- 30 Haziran 2008
- 12.770
- 121
resımler nerde laa
2. sayfa şekerüüm...Keşke sende gelebilseydin yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resımler nerde laa
resımler nerde laa
canımsın guzeldı hersey gercekdende:)..onemlı olan da buydu :)..:lepi::lepi::lepi:Çoklu alıntı yapamıyorum (henüz tam çözemedim kk'yı) bu nedenle herkese tek tek teşekkürlerimi iletirim...
Bir dahaki buluşmalara sizleride bekliyoruz, gerçekten herşey mükemmeldi (ben biraz geç kalsamda)
bazı arkadaşlarımızın kaynaşamama gibi tedirginleri oldu, bundan dolayı katılmadılar...
Emin olun kk'nın dedikodusunu yaparken zamanın nasıl geçtiği farkedilmiyor )
Bende seni görebilmek için çok çabaladım ama malesef f16'tımda sorun oldu yyetişemedim :))
Şekerüm sen gülpembe diye zaten bana msj atmışsın :))
Kar canım yine hoş bir buluşma olmuş güzel ve keyifli bir günü daha kaçırdım ben
şimdi resimlere bakınca daha iyi anladım bazı şeylerden dolayı gelemedim çok isterdim
ne şansızım bu konuda ne zaman gelmek istesem birşey buluyor beni
Artık çok istemicem birden karar vericem belki o zaman görüşmek nasip olur
Her biriniz harikasınız :1hug:
aramızda degıldın ama kalbımızdeydın canım tum kkdakı arkadaslarımız aramızda ıdı:)..Kızlar hepiniz süperrrr çıkmışsınız umarım dostluğunuz daim olur
Ama ben yokum aranızda bendenizz de yok mafoldumben:gitme:senağlama
canım eylulum evet gelemeyısıne cok uzuldum ama dılerım kı sende katılırsın bıgun senıde aramızda gormeyı cok ısterım..ve kkda gormek ıstegım kısılerden bırısın senı cok opuyorum sevgılyle kalman dılegıyle..Kar canım yine hoş bir buluşma olmuş güzel ve keyifli bir günü daha kaçırdım ben
şimdi resimlere bakınca daha iyi anladım bazı şeylerden dolayı gelemedim çok isterdim
ne şansızım bu konuda ne zaman gelmek istesem birşey buluyor beni
Artık çok istemicem birden karar vericem belki o zaman görüşmek nasip olur
Her biriniz harikasınız :1hug:
oooo kimleri görüdüm kimleri...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hazırla gülüm
zehir olsa yirim
antalyada yarı aç geziyom istanbulda yiyom
diğerleri çıtır ben katır kuturum zemuszemuszemuszemus
sagol beyzacım...oooo kimleri görüdüm kimleri...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan