geri açarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?