• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Olsun basortuyle her yere girebiliyolar onlar.
Yollar yaptilar.
Onlara bise olmadı ya zaten.
Zati muhteremin kutsal gucude onlari koruyo olabilir ama.
Bunu diyen cikar simdi ben bayilirim artik.

Ne başörtüsüymüş böyle ...

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı sonrasında gelen yayın yasağını eleştirenlere "Umarım böyle bir patlamada can verirler" demiş..

Taşına toprağına aşık olduğum memleketimden nefret eder oldum, burda yaşamak boğuyor artık beni, utanç duyuyorum, acı duyuyorum.... Yemişim vatanını diyorum, kınayan varsa kınasın..
Gencecik insanlar, masum insanlar yitip giidyor vatan sağolsa ne olur olmasa ne olur, kaç evde acı var şimdi.
Bayram kaç eve uğramayacak....
Dün vardı, bugün yoklar, neden, bir hiç uğruna.
Lanet olsun lanet olsun başka ne denilebilir.
Ne yapsak soğumayacak içimiz, kahrolsun destek veren çanak tutan alkış tutan eylem yapan herkes..
Yolumuza "teröre lanet olsun" diyenlerle devam edelim, arınsın bu ülke artık....
Off

Allahım çıldıracağım.

Hastaneler, otogar, okullar, büyük meydanlar, avmler, metro. Hiçbirine gitmeyelim

Geriye bir tek evimiz kalıyor. Oraya da canlı bomba giremezse bazuka girer.

Aynı Irak ve Suriye savaşındaki gibi.
Çok korkuyorum.

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı sonrasında gelen yayın yasağını eleştirenlere "Umarım böyle bir patlamada can verirler" demiş..

yuh artik yaaa, ahlaksizliklarini beddua ederek ortmeye calisiyorlar ya, vicdansiz pislikler...

tövbe tövbe insanın aklıyla oynuyan açıklamalar

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Melih Gökçek'in oğlunun kanalında Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı sonrası gelen yasağına tepki gösterenlere, "Yayın yasağını eleştirenler umarım böyle bir patlamada can verirler" dedi.

Tayyar, Belçika'nın Brüksel kendinde 33 kişi hayatını kaybetti terör saldırısıya ilgili sosyal medyadan paylaştığı mesajda, "Brüksel'de yayın yasağı geldi, olayı karartmaya çalışıyorlar" diyerek Belçika hükümetine tepki göstermişti..

SAMiL.jpg

Sen tepki göster sonrada kendi ülkendeki terör olayına böyle beddua et..
Nasılsa yandaşların seni haklı görür...

Barış abimiz boşuna yazmamız bu şarkıyı.. Ha beyaz saray ha aksaray...

Herşeyi bilir sinsice susar
Sen yaparsın o gelir bozar
Son günü bekler nefreti kusar
Kalbi bataklık yarını yutar
Görmezsin duymazsın hep vardır

Tepede beyaz bir saray
Sarayda soytarı bir kral
Kara haber onun işi sıra kimde
Kanlı resimler ressamı
Sergide insan mezarı
Satılık olan karanlıktır çerçevede

Tanrısı para kendide köle
Sözleri zehir onu dinleme
Sadık uşaklar eteğini öper
Korku üretir süslere gizler
Alırsın satarsın yutarsın

Ama... bizim duble yollarımız... Hastanelerimiz... saraylarımız... Havaalanlarımız... Yapılmışken.... bombalar patlıyor kimene.. Kader deyip geçerler.. Hepsi Laf ebesi içine girerler... Birleşipte Adam gibi ülkeyi yönetemezler.. Sanki zamk la yapışmışlar mübarek... Ülkede bombalar patlıyor... Yolları yapmayı bırakta o yollara harcadığın parayı birazda ülkenin güvenliğine harca..

gece sinir ve şaşkınlıkla kınamayı unutmuşum.
bu hain terör saldırısını daha öncekiler gibi şidddetle kınıyorum..
bu kınama mesajıda arşivlerdeki yerini itinayla alsın!

bir prof bas bas bağırıyor ancak onuda vatan hayini ilan ederler üniversitelerin içini boşaltılar artık proflar a çok ucuza özelden muayene olabiliryoruz çünkü azıcık sesini çıkartan akıllı insanlar damgalanıyor bu ülkede tepki gösterenler itibarsızlaştırılıyor

yılların sanatcısı levent kırça da yapayanlız vefat etti bunları hemen unutuyoruz

bu acının üzerine bir de beddualar mı ediliyor. İsmi de cellat ismi gibi şuna bak terbiyesiz.

Bir kere de halkı anlamaya çalışın. Sizin gibi tahtının peşinde değil vatanının acısının peşinde bu insanlar.

Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum :( bir daha böyle acılar yaşamamak duası ile :(

bir gıdım utanır insan, sadece bir gıdım.. havaalanlarında doğru düzgün arama bile olmayan ülkelerin ömürlerinde 1 (yazı ile bir) kere patlama olur, ulan her patlamaya mı bunu örnek verirsiniz??? siz çıkıp "eyy Brüksel istihbaratın nerede" diye sorarken, Brüksel değil biz soruyoruz nerede hacı sizin istihbarat? Brüksel sormuyor zira dünyanın maymunu olduk, adamlar iplemiyor bile bizi.. birlik olmakmış, ne o? düne kadar "hir şiy bizim istidiğimiz gibi gidiyür keh keh" derken aklınızda birlik olmak yoktu, yine laf dokununca mı aklınıza geldi?? sizinle birlik olmak mı? rabbim saklasın..

Son düzenleme:
AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Melih Gökçek'in oğlunun kanalında Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı sonrası gelen yasağına tepki gösterenlere, "Yayın yasağını eleştirenler umarım böyle bir patlamada can verirler" dedi.

Tayyar, Belçika'nın Brüksel kendinde 33 kişi hayatını kaybetti terör saldırısıya ilgili sosyal medyadan paylaştığı mesajda, "Brüksel'de yayın yasağı geldi, olayı karartmaya çalışıyorlar" diyerek Belçika hükümetine tepki göstermişti..

SAMiL.jpg

Sen tepki göster sonrada kendi ülkendeki terör olayına böyle beddua et..
Nasılsa yandaşların seni haklı görür...

Ki yayin yasago yoktu brükselde. Sadece özel polis timleri operasyon yaptiklarinda, yani isid hücrelerini temizlediginde bunu canli yayinda göstermemelerini rica ettiler ki operasyon tehlikeye girmesin diye.

Valla beddua icinde diyecek biseyim yok. Bu kadar vicdansizliga karsi ne denilir ki? Sirf Erdogana yag cekmek icin, bu olayi firsata cevirmek icin neler diyor.

Back