Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açıklama geldi saldırı dünyanın başka bir ülkesinde de olabilirmiş ...tövbe
[
Diyenler olmus. Eksi'den okudum. Link'e bir bak istersen, anayasa sorunumuz var megersen
https://mobile.twitter.com/falsopiano/status/747881549476036608/video/1
Başkanlık olsaydı çok başlılık olmazdı mit müdahale ederdi! Bu haliyle edemiyoruz diye açıklamada gelebilir imkansız değil maalesef.
ölüm bizim fıtratımızda var da denilebilirdiha o zaman tamam ya, dağılabiliriz..
Ne günlere kalmışız diyorum o zaman...Sen ben onlar için can değiliz ki. Amaca giden yolda gözden çıkarılacak piyonlarız. Hayat olarak bakabilen adam zaten bunları yapamaz.
Çimeniz sadece.
ölüm bizim fıtratımızda var da denilebilirdi
Güvenliğin geçilmesi söz konusu değil, lütfen senaryolar yazıp insanlara korku salmayın. Adam güvenlik kontrolünde silahı çıkartıp önce etrafı tarıyor sonra içeri koşarak giderken de kendini patlatıyor.
İlk güvenlik noktasının geçilmiş olması söz konusu değil, şaka gibi canlı bomba uçakla gelmiş....
açıklama geldi saldırı dünyanın başka bir ülkesinde de olabilirmiş ...tövbe
Adım adım oraya gidiyoruz, korkarım ki.Bazen kabustaymışım gibi hissediyorum. Bu kadarı da gerçek olamaz herhalde diyorum. Böyle olaylar olacak ve kısa süre sonra hiçbir şey olmamış gibi normal hayata devam edilecek? Ve bu defalarca tekrar edecek. Her seferinde şiddeti artacak? Birkaç yıl önce söyleseler inanmazdım. Şimdi Suriye gibi olmaktan korkuyorum.
Cok şükür iyiler. Cok Sağolyercekimli karanfil . Yeni haberler aldiginda bizede yaz olur mu allah yardimcilari olsun insallah diger tanidiginizda iyidir. Bari sizin evinize dusmez haber
![]()
Cok şükür iyiler. Cok Sağol
Bir kac sene once yaziyorduk zaten gene buralarda.. Ulke terorist yuvasina donduruldu, sinirlar acik, yarin Ankara, Istanbulda bombalar patlamaya baslayacak diye, kimse inanmiyordu. Adimiz senaryo yazarina dahi cikmisti. E o zamanlar belki sen de inanmazdin tabii..Bazen kabustaymışım gibi hissediyorum. Bu kadarı da gerçek olamaz herhalde diyorum. Böyle olaylar olacak ve kısa süre sonra hiçbir şey olmamış gibi normal hayata devam edilecek? Ve bu defalarca tekrar edecek. Her seferinde şiddeti artacak? Birkaç yıl önce söyleseler inanmazdım. Şimdi Suriye gibi olmaktan korkuyorum.
Sagol canımBüyük geçmiş olsun.
Ya o mantiksiz yorumu ben yazdim. Nasil gecebilir bombayla yyeterli güvenlik yok gibi bir yorum okudum. Bana gecmis olmasi imkansiz geldigi icin öyle düsündüm. Dogru düzgpn bilgi edinmeden fikir yürüttüm yani. Simdi yasak olmasa silecem yorumu da yasak iste
Yok yok en iyisi biz uzaya yerleşelim orada huzur buluruz belkiha o zaman tamam ya, dağılabiliriz..
Yok yok en iyisi biz uzaya yerleşelim orada huzur buluruz belki
Biz bu patlamaları belkide içsavaş habercisi olarak görürken , bir kesim dahada büyüdüğümüzün kanıtı olarak görüyor.Uyanmayiz elbette. Sen gör daha 1 hafta gecmeden Erdogan baslar "eeey amerika" deme ile ve oylari daha cok artar. Firsat bu firsat baskanligi almak icin.
Tabiki hickimse demiyor ki bizim güvenligimizden sen sorumlu degilmiydin? Nasil oluyorda kac patlama sonrasi halen önlem yok? Daha dün Obama ile tokalasiyordun, yüzünü elliyordun. Ne oldu bee? Iste diyen yok.
Yok yok en iyisi biz uzaya yerleşelim orada huzur buluruz belki