İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

bu durumda Allah izin verdi bombaların patlayıp o masum çoluk çocuğun ölmesine.
hem buradaki hem filistindeki hem diğer müslüman ülkelerdeki insanların ölmesine Allah izin verdi.Engelleyebilirdi ama engellemedi.
Ne kolay değil mi ,suçu Allah'a atmak bu.
Önümüzde doğru ve yanlış yol var Allah seç demiş onlar yanlışı seçmiş.
Bizde bu kadar konuşup çözüm arıyorsak zaten bu teslimiyete karşı olduğumuzdan.
Kardesim senin ne dediğini kulağın duyuyormu bak seni günaha soktuğum içn ben vicdan azabı cekicem..allah irade vermiş onlar yanlış yolda..bizde kısasa kısas yaparak allahın izni ile hadlerini bildireceğiz..ellerimizi baglayp oturalımmı diyorum..tabiki çözüm bulacagız islam tarihinde bundan daha ne büyük olaylar var ve müslümanlarin tevekkül ve teslimiyetle ne büyük zaferleri var bunlardanda habern varmı senin. (Tevekkül:elinden geleni yapıp gerisini allaha bırakmak)

Ya ne
Dua edip tevekkül edecekmişiz. Bu arada ölen insanlar ne olacak peki buna bir cevabınız var siz dua edip beklerken her geçen gün bir yerde patlama oluyor. Pardon ama çok samimiyetle cevap bekliyorum orada ölen sizin anne baba kardeş eş evladınız olsa bu kadar sakin kalabilir miydiniz? peki biz tüm bu olanlardan kimi sorumlu tutacağız? olan oldu dua edelim Allah bilir mi diyeceğiz iyi o zaman devlet eli kolu bağlı beklesin hiçbir saldırı da bulunmasın, kendi güvenliği kadar halkın güvenliğini düşünmesin, sarayında sefa yapsın. Biz de Allah onları kahretsin diye bekleyelim. Bu mu gerçekten sizim mantığınız. Yaa 1 senede 10 patlama yüzlerce insan kaybettik hiç mi umurunuzda değil hiç mi devlete toz kondurmuyorsunuz. Ne diyebilirim ki.
yaa ne
diyorsunuz yaa aklım almıyor ben sabahtan beri bu empatiyı kurarak deli oluyorum siz ise şuursuzca beni yargılıyorsunuz..bizim elimizden gelen dua etmek devlet devlet olsaydi bunlar basimiza gelmezdi zaten devletin metodunu tasdik etmiyorum

Kardesim senin ne dediğini kulağın duyuyormu bak seni günaha soktuğum içn ben vicdan azabı cekicem..allah irade vermiş onlar yanlış yolda..bizde kısasa kısas yaparak allahın izni ile hadlerini bildireceğiz..ellerimizi baglayp oturalımmı diyorum..tabiki çözüm bulacagız islam tarihinde bundan daha ne büyük olaylar var ve müslümanlarin tevekkül ve teslimiyetle ne büyük zaferleri var bunlardanda habern varmı senin. (Tevekkül:elinden geleni yapıp gerisini allaha bırakmak)

aynı şeyi düşünüyoruz.Allah'a bırakmak deyince kızıyorum.
tevekkülü çok iyi bilirim.Bu sebeple gece gündüz çalışırım.doğru yoldan ayrılmamaya çalışırım,sigorta yaptırım,sağlığıma dikkat ederim ama engeleyemezsem Allah'tandır derim.
ben size şöyle söyleyim aslında aynı şeyleri farklı cümlelerle konuşmuşuz.Bu sebeple yanlış anlama olmuş
Sizi yargılamak yada laf söylemek değil zaten saçma olur.
devlet fıtrat diyemez,kader diyemez, ölüm Allah'ın emri diyemez görevi korumak , haklısınız.
Bütün bu insanlar canını onlara emanet etmi durumda tek tek öbür dünyada hesap verecekler ama onlar pek inanmıyor buna.

Atatürk Havalimanı dış hatlarda görevli olan kardeşim,şans eseri kurtulmuştur.Dün gece konuşamamıştık,bu gün yeni,yeni kendine geldi ve dünki katliamdan bahsetti.Canlı bombalardan biri,pasaport noktasının oraya geçmeye çalışırken polis tarafından vurulup kendini patlatmış.Kardeşimin anlattığına göre oraya geçip,orada patlatsaydı sırf orada 400 kişi ölürdü.Ayrıca verilen ölü sayılarının gerçeği yansıtmadığını söylüyor.

