Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazırla gülümbak bu oldu işte dırek bayram cocugu gıbı bana gel ben sana bol kalorılı menu hazırlıym :jeyyar:
Dostluğunuz daim olsun resimlere bakınca mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor... Bu kadar olur dün bizde gelinimiz,annem , çocuklar Sultan Ahmet , Gülhane Parkı gezdik ... Bilseydim yanınıza gelirdimmm.... :çok üzgünüm:
Tesadüfün bu kadarı... Çıtırları okurken öğrenmiş oldum tühhh..... başka sefere... Hepiniz harikasınız KK çıtırları... opuyorumnanaktan
oy oy oy orda senı acmı bırakıyolar klava:kötükedihüso
sen gel 5kılo garantı aldırrım :jeyyar:
şişko yap beni opuyorumnanaktan
cimcimecim yeniden çok teşekkür ederem seni öperem beni çok kıymetli çok güzel insanlarla bir araya getirdin ben hepinizxi çok sevdim içim çok ısındı ..dostluğumuz daim olsun kar çok neşeli biri cimcimecim öyle kirpikleri maşallah mermaid de çok güzel gülpembe de bir görseniz çok tatlı hiç eve gidesim gelmedi yaa he bide pırlanta var oda çok güzel ses tonu hoşuma gitti onunda hepsi ayrı ya inş. görüşmek kısmet olur yine
ya sennn??? benımde senı yıyeysım geldı... çok tatlısın sendeee cnm vallahii....fizik desen o biçim :)
nıtekım herkes cok superdı en onemlısı herkes kafaydııı....
pırlantacıgımızn da işi vardı hemen gıtmek zorunda kaldı malesef ama bır saat ıcın bıle bızı gormek ıcın geldı sağolsunn opuyorumnanaktan
kıs çatlak msj attıgın kişi cimcimeymıs ztncimcimeeeeeeeeeeeee bu arada ben seni göremedim ya. =((( bir saat için gelebilmiştim anca. birdahaki buluşmada senide görücem inşallah. gülpembeyede mesaj atmıştım cimcimeye selam söyleyin diye. selamımıda almışsındır umarım.
maşalah bende balıkesirliyim.hanginiz balıkesirli acaba?
heheh sen fıstıgım bıdenemsın gulom daha ne dıyım yawopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannapım makınamı acık bırakmısım şarjım bıtmıs :)..o japonun yandan suratı cıkmış ,hem adam ceknmek ıstıyo hemde kafasını obur yana cevırıyo sınır oldum ona :umursamaz:
:)))))))))))))))) bu arada kar yazmayı unutmusum sana cevaben yani: kızımmm nerde delı ettım senı ,her 5 dk da bır fotomu cek demene, okey deyıp cektıgım ıcınmı senı deli ettım:) vayy anasını bee hatunun demekkı yanı basında,elınde acık makınayla bekleyıp,sımdı cekımmı kar dıye sorucazkı yaranacaz kaydirigubbakcemile3
evet bıdenem ınan yanımızdaydın canımcım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanöylemi manevi olarakta olsa yanınızda olmaktan mutluluk duydum sağolasın canım:1hug:
bıdenem cok sagol evet bayılıyom cocuklara elımde degıl napım..heryerde boyle bebek ıstoyomda:kedi:maş.sizlere gülen yüzleriniz hiiç solmasın güzeller,opuyorumnanaktan
dostluğunuz daim olsun,
karcım senin çocuk sevgine hayranım hee,
boy boy bebelerin olur inş,tabi önce hayırlı koca dimiiyerimseniben
gezdık bıdenem senıde andık resımlerı kım cekıcek dıye..ınşallah bıdehekıne bulusurz canımkızlarr cok guzel bı bulusma olmus içim gittii (
temızlık yuzunden gelemedım(
corel sarısın gülüm kar beyaz fıstıgım masalah sız gezın ben ter dokuyum burdaa canınıza okucam corelın bıdahakı gelısıne:))
bayagı eglenmıssınız hepınızı opuyorumm bensız bıdaha gorusmeyın amin :))):))
cok sagol canım ınşallah olacakda:)..dostlugunuz daim olsunnn
canımsın ablacımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbızde senı cok opduk ablısım ınşallah senlen bulusmakda nasıpolur:)..ne güzel sıcak ve samimi bir buluşma dostluğunuz daim olsun kar hemşerim çok tatlısın memleket kokuyorsun canım kardeşin çok tatlı harikasınız öpüyorum