İstanbul, Antalya ve Balıkesir, Sultanahmet'te Buluştu :)))

Çoklu alıntı yapamıyorum (henüz tam çözemedim kk'yı) bu nedenle herkese tek tek teşekkürlerimi iletirim...
Bir dahaki buluşmalara sizleride bekliyoruz, gerçekten herşey mükemmeldi (ben biraz geç kalsamda)
bazı arkadaşlarımızın kaynaşamama gibi tedirginleri oldu, bundan dolayı katılmadılar...
Emin olun kk'nın dedikodusunu yaparken zamanın nasıl geçtiği farkedilmiyor )

bulusmamızı takıp eden ve guzel yorumlarını bızden esırgemeyen canım arkadaslarıma teşekkurlerımı bı borc bılırım sızlerı sevıyom hemde cok...opuyorumnanaktan

resımler nerde laa

canımsın guzeldı hersey gercekdende:)..onemlı olan da buydu :)..:lepi::lepi::lepi:

Bende seni görebilmek için çok çabaladım ama malesef f16'tımda sorun oldu yyetişemedim :))
Şekerüm sen gülpembe diye zaten bana msj atmışsın :))

Hadi ya gülpembe diye sanamı atmışım mesajı =))) hatlar karıştı demekki. direk olarak sen aldın ozaman mesajımı sorun yok =))

kızlar çok güzelsiniz ve güzel de birgü geçirmişsiniz,dostluğunuz daim olsunopuyorumnanaktan

Kar canım yine hoş bir buluşma olmuş güzel ve keyifli bir günü daha kaçırdım ben
şimdi resimlere bakınca daha iyi anladım bazı şeylerden dolayı gelemedim çok isterdim
ne şansızım bu konuda ne zaman gelmek istesem birşey buluyor beni
Artık çok istemicem birden karar vericem belki o zaman görüşmek nasip olur
Her biriniz harikasınız :1hug:

kar geleceğini söyleyince mutlu oldum ama gelmedin (...
Bir dahaki buluşmalarda bahane kabul etmiyoruz ona göre )

ohh ne güzelll eğlencelii resimlere baktım .. keşke gelebilsyedimm ama iş vardı.. artık bir dahakinee muhteşemsiniz........

Çok keyifli bir gün geçirmişsiniz çoluk çocuk belli oluyor.
Arkadaşlığınız daim olsun yüzünüz hep böyle gülsün

Kızlar hepiniz süperrrr çıkmışsınız umarım dostluğunuz daim olur
Ama ben yokum aranızda bendenizz de yok mafoldumben:gitme:senağlama

Kızlar hepiniz süperrrr çıkmışsınız umarım dostluğunuz daim olur
Ama ben yokum aranızda bendenizz de yok mafoldumben:gitme:senağlama
aramızda degıldın ama kalbımızdeydın canım tum kkdakı arkadaslarımız aramızda ıdı:)..

canım eylulum evet gelemeyısıne cok uzuldum ama dılerım kı sende katılırsın bıgun senıde aramızda gormeyı cok ısterım..ve kkda gormek ıstegım kısılerden bırısın senı cok opuyorum sevgılyle kalman dılegıyle..

ıslııııııık ıslıııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkk ıslıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
süpersiniz kızlar...

oooo kimleri görüdüm kimleri...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:dilcikar: çok güzel görünüyosunuz neden yaa :kedi:
dostluğunuz daim olsun kısçeler hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…