Atatürk Havalimanı dış hatlarda görevli olan kardeşim,şans eseri kurtulmuştur.Dün gece konuşamamıştık,bu gün yeni,yeni kendine geldi ve dünki katliamdan bahsetti.Canlı bombalardan biri,pasaport noktasının oraya geçmeye çalışırken polis tarafından vurulup kendini patlatmış.Kardeşimin anlattığına göre oraya geçip,orada patlatsaydı sırf orada 400 kişi ölürdü.Ayrıca verilen ölü sayılarının gerçeği yansıtmadığını söylüyor.
Rabbim korusun. Bunu yapanlar kendi kanlarında boğulsun ya

valla jo, bütün samimiyetimle söylüyorum.. ben birkaç sayfa önceki zihniyetle birlik falan olmam.. onu bırak yere düşse üstünden atlar geçerim.. bakma sen onlar şimdi sıkıştıkları için birlik martavalını okuyorlar, yoksa kendi gemileri yürüsün de gerisi hikaye..
ne biliyim sen de haklısın...
olan bizlere olacak

zaten o yüzden dokunmuyor kimse, imanlı çünkü.. adamlar Müslümanım diyor yalan mı söyleyecekler Zey aşk olsun.. hem ne demişti reis, biz de en az teröristler kadar onurlu olmalıyız.. o değil de şu teröre yapılan güzellemeler bir gün şu millete yapılmadı ya ona yanarım..

Bu açıklamayı dinlerken,bir an yanlış algılamış olabileceğimi düşünüp,kendimle çeliştim.Resmen donarak izledim.
Zira bu kadarda olmazdı,ama buda oldu"Bizlerde en az,o teröristler kadar onurlu olmalıyız"
Çok onurlu adamlar...

Bu açıklamayı dinlerken,bir an yanlış algılamış olabileceğimi düşünüp,kendimle çeliştim.Resmen donarak izledim.
Zira bu kadarda olmazdı,ama buda oldu"Bizlerde en az,o teröristler kadar onurlu olmalıyız"
Çok onurlu adamlar...
duymamıştım ben şimdi burda okuyup açtım dinledim.şaka gibi ya.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. benim bimer yaptığım okullara hastanelere otogarlara metrolara x-ray konulması konusundaki yazım şu anla iç işleri bakanlığına eğitim bakanlığına sağlık bakanlığına gönderilmiş daha çok başvuru olursa daha çabuk uygulamaya geçer bence

Şimdiye kadar istihbaratta zaaf var diye düşünülüyordu çünkü bu tarz eylemler ancak istihbaratla engellenebilirdi e peki şimdi de istihbarat birimleri haziran başında uyarı yapmış deniliyor peki neden önlenmedi elinde istihbarat varken ? Bu teröristler özel eğitimli bir timmiş ve rakka'dan gelmişler diye bir tweet okudum.bunlar rakka'dan buraya ışınlanmadılar değil mi ? daha geçen haftalarda rakka'dan 35 tane işidçi türkiye'ye geçti diye bir haber vardı.bunlar da o 35 tanenin içinde miydi ? Öyleyse geriye kanlar nerede ve ne saldırı hazırlığındalar ? Daha geçen gün bile burada konusu vardı 'polisin işid raporu' diye emniyet rapor hazırlıyor bu basına yansıyor ve neden önlem alınmıyor?ben bir yurttaşım ben devlete güvenip sokağa çıkıyorum benim güvenliğim konusunda zaaf varsa soru sormaya da hakkım var önlem istemeye de hakkım var bunu düşünmek zor mu ? Ben bugün eğer sokağa çıkıp tedirgin oluyorsam semt pazarına çıkmayım bomba patlar diyorsam marketin önündeki tabela devrilmesin diye dibine konulan poşetle paket yapılmış tuğladan 'ulan bu bomba olmasın' diye şüphelenip saniyelik bir akıl tutulması yaşıyorsam benim can güvenliğimden sorumlu devlet önlemini en üst düzeyde almak zorundadır

Ölenlere rahmet ,yakınlara baş sağlığı diliyorum.Allahım sabır versin.Bu acı hepimizin acısı.
Tabii ki bir Türk vatandaşı olarak patlamalara hepimiz üzüldük,sinirlendik,defalarca ülkemizde patlayan bombalar isyan etme noktasına getirdi bizi.
Bombayı patlatanların ve patlattıranların amacı neydi?
Ölenlerle kişisel bir problemi olmadığına göre.
Ülkeyi kaosa sürüklemek,kışkırtmak ,isyan ettirmek değil midir?
Hepimiz bunu yaptığımıza göre bombayı patlatanların ekmeğine yağ sürmüyor muyuz?
Çözüm nedir cidden bilmiyorum,hadi diyelim hükümet istifa etti,çözüm müdür?
Yerine şu parti ,şu isim gelirse herşey dört dörtlük olur diyebilir misiniz?
Öyle bir imkan varsa ben bugün kabul ederim ama yokkk.
Allah yardımcımız olsun.Tüm Türk Milletinin .Sağcısıyla,solcusuyla,kürtüyle,yabancısıyla.Bombayı patlatanlar kim olduğuna bakmıyor,tehlike hepimiz için var.

