• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

AKP'lilerden 'kan donduran' Atatürk Havalimanı saldırısı tweetleri
29.06.2016 00:23GÜNCEL

TWEET PAYLAŞ +
akp-lilerden-kan-donduran-ataturk-havalimani-tweetleri-154561-5.jpg

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde üç ayrı patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Vasip Şahin'in açıklamalarına göre 36 kişi hayatını kaybetti, 147 kişi de yaralandı. Şahin saldırının 3 canlı bomba tarafından gerçekleştirildiğini ifade etti.

Saldırı sonrası ise bazı AKP'li vekil ve danışmanlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla hayrete düşürdü.

Saldırının hemen ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan AKP İzmir milletvekili Kerem Ali Sürekli, "Atatürk Havalimanımızda iki adet patlama meydana gelmiş. Diplomatik olarak aldığımız her galibiyetten sonra bir olay. YILMAYACAĞIZ!" yazdı. Paylaşımının ardından yüzlerce tepki alan Sürekli, tweetini sildi.

akp-lilerden-kan-donduran-ataturk-havalimani-tweetleri-154562-1.jpg

AKP milletvekili Mehmet Metiner ise, Atatürk Havalimanı'ndaki kanlı saldırının sorumlusunu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak ilan etti. Metiner, Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında yaptığı konuşmanın saldırıyla bağlantılı olduğunu ileri sürdü.

akp-lilerden-kan-donduran-ataturk-havalimani-tweetleri-154564-1.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Burhan Kuzu ise "Atatürk Hava Alanında patlama olduNe kadar hain varsa bu ülkenin başında belaAncak hava alanı gibi oldukça korunaklı bir yere nasıl girilir?" diyerek takipçilerinden açıklama beklemeye başladı.

akp-lilerden-kan-donduran-ataturk-havalimani-tweetleri-154565-1.jpg

http://www.birgun.net/haber-detay/a...rk-havalimani-saldirisi-tweetleri-118085.html

Olaylardan sonra vali konuştu.
3. havaalanı için dünyanın enbüyükleri arasında tüm dünyanın gözü onda oyüzden bu olaylar gibisinden konuştu.

Vay dedim be şuna bak dünya bizi kıskanıyo başta Abd sonra Rusya belçika hindistan heryer kıskanıyo

Neyi kıskanıyolar? Beyin yoksunu vatandaşlarımızı tenceremde beleş makarna sobamda beleş kömür olsunda amaan türkiye batsa yansa neolur diyenleri.

Bizden başka nerede var ?

Evet evet, isid "bizim niye 3üncü havalanimiz yok lan? Sarayimiz bile yok bee" diyerek milleti öldürdü...

:KK14:

Ve bu adam vali. Güleyim mi aglayim mi bilemedim.

aslında şu milleti yurt dışından birkaç uzman getirtip inceletmek lazım.. nasıl bir ezik milletiz ki her yapılan "kıskanılma abidesi" olarak görünüyor.. hayır yani bakıyorsun bdv de eltisiyle geçinemeyen huysuz "kesin beni kıskanıyor" diyor, bakıyorsun siyasiye halkını korumaktan acizler ama "köprümü kıskandı pis terörist" diyor.. ciddi söylüyorum nasıl lanet bir gen var bizde o araştırılmalı.. yaptıkları trişkadan bir köprüyü bile mabet haline getirdiler, güler misin ağlar mısın? acaba şu dünyada en ucube şehirler arasında İstanbul ilk kaça girer, bence onu da araştırsınlar zira o da güzel bir kıskanılma bahanesi. ne şehirleşme, ne mimari, ne doğaya saygı..

Lütfen aynı geni taşımayalım.
Biz aklımızı yitiricez hala bahane kıskanılmak.
Oy verenlerden başka kimse kıskanılmaz bu ülkede .
Buyursunlar versinler devam etsinler
bidahaki seçimde güle oynaya gidebilirse vermeye anca ozaman anlarlar.

Ben Atamı özledim valla 1gün gelse 24 saat yeter bize .

AKP'lilerden 'kan donduran' Atatürk Havalimanı saldırısı tweetleri
29.06.2016 00:23GÜNCEL

TWEET PAYLAŞ +
akp-lilerden-kan-donduran-ataturk-havalimani-tweetleri-154561-5.jpg

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde üç ayrı patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Vasip Şahin'in açıklamalarına göre 36 kişi hayatını kaybetti, 147 kişi de yaralandı. Şahin saldırının 3 canlı bomba tarafından gerçekleştirildiğini ifade etti.

Saldırı sonrası ise bazı AKP'li vekil ve danışmanlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla hayrete düşürdü.

