İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

kolum kanadım kırık neye yanacağımı şaşırdım
dünya cehennem oldu Allah yardımcımız olsun...

Peki bu yazınla iside teslimmi olalım diyorsun .bak kesin Erdoğan bu öfkeli gençlere patlatin demiştir.

İstanbul'dan korkar oldum kızım önümüzdeki ay istanbulda eğitim görecek , korkuyorum onu istanbula yollamaktan uçağa binmesinden

Peki bu yazınla iside teslimmi olalım diyorsun .bak kesin Erdoğan bu öfkeli gençlere patlatin demiştir.
Dememiştir ama devletin başında hangi hükümet varsa o halkını korumak zorundadır herkese ahkam kesiyor bomba da bize patlıyor açıkçası bu adamın öfkesinin kurbanı oluyor bence onu patlattılar illa acı cekmesini istiyorlarsa ailesine gitsinler lütfen artık masum insanları biraksinlar

Evime araba ile 15 dakikalık bir mesafede havalimanı .ölenlere rahmet diliyorum.ve asla bir Suriye,bir ırak, bir Libya gibi olmayacağız bu memleketi yedirmeyecegiz.Ne tesadüf durki abd gidecek olanlar canlı bombalara karşı dikkatlice olsunlar mesajı yayınlamış.ve tamda israille karşılıklı çıkar ilişkilerine dayanan anlaşmalara varılmış iken,rusya ile mutabakata varılmış iken .düşman asla uyumuyor.kuzenimizin eşinin arkadaşını kaybettik.ve daha masum nice canlar .Rabbim Türkiye min ve milletinin yar ve yardımcısı olsun

Ya sen şu yazdıklarını okuyor musun kakao?
''ABD VATANDAŞLARINI UYARMIŞ'' tamam,suçlu bulundu dağılalım kızlar....
Bu ülkede MİT niye var her canı isteyen istediği yerde bomba patlatabilecekse?
Bu ülkede hükümet niye var can güvenliğimizi başka ülkelerden (senin bakış açınla) koruyamayacaksa?
Hiç bir şey becerebilme yetileri yoksa bari ABD yi takip etsinler,onlar vatandaşını uyarınca bir önlem alsınlar.

Ülkenin başındakilerin böyle olaylarda niye hic sesi cikmaz.Ölü taklidimi yapıyorlar.Her neyse 2 gün sonra çıkıp çok üzgün olduklarini söylerler...

LANET OLSUN SEBEP OLANLARA ! LANET OLSUN YARDIM VE YATAKLIK YAPANLARA ! LANET OLSUN SUSANLARA ! LANET OLSUN FIRSATÇILARA ! LANET OLSUN İŞİD LANET OLSUN PKK ! ALLAH SİZİ KAHRETSİN ! AKAN GÖZYAŞLARI ATEŞ OLSUN OCAĞINIZA !

Hande Fırat canlı yayında yaptığı açıklamada, “İstanbul’la ilgili olarak da Haziran ayının başında, yaklaşık 20 gün önce istihbarat birimleri devletin tepesine ve tüm kurumlarına uyarı yazısı gönderdi. Bu uyarı yazısında yer isimleriyle bu uyarı yer aldı” demiş. cnn de okudum şimdi.
daha ne denir bilmiyorum cidden ...

http://www.cnnturk.com/turkiye/istihbarat-20-gun-once-uyarmis

Merak ediyorum şu IŞİD ne zaman düşman ilan edilip tarafımızca bombalanacak? Yoksa hala bunlar kanı kaynamış bir kaç genç olarak, cihadçı olarak, Esad'ı devirme için vize olarak mı görülüyor?

Evet ne olacak bu leş IŞİD? Bayram öncesi milletin evine ateş düşüren, bebek katili çok müslüman IŞİD ve o içinde boğulası kanları kaynayan bir avuç genç köpek ne olacak? Kapılarımızı açıp buyur ettik ve her yere, her mahaleye tünemelerine vesile olduk, yarın öbür gün gelip hepimizi kıtır kıtır kesmeye başlasalar kim verecek hesabını? Vallahi birileri anlatsın bana, bu tür şeylerin hesabı kimden sorulur, evimize gelip bir IŞİDli bizi öldürünce sorumlusu kimdir bi anlatsın. Hükümet ve yanlış politikalar değil, mesela Suriye'nin durumunda da Esed'in hiiiç suçu yoktu ama sorumlusu kim ya kim?

Aaaa evet evet Fetö ve CHPli vekiller ve ABD. Tühhhh nasıl düşünemedik bunu....

HÜKÜMETİN TUZU KURU...ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR

mit fetö peşinde ,cemaatin inine giriyorlar (!)
bu arada ülkemizde teröristler fink atıyor ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…