• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Biz bu patlamaları belkide içsavaş habercisi olarak görürken , bir kesim dahada büyüdüğümüzün kanıtı olarak görüyor.
E be kardeşim, madem bu kadar büyük ülke olduk biz, herkes bizden rahatsız, dışarıya yaptığın yardımdan veya otoban , köprüden önce içgüvenliğimizi güvence altına alsan ya!

olmaaaz, ne kadar büyük saray o kadar büyük devlet.. saray önemli parkon, sonra yollar ve köprüler de önemli.. ha bir de kuyruk yok bak o da önemli.. diğerleri de artık taktir, ülkeye şehit lazım..

uzay değil, insana değer verilen bir yere gidelim.. toprağı kanla yoğurmaya çalışmayanların olduğu yere, böyle yerler var var.. dünya haritasını şöyle bir çevir yığınla yer var..
Ah ah tüm sevdiklerimi yanıma katıp Norveç e gitmek istiyorum o ülkenin en güvenilir ve huzurlu bi ülke olduğu bi liste de soylenmişti geçen haberlerde

hayır aslında çok da mantıksız değil.. cnn de bas bas bağırıyordu spiker o güvenliği nasıl geçti diye.. çünkü ilk 1 saat güvenlikten geçtiler diye servis ettiler tv de millete.. ben de cnn dinliyorum ben de yazdım nasıl geçtiler diye.. şimdi yeni yeni oturuyor her şey, o yüzden bence silinecek bir şey yok..

Benim sinirlerim kaldirmiyor. Iki senedir türk televizyonlarini izlemiyorum. Hic bilmeden yorum yaptim. Kendimi baya kötü hissetmistim. Birileri yorumumu okuyup gercek gibi yaymasin diye. Sonumuz ne olacak bilmiyorum :(

Düşünsenize ailenizle o an oradasınız. Ölmediniz ama o panik. Çocuklarını korumaya çalışmak,etrafta yaralılar,yardım isteyenler,yeni bir saldırı olur mu korkusu.

Sadece ölenlerin hayatı kararmadı. O an orada bulunan herkes ömür boyu bunun sancılarını yaşayacak.

Ben düşündüğümde bile aklımı oynatıyorum,şahit olanları düşünemiyorum :(

Ah ah tüm sevdiklerimi yanıma katıp Norveç e gitmek istiyorum o ülkenin en güvenilir ve huzurlu bi ülke olduğu bi liste de soylenmişti geçen haberlerde
Oralar bile gelecekte riskli hale gelebilir. Ben Pasifik'teki adalara kaçmayi düşünüyorum, kimilerinde pek insan yaşamıyor zaten. İnsan olan yerde vahset oluyor. Robinson Crusoe gibi yaşamak bile bu başımıza gelenlerden çok daha iyi.

İstanbul Atatürk
Havalimanında yapılan hain
saldırıda ölen
vatandaşlarımıza Allah'tan
rahmet yaralılarımıza da acil
şifalar dileriz.

olmaaaz, ne kadar büyük saray o kadar büyük devlet.. saray önemli parkon, sonra yollar ve köprüler de önemli.. ha bir de kuyruk yok bak o da önemli.. diğerleri de artık taktir, ülkeye şehit lazım..
İşin kötüsü şu saatten sonra yapılacak birşeyde kalmadı bence. Ülkede kaçbin terörist var haberleri bile yok.Hangi birini bulsunlar. Allah'a emanetiz işte, kader, taktir, fıtrat...

uzay değil, insana değer verilen bir yere gidelim.. toprağı kanla yoğurmaya çalışmayanların olduğu yere, böyle yerler var var.. dünya haritasını şöyle bir çevir yığınla yer var..

Beğenmeyen gitsin bu ülkeden :KK14: ben önceden yazılacakları yazayım da alış şimdiden off

Düşünsenize ailenizle o an oradasınız. Ölmediniz ama o panik. Çocuklarını korumaya çalışmak,etrafta yaralılar,yardım isteyenler,yeni bir saldırı olur mu korkusu.

Sadece ölenlerin hayatı kararmadı. O an orada bulunan herkes ömür boyu bunun sancılarını yaşayacak.

Ben düşündüğümde bile aklımı oynatıyorum,şahit olanları düşünemiyorum :(
Babam orada çalışıyor aklımı oynatmama ramak kalmıştı sesini duymasaydım

Bu arada twitter' da gördüm havaalanı taksileri 100 TL den kapı açıyormuş krizi fırsata çevirmişler. Ne desem ban artık. Kendimi kesicem nasıl ülke olduk !

Neeeee????? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Insanlar ölüyorlar farkindalarmi?? Bunu nasil para firsatini cevirirler??? Bu nasil bir vicdan?? Adeta soktayim!

Bu arada twitter' da gördüm havaalanı taksileri 100 TL den kapı açıyormuş krizi fırsata çevirmişler. Ne desem ban artık. Kendimi kesicem nasıl ülke olduk !

Nasıl zihniyete sahipsek öyle yönetiliyoruz ayette de geçtiği gibi işte canlı kanıtı açgözlü iğrenç insanlar söylenecek çok söz var ama yazılmıyor işte
.:mad::mad::KK34::KK34:

Babam orada çalışıyor aklımı oynatmama ramak kalmıştı sesini duymasaydım
Çok geçmiş olsun. Rabbim herkesi korusun.

Arkadaşlar bu arada cumhurbaşkanımız yaptığı uzun kınama açıklamasının arasına,böyle bir saldırının dünyanın heryerinde olabileceğini iliştirmiş. Bi içim rahatladı ki sormayın.

Su kuyruk lafindan da tiksindim ve hala bunu soyleyen var hakkat.

Reisicumhurumuz kinadi bu arada...

Back