Biz devlet olmadığımız için an
Şimdiye kadar istihbaratta zaaf var diye düşünülüyordu çünkü bu tarz eylemler ancak istihbaratla engellenebilirdi e peki şimdi de istihbarat birimleri haziran başında uyarı yapmış deniliyor peki neden önlenmedi elinde istihbarat varken ? Bu teröristler özel eğitimli bir timmiş ve rakka'dan gelmişler diye bir tweet okudum.bunlar rakka'dan buraya ışınlanmadılar değil mi ? daha geçen haftalarda rakka'dan 35 tane işidçi türkiye'ye geçti diye bir haber vardı.bunlar da o 35 tanenin içinde miydi ? Öyleyse geriye kanlar nerede ve ne saldırı hazırlığındalar ? Daha geçen gün bile burada konusu vardı 'polisin işid raporu' diye emniyet rapor hazırlıyor bu basına yansıyor ve neden önlem alınmıyor?ben bir yurttaşım ben devlete güvenip sokağa çıkıyorum benim güvenliğim konusunda zaaf varsa soru sormaya da hakkım var önlem istemeye de hakkım var bunu düşünmek zor mu ? Ben bugün eğer sokağa çıkıp tedirgin oluyorsam semt pazarına çıkmayım bomba patlar diyorsam marketin önündeki tabela devrilmesin diye dibine konulan poşetle paket yapılmış tuğladan 'ulan bu bomba olmasın' diye şüphelenip saniyelik bir akıl tutulması yaşıyorsam benim can güvenliğimden sorumlu devlet önlemini en üst düzeyde almak zorundadır[/QUMillet ancak birbirini sorgular biraz gözlerini açıp bakmazlar..ama ne yazıkkı türkiyedende ancak bu kadarı çıkıyor..başımızdakiler bi nevi kötünün iyisi...

Merak ediyorum şu IŞİD ne zaman düşman ilan edilip tarafımızca bombalanacak? Yoksa hala bunlar kanı kaynamış bir kaç genç olarak, cihadçı olarak, Esad'ı devirme için vize olarak mı görülüyor?

Evet ne olacak bu leş IŞİD? Bayram öncesi milletin evine ateş düşüren, bebek katili çok müslüman IŞİD ve o içinde boğulası kanları kaynayan bir avuç genç köpek ne olacak? Kapılarımızı açıp buyur ettik ve her yere, her mahaleye tünemelerine vesile olduk, yarın öbür gün gelip hepimizi kıtır kıtır kesmeye başlasalar kim verecek hesabını? Vallahi birileri anlatsın bana, bu tür şeylerin hesabı kimden sorulur, evimize gelip bir IŞİDli bizi öldürünce sorumlusu kimdir bi anlatsın. Hükümet ve yanlış politikalar değil, mesela Suriye'nin durumunda da Esed'in hiiiç suçu yoktu ama sorumlusu kim ya kim?

Aaaa evet evet Fetö ve CHPli vekiller ve ABD. Tühhhh nasıl düşünemedik bunu....
yazacak başka bir şey bulamıyorum öfkeliyim ama kelimeler bile tükeniyor

yalnız hala sınırlar delik deşik hala isteyen istediği gibi geçip geliyor
daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor o lanet sınırların kapanması için

Bunlar malesef baslangic selefi terör uzerimize kabus gibi cokecek. Goz yumulan yillarda oyle yapılandılar ki.

Bunlarin pkk gibi Avrupa destegi umurlarinda olmadigi icin de her yerde her sekilde canlı bomba eylemleriyle karsilasmamiz cok büyük ihtimal.

Dış mihrakların işi.Yoksa bizim ülkemize kimse elini kolunu sallayıp giremez.
Milli iradeye laf ettirmeyiz ! Ne olmuş yani abartacak bir şey yok..
Vallahi olacaklar belli.
Yayın yasağı
İnternet erişimi kısıtlaması
Partiler arası kınama.
Cenaze törenleri.
Bir kaç kişinin yürek burkan hikayeleri.
Sonra normal hayata devam.Ta ki tekrarlanana kadar..

Merak ediyorum şu IŞİD ne zaman düşman ilan edilip tarafımızca bombalanacak? Yoksa hala bunlar kanı kaynamış bir kaç genç olarak, cihadçı olarak, Esad'ı devirme için vize olarak mı görülüyor?

Evet ne olacak bu leş IŞİD? Bayram öncesi milletin evine ateş düşüren, bebek katili çok müslüman IŞİD ve o içinde boğulası kanları kaynayan bir avuç genç köpek ne olacak? Kapılarımızı açıp buyur ettik ve her yere, her mahaleye tünemelerine vesile olduk, yarın öbür gün gelip hepimizi kıtır kıtır kesmeye başlasalar kim verecek hesabını? Vallahi birileri anlatsın bana, bu tür şeylerin hesabı kimden sorulur, evimize gelip bir IŞİDli bizi öldürünce sorumlusu kimdir bi anlatsın. Hükümet ve yanlış politikalar değil, mesela Suriye'nin durumunda da Esed'in hiiiç suçu yoktu ama sorumlusu kim ya kim?

Aaaa evet evet Fetö ve CHPli vekiller ve ABD. Tühhhh nasıl düşünemedik bunu....
Bu isidin butun devletlerce bombalanmasi lazim. Bomba da yetmez fiziki savasilmasi lazim.
Olan masum sivillere oluyor havadan bomba koyler yerle bir...
Neden sadece turkiye tasin altina elini soksun? Olan yine bizim gariban vatandasa olacak.
Keske nato falan adam akilli bi savas acsa isid e karsi. Kokunu kurutana kadar :@
Ama kimsenin isine gelmiyor heralde bu kaosun bitmesi.

Yemin ediyorum üstümü başımı yırtıcam ya dua etmekten başka ne çaremiz var diyen arkadaşa söylüyorum bunu Allah'ın ilk emri dua et değil Okudur!!! Okuyun bilinçlenin Hakkınızı halkınızı koruyun. Tevekkül diyorsunuz ettiniz mi tevekkül ne yaptınız önlem için kişisel olarak soruyorum. Ben 29 yaşındayım sağlıkçıyım bombadan ölen insanlar gördüm yaralılar gördüm eylemlerde polis tarafından yaralanan insanlar gördüm hatta omzumda bir de geziden hatıram vardır. İmzalar topladık halkı bilinçlendirmeye çabaladık millet barış süreci diye teröristleri yanaklarından öperken biz kçımızı yırttık yapmayın kanmayın ülkeye istifleniyorlar ülke mahvolacak dedik Esad'ı bitirmek için işid şerefsizlerini Türkiye üzerinden Suriye'ye sokarlarken silahlandırırlarken bunlar bizim de başımıza bela olacak doğru değil dedik biz doğru olanı olacak olanları hep söyledik bizim duymadığımız hakaret kalmadı ben gezi de yaralılara yardım eden doktorları topladılar tutanak tutuldu haklarında polis bizi siz kimsiniz tayyibe karşı ayaklanıyorsunuz diye tekmeledi biz bu ülke için tevekkül ettik yani siz ne yaptınız. Ha bide deniyor ki birlik olalım ??????????????????? Pardon ???? Biz birlik çağrısını senelerdir yaptım etmeyin bizi bölecekler insanlarımızı öldürecekler kanmayın dedik gelin birlikte direnelim dedik bize ne dediler çapulcu ayyaşın çocukları terörist vatan haini dinsiz gavur dölleri!! Ak gençlik elinde satırlarla gezicilerin üstüne yürürken polis sırtını döndü Şimdi biz bu kadar mücadele etmişken olacakları söylemişken bırak bizle birlik olmayı bize hakaret eden ölmememize göz yuman insanlarla mı birlik olacağız bizi sırtımızdan vuranlarla mı birlik olacağız yooookkk o kadar da uzun boylu değil. Dün beni sırtımdan vuran bugün fırsatını bulursa aynısı yine yapar.

Dış mihrakların işi.Yoksa bizim ülkemize kimse elini kolunu sallayıp giremez.
Milli iradeye laf ettirmeyiz ! Ne olmuş yani abartacak bir şey yok..
Vallahi olacaklar belli.
Yayın yasağı
İnternet erişimi kısıtlaması
Partiler arası kınama.
Cenaze törenleri.
Bir kaç kişinin yürek burkan hikayeleri.
Sonra normal hayata devam.Ta ki tekrarlanana kadar..
hatta daha sonra çok sevgili din alimlerimizden (!) gelen kocasının ayağını yıkamayan kadın cehennemliktir gibi bir açıklama
sosyal medya da konunun tartışılması ve bunla ilgili haberler şu bu derken aaa bir bakmışız ölenlerin yakınları hariç Atatürk havalimanı saldırısını hatırlayan yok

Back