• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Olay siyasi, sizin gibi takım tutar gibi lider tutanlar yüzünden öldü bu insanlar, millete beddua edeceğine savunduğun adamlara hesap sor vatandaş olarak, son 1 yılda tırmanan terörün sorumlusu biz değiliz onlar, acının müsebbibi şu an ki yöneticiler, başınıza taş düşsün diyerek bunu örtemezsiniz, bu insanların can güvenliğinden, yaşam hakkından devlet %100 sorumlu arkadaş, insanların canı yanmış bir tutturmuşsunuz erdoğan erdoğan , akli melekeleri yerinde biriyseniz olan olayı sorgulamanız gerekir hepsi bu. Sadece şahısların değil tüm yöneticilerin, görevlilerin, devlet politikasının ortak hatasıdır bu olay
Yahu ne sacma sapan konusuyorsunuz. Delimisjniz heoiniz divanemisiniz anlamis degilim
Ulen karilar. Sizler degilmisjnzi erdogna erdogan yapti diyen. Erdoganla yatip erdoganla kalkan zaten sizlersiniz.
Hangi kafayla yasiyorsubuz anlamiyorum.
Cogunluksunuz surada diye kendinizi bir halt zannetmeyin.
Ben siyaset yapmayalim boyle gunde derken ikide bir kendiekri erdogan erdogna diyor. Sonunda erdogan kadar kafaniza tas dussun dedurttirip sonradda siyasetini abska yerde yap oluyor. Bastan begri bir okuyun bakalim kim yapiyo.
Kafayi yediniz erdoganla.

Ehh yeter be!

Ne tesaduf. Nefret ettim sizin gibilerle ayni yerde yasamaktan.
Arkadaşım
Yahu ne sacma sapan konusuyorsunuz. Delimisjniz heoiniz divanemisiniz anlamis degilim
Ulen karilar. Sizler degilmisjnzi erdogna erdogan yapti diyen. Erdoganla yatip erdoganla kalkan zaten sizlersiniz.
Ben siyaset yapmayalim boyle gunde derken ikide bir kendiekri erdogan erdogna diyor. Sonunda erdogan kadar kafaniza tas dussun dedurttirip sonradda siyasetini abska yerde yap oluyor. Bastan begri bir okuyun bakalim kim yapiyo.

Ehh yeter be!
55ea8bf8f018fbb8f8871422.gif

Ehh yeter be!

Kazen Kazen Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. KİB. Üslup.

Hahahaha gecti o gunler guzelim....
Kimi nereden kovuyorsunuz?
O kisi nefretini kusuarken neredeydin guzelim?
Onu hangi ulkeye postaladin?
Yemezler. Git git demeler. Cok istiyorsaniz siz gidin
Hayırdır ? Mübarek gün bu ne sinir ne öfke ? Oruç mu dokundu yoksa iktidara yönelik eleştiriler mi ? Nefret ediyorsanız başka ülkelere buyrun gidin o zaman. İsrail'le yeniden kanka olduk oraya mesela. Biz ATAMIZIN kurduğu ülkede gerekirse kanımızın son damlasına kadar verip yaşayacağız ama. Bunu da bilin.

Yıllardır bu ülkeyde Başörtüsü meselesine bulaşmaya korkan sağ hükümetlere, başörtülü olumak istyen arabistana gitsin diyen demirellere kimsenin lafı yok. Başörtüsü meselesinin çıkış noktası olan ilahiyat fakültesi hocalarına laf yok. her şey chp nin başının altından çıkmış gibi davranan insanlara ayar oluyorum.

Her neyse konuyla siyasilerin hiç alakası yok bence hala. Güzel oyunlar oynanıyor başa kim gelse bu bedelleri ödeyecektik. Ama hangi hükümet olursa olsun eleştirmeyi bilmiyorsan bir problem var ortada.

Bunu iş yernde müdüre yaranmak için sorunları dile getirmekten tırsan insanlara benzetiyorum.
Zaten öyle degil mi?
Herkes isimizden oluruz diyenl susmuyomu suan.
Gorevini yapan rutbeli,imam,mudur gorevden alinmiyomu sadece dogru olani soylediler diye
Örnek Erol Evgin
Koca zati muhterem in isi yok millete laf yetistiriyo

Hayırdır ? Mübarek gün bu ne sinir ne öfke ? Oruç mu dokundu yoksa iktidara yönelik eleştiriler mi ? Nefret ediyorsanız başka ülkelere buyrun gidin o zaman. İsrail'le yeniden kanka olduk oraya mesela. Biz ATAMIZIN kurduğu ülkede gerekirse kanımızın son damlasına kadar verip yaşayacağız ama. Bunu da bilin.

neden git diyorsun ki? ben tam tersi için dua ediyorum, gidemesinler.. ülke Suriyeye döndüğünde gidebilecekleri tek yerleri olmasın.. bu ülkeyi onların seçimi bu hale getirdi, nereye gidiyorlar? dibine kadar yaşayacaklar..

Asil siz gidin baska bir yerde yapin. Ohh ne ala memleket. Kiskirtin kiskirtin siyaseti baska yerde yap.
Oncedini sonrasini oku sonra gel laf et.

Cok halt biliyonuz ya...
Sen niye bu kadar öfkelisin ölenlere mi yoksa bizi koruyamayanlara mi orayı anlamadım

Ehh yeter be!

Karı sıfatı zat-ı alinizin küçük beynini , yetersiz kişiliğinizi ifade eder
Küçük beyinden öte şahsiyetsiz, adapsız ve dahi terbiyesizsiniz
Çok şey derdim de banlanmaya değmezsiniz .........

O okuz diyen kisi kimdi?
Uslup uslup. Guzel guzel kiskirtin sonrada uslup. Hakkettiginiz tavir bu. Ister kibleyin ister banlayin ne halt yerseniz yiyin.
Sizin gibilerle ayni ortamda olmaktansa olmasamda olur

Güle güle o zaman. Gidin de temizlensin konu. Oldukça kirlettiniz zira.

Ehh yeter be!

Sen neyle yedin peki..yada kime hesap soralım varmı isim falan

Karı sıfatı zat-ı alinizin küçük beynini , yetersiz kişiliğinizi ifade eder
Küçük beyinden öte şahsiyetsiz, adapsız ve dahi terbiyesizsiniz
Çok şey derdim de banlanmaya değmezsiniz .........
Ha birdey demediniz daha yani...
Banlanmaya degmez diyerek. Yaptığın hakaretleri yokmu saydirmaya calisiyorsun. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. diye sijayet etmesibi biliyorsuniz. Ozaman senin mesajinada baksin. Ben banlanacagimi biliyorum.
Ama nede guzel kendini tarif etmissin.
Bende cok merak ediyordum hakkimda ne dusunuyorsun diye

arkadaşlar yöneticiler gelene kadar konuyu donduruyorum, onlar isterlerse geri açarlar
Geldim chess geldim, onca insan ölmüş, insanlar yakınlarını kaybetmiş kaç evde gözyaşı var, dünya kadar yaralı var, siz burayı mahalle kavgasına mı çevirdiniz?
Kiblere bakılacak, imkan olursa 52 sayfada okunacak.

benim sinirlerim alt üst oldu dün hiç uyuyamadım ağladım bir sürü
benim eşimde önceden havaalanında çalışmış
bir gençi gösterdiler 10 gün sonra düğünü varmış mesai olsa orda olmayacak arkadaşıyla dışarı çıkmış arkadaşı yaralı kendi vefat etmiş allah rahmet eylesin tüm sivil şehitlerimize

Back