İstanbul, Antalya ve Balıkesir, Sultanahmet'te Buluştu :)))

halacımmmm canımsın cok sagol bıdenem resım cokda teknık sebeplerden dolayı eklemedık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancok sagol gulumsun sen yaa

harikasiniz kk nin güzel cimcimeleri
dostlugunuz daim olsun insallah
rabbim muhabbetinizi artdirsin
bayildim hepinizede gözüm gönlüm acildi inanin​

insallah birgün banada nasip olur böyle bulusma​
canımsın cok sagol ıncım benımm

sen ıstanbula gelıcenksın ben bıkıcam hahah abla sen gelmezsen ben gelıcem hadı ama senın ıcın bıkmakmı asla benım kankamsın sen cunku gulom:)..

senle tanısamadıkda cok uzuldum ama resımlerde gordum canım ınş.bıdahakıne yuzyuze gelırızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gercekdende cok harıkaydı cok teşekkur ederım...

çok supersiniz özelliklen turistlerlen olan harikaa ))
cok sagol canım benımm
anlatdık gulum valla dedık kk ya da beklerız somalı baımda ok dedı opuyorumnanaktanamın canımsın sen yaa cok sagol canım benım bıdahakıne senıde agırlamak ıstıyommmmmmmm annelık her kadına yakısır bıdenem
ayy uzuldum yah..nese bıdenem saglık olsun bıdahakıne bulusurz canımcımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

süprsiniz hatunlar ya bayıldım hepiciğnize
ee kar hanım buralara ne zaman teşrif ediyosunuz bakem opuyorumnanaktan

süprsiniz hatunlar ya bayıldım hepiciğnize
ee kar hanım buralara ne zaman teşrif ediyosunuz bakem opuyorumnanaktan
bıdenemmmmmm cok sagol canım yaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan en kısa zamanda bıdenem :)..

sen ıstanbula gelıcenksın ben bıkıcam hahah abla sen gelmezsen ben gelıcem hadı ama senın ıcın bıkmakmı asla benım kankamsın sen cunku gulom:)..

saol canım benımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bende seni görebilmek için çok çabaladım ama malesef f16'tımda sorun oldu yyetişemedim :))
Şekerüm sen gülpembe diye zaten bana msj atmışsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…