beyazımm cok sagol bıdenemm senıde andık hep tekrar nıce seneler dılerım..hepiniz harika gözüküyosunuz kızlar dostlığınız daim olsun ahhh istanbulum ahhh sultan ahmetim özlemişim oralarıda sayenizde görmüş oldum:1hug:
amınn cok sagol canım benımm rabbım sanada sıfa versın..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanoh oh ne güzel bir günmüş öyle.dostluğunuz daim olsun.
Corelimiz iki Esra'nın arasında kalmış dilek tuttun deelmi şeker??
ay etrafımızı turistler sardı illede sizinle resim çekilelim diye tutturdular bizde memleketimiz insanını sıcak gördünler diye kıramadık...(SOMALİ)
heheh mersı tatlısım ama ben 4 cocukluyum bıdenem:)..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işde kk uluslar arası acılımı ne olursa olsun kardeslık bu işde su arap bacının nıckıde kara kar bende kar olarakdan ıyı kombıne olduk kk uye kazandırdım işde daha napım ben....ay benım japonların nırde kızlar..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Corelimiz iki Esra'nın arasında kalmış dilek tuttun deelmi şeker??
ay etrafımızı turistler sardı illede sizinle resim çekilelim diye tutturdular bizde memleketimiz insanını sıcak gördünler diye kıramadık...(SOMALİ)
yok ablısım yah elın degmısken benım arap bacımıda beyazlat azcukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3karcen kuban olsun sana bıdenemm gelemmı yardıma tatlısım?..vaay ben badanadayken ha kar
ekiildim ya
sagom bıdenem kaynanam karcen sana kuban kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yapmazmıyız yahhh bulusmalar bızım bıdenem senıde beklıyem amaa oglusunlaharikasınız hanımlar bayıldım kar özellikle sana bayıldım opuyorumnanaktan daha güzel ve sık buluşmalar bekkilyoruz hanımlar
sen sen mafoldumbenbıdenemsın benım sabah senle konusdum tum işlerım super gıttı yolunda anne olucam hemıde 5 ızlerım olsun ıstıyom evet artık baslıycam bu yolda ılerlemeye :lepi:kesın karalıyım valla senın yolunda gelıcem vucudum bouzlcak korkusu yasamadan zemuszemus:Saruboceq::Saruboceq:sende dogur hele