İstanbul, Antalya ve Balıkesir, Sultanahmet'te Buluştu :)))

KK nın çıtır ama bir okadar da güzel bayanları,
sizler ne kadar şirinsiniz böyle...
eğlenceli birgün olduğu, yüzünüzdeki gülümsemeden belli zaten...
dostluğunuz daim olsun...
kucak dolusu sevgiler benden sizlere...

maaşallah ya ne güzel bir gün olmuş
şu kk kızlarının buluşmalardaki kaynaşmalarına hayranım ya
sizinki yurt çapında değil somalili misafirlerimiz sayesinde dünya çapında olmuşkaydirigubbakcemile3 ama süperrr...
keşke onlara anlatsaydınız ve kk nın adresi verip biz sanal alemin arkadaşlarıyız deseydiniz heralde bir okadar daha şaşırırlardı..davet etseydiniz külübekaydirigubbakcemile3
kızlar herbiriniz ayrı sıcak samimi ve güzel çıkmışsınız:lepi:
karcım çocuklarına allah uzun ömürler versin bidenem:Saruboceq:
sana annelik yakışır kaydirigubbakcemile5

corelcıgım ayırırımm ama son dk toplantıları olmucakk:)
hele gel sen elını opcem ablacıgımm :roflol:

bak bu oldu işte dırek bayram cocugu gıbı bana gel ben sana bol kalorılı menu hazırlıym :jeyyar:

Dostluğunuz daim olsun resimlere bakınca mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor... Bu kadar olur dün bizde gelinimiz,annem , çocuklar Sultan Ahmet , Gülhane Parkı gezdik ... Bilseydim yanınıza gelirdimmm.... :çok üzgünüm:
Tesadüfün bu kadarı... Çıtırları okurken öğrenmiş oldum tühhh..... başka sefere... Hepiniz harikasınız KK çıtırları... opuyorumnanaktan

bak bu oldu işte dırek bayram cocugu gıbı bana gel ben sana bol kalorılı menu hazırlıym :jeyyar:
hazırla gülüm
zehir olsa yirim
antalyada yarı aç geziyom istanbulda yiyom

diğerleri çıtır ben katır kuturum zemuszemuszemuszemus

oy oy oy orda senı acmı bırakıyolar klava:kötükedihüso
sen gel 5kılo garantı aldırrım :jeyyar:

valla kıslarr..hepiniz çıtır çıtırsınız..allah muhabetinizi bozmasın...
evet ya iyi varsın kk:enbuyukkk:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancooook güzel bir buluşma olmuş dostlugunuz her sursun her gununuz bole olun karcım evet canım dıyorum ya ben ıstanbula gelınceye kadar sen bkıcan buluşmalardannnn kıskandım yaaaaaa opuyorum hepınızıııııııı

sağol anemoncuğum :)) valla hepiniz ayrı ayrı güzeldiniz. çok güzeldi herşey... özellikle senin fizik maşallah alkisalkisalkis

mermaid gelmek için cidden çok çabaladım ve iyikide gelmişim iyikide sizi gördüm tanıdımı. çok güzel bir saat geçirdim vallahi... tadı damağımda kaldı. bir dahaki buluşmaya bir saatle kalmıcam inşallah. valla hiç ayrılasım gelmedi zor kalktım yani...

cimcimeeeeeeeeeeeee bu arada ben seni göremedim ya. =((( bir saat için gelebilmiştim anca. birdahaki buluşmada senide görücem inşallah. gülpembeyede mesaj atmıştım cimcimeye selam söyleyin diye. selamımıda almışsındır umarım.

maşalah bende balıkesirliyim.hanginiz balıkesirli acaba?

kıs çatlak msj attıgın kişi cimcimeymıs ztn

maşalah bende balıkesirliyim.hanginiz balıkesirli acaba?

Anemon Balıkesir Gönen'den geldi

kızlar ne güzel bir buluşma olmuş....hepinizde çok güzelsiniz...

türkiyeyi aşmış hatta dünya çapında ..pozlar falan muhteşem....

kar cığım yine çok güzelsin...dostluğunuz daim olsun fıstıklar....

heheh sen fıstıgım bıdenemsın gulom daha ne dıyım yawopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannapım makınamı acık bırakmısım şarjım bıtmıs :)..
öylemi manevi olarakta olsa yanınızda olmaktan mutluluk duydum sağolasın canım:1hug:
evet bıdenem ınan yanımızdaydın canımcım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maş.sizlere gülen yüzleriniz hiiç solmasın güzeller,opuyorumnanaktan
dostluğunuz daim olsun,
karcım senin çocuk sevgine hayranım hee,
boy boy bebelerin olur inş,tabi önce hayırlı koca dimiiyerimseniben
bıdenem cok sagol evet bayılıyom cocuklara elımde degıl napım..heryerde boyle bebek ıstoyomda:kedi:
gezdık bıdenem senıde andık resımlerı kım cekıcek dıye..ınşallah bıdehekıne bulusurz canım
dostlugunuz daim olsunnn
cok sagol canım ınşallah olacakda:)..
ne güzel sıcak ve samimi bir buluşma dostluğunuz daim olsun kar hemşerim çok tatlısın memleket kokuyorsun canım kardeşin çok tatlı harikasınız öpüyorum
canımsın ablacımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbızde senı cok opduk ablısım ınşallah senlen bulusmakda nasıpolur:)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…