Saldırının hemen ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan AKP İzmir milletvekili Kerem Ali Sürekli, "Atatürk Havalimanımızda iki adet patlama meydana gelmiş. Diplomatik olarak aldığımız her galibiyetten sonra bir olay. YILMAYACAĞIZ!" yazdı. Paylaşımının ardından yüzlerce tepki alan Sürekli, tweetini sildi.

akp-lilerden-kan-donduran-ataturk-havalimani-tweetleri-154562-1.jpg

AKP milletvekili Mehmet Metiner ise, Atatürk Havalimanı'ndaki kanlı saldırının sorumlusunu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak ilan etti. Metiner, Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında yaptığı konuşmanın saldırıyla bağlantılı olduğunu ileri sürdü.

akp-lilerden-kan-donduran-ataturk-havalimani-tweetleri-154564-1.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Burhan Kuzu ise "Atatürk Hava Alanında patlama olduNe kadar hain varsa bu ülkenin başında belaAncak hava alanı gibi oldukça korunaklı bir yere nasıl girilir?" diyerek takipçilerinden açıklama beklemeye başladı.

akp-lilerden-kan-donduran-ataturk-havalimani-tweetleri-154565-1.jpg

http://www.birgun.net/haber-detay/a...rk-havalimani-saldirisi-tweetleri-118085.html

Rezaletten baska birsey degil! Iki adet diyor bide, sanki biri gidip iki adet domates almis gibi. Rezalet!!

Ölenlere rahmet ; yakınlarına sabır , yaralılara acil şifa , biz kalanlara da şans diliyorum...

Ben kaderci bir insanım aslen şansa pek inanmam . Ölüm kaderdir benim için . Ama yüksek tansiyondan ölmekle , lanet düzenin içinde leş bir örgütün saldırısı ile ölmek arasında kader dışında çok ayrıntı var . Sorumlular var , sorumlulara lanet etme hakkı var ,sorumlulardan hesap sorma hakkı var !

İsrail anlaşması , Rusya ile düzenlenen ilişkiler ... Kıçımız başımız ayrı oynuyor. Bir gün külhan beyliği yaptığımızla ertesi gün el sıkışıyoruz .

Işid köpekleri ülkemizi hedef aldığı her saldırıda koşulsuz şartsız ilk bedduam terörün üzerine . Öfkeli gençler öfkesini üzerimize kustu . Sokakta yapılan eylemlerde öyle hemen nerde bu istihbarat diye ülke güvenliğini yerin dibine sokan biri olmadım hiç . Ama burası havaalanı yahu. Hele ki günler öncesinden ABD itinin vatandaşlarına uyarısı varken . . .

Ülkeme yapılan hiç bir göz dağının gölgesinde kalmak isteyecek düsturum yoktur benim. Korkup sinecek politikaları da kanıksamam. Ama biz ödlek strateji güdüyoruz yahu. Ortada okunan meydan , meydanda kalıyor. Sonra gidip Rusya ya şirinlik , İsraille anl. metni , tüm Batıyı da ortak harekete davet ediyoruz . Bi kimliğimiz yok.

Neyse ordan burdan karmakarışık yazdım farkındayım. Çünkü karışığım. Ve hiç olmadığım kadar tarafsız.

BAŞdanışman Yiğit Bulut efendide Amerika uyarmış diye haber yapmak boyunuzumu uzatıyor basın mensupları demiş.

adam vatandaşını diğer ülkeden düşünüp koruyor, bizimkiler de "aynısı kaynım da da var" modunda.. ne var yani iki bomba patladıysa demedikleri kaldı ben onu da bekliyorum ilerleyen saatlerde.. halkını bu kadar düşünen bir yönetim!

BAŞdanışman Yiğit Bulut efendide Amerika uyarmış diye haber yapmak boyunuzumu uzatıyor basın mensupları demiş.

Yahu basdanismani millete soruyor terorist nasil orda bomba patlatir diye. Bu adam Erdoganin basdanismani bide, yigin kadar para aliyor! Bu adamlar bizim güvenligimizi saglayacaklar bide!!

Hala taşacak kadar dolmadik mı? Bu tepkisizlik beni korkutuyor. Gece korkunç bir rüya gördüm, her yer kıpkırmızıydı. Göz göre göre ölüyoruz.
Ha bir de, biz birlik olma şansını yıllar önce kaybettik. Söz konusu kendiniz ve yakinlarinizin canı olunca birlik mesaji vermeniz hiçbir anlam ifade etmiyor artık.

adam vatandaşını diğer ülkeden düşünüp koruyor, bizimkiler de "aynısı kaynım da da var" modunda.. ne var yani iki bomba patladıysa demedikleri kaldı ben onu da bekliyorum ilerleyen saatlerde.. halkını bu kadar düşünen bir yönetim!
Daha dur ofiş patlama dış hatlarda
Ölenlerin kimlikleri belli olsun bakalım
Sen o zaman gör şenliği
"Zaten ölenler yabancı bizden değil" imi ararsın
Yoksa "onlar şehit değil" diyip dini fetva verenlerimi ararsın

Allah rahmet eylesin... Başımız sağ olsun...

Dün akşam haberi ilk aldığım andan itibaren tvyi, neti her şeyi kapattım, doğru düzgün takip etmedim, bakmadım.
Dahil olmak istemedim, benim ülkemde olduğunu kabul etmek istemedim, güvenli(!) evimde güvenli(!) bir şekilde oturdum.

Ayakkabılarımı çıkardıkları, çantalarımı açtıkları, üstümü başımı ellenmedik yerimi koymadan aradıkları bir havaalanındaki üç patlamadan bahsediyoruz. 3 patlama... Bir değil, iki değil üç... Ama hala "Yılmayacağız" deniliyor.
Sizler yılmazsınız tabi, oğullarınız yurt dışlarında kumarhane sefalarında, kızlarınız bilmem hangi ülkenin lüks otelinde bal aylarında, sizler o ülke bu ülke el sıkışmaca köşe kapmaca...

Ülkede oturun, bi durun bu ülkede, bi karışın insan içine de yılmayabilin!!

Cihatçı örgütler allah adına yapmadımı bu saldırıyı
Allahı kitabı bilen savaş ilan edilmediği sürece insan katlinin dinimizde olmadığını bilirler islam bayrak Atatürk böylesi kansızlar elinde maskara oldu bütün partiler aynı ancak boş boş konuşsun hepsi

Asil siz gidin baska bir yerde yapin. Ohh ne ala memleket. Kiskirtin kiskirtin siyaseti baska yerde yap.
Oncedini sonrasini oku sonra gel laf et.

Cok halt biliyonuz ya...
Sorumlulardan hesap sorma hakkimizi siyaset olarak yaftalayamazsin. Ama sen sorumlulari koruyup hatta beddua ederek siyaset yapiyorsun. Git baska yerde yap.

Ne tesaduf. Nefret ettim sizin gibilerle ayni yerde yasamaktan.

Hayırdır ? Mübarek gün bu ne sinir ne öfke ? Oruç mu dokundu yoksa iktidara yönelik eleştiriler mi ? Nefret ediyorsanız başka ülkelere buyrun gidin o zaman. İsrail'le yeniden kanka olduk oraya mesela. Biz ATAMIZIN kurduğu ülkede gerekirse kanımızın son damlasına kadar verip yaşayacağız ama. Bunu da bilin.

Sorumlulardan hesap sorma hakkimizi siyaset olarak yaftalayamazsin. Ama sen sorumlulari koruyup hatta beddua ederek siyaset yapiyorsun. Git baska yerde yap.

Üsluba bak çay demle. Kin ve nefret kusuyor gelmiş. Zaten herkes gergin ve üzgün.

Birde tek dedikleri basörtusu basörtusu
İfrit ediyolar beni çileden çikiyorum
Ulan sanki basortululerin basortusunu diger hukumetler kafasindan cekio cikariyolardi sanki oncedende
Bunlar geldi rahat ettiler sanki.

Ayy bukadar yobazlik olamaz ya.

Yıllardır bu ülkeyde Başörtüsü meselesine bulaşmaya korkan sağ hükümetlere, başörtülü olumak istyen arabistana gitsin diyen demirellere kimsenin lafı yok. Başörtüsü meselesinin çıkış noktası olan ilahiyat fakültesi hocalarına laf yok. her şey chp nin başının altından çıkmış gibi davranan insanlara ayar oluyorum.

Her neyse konuyla siyasilerin hiç alakası yok bence hala. Güzel oyunlar oynanıyor başa kim gelse bu bedelleri ödeyecektik. Ama hangi hükümet olursa olsun eleştirmeyi bilmiyorsan bir problem var ortada.

Bunu iş yernde müdüre yaranmak için sorunları dile getirmekten tırsan insanlara benzetiyorum.

Daha dur ofiş patlama dış hatlarda
Ölenlerin kimlikleri belli olsun bakalım
Sen o zaman gör şenliği
"Zaten ölenler yabancı bizden değil" imi ararsın
Yoksa "onlar şehit değil" diyip dini fetva verenlerimi ararsın

hiç şaşırmam, Sultanahmet patlaması 2 gün konuşulmadı çünkü ölenler yabancıydı.. sanki güney kutbunda patlamışçasına umursamazdı herkes..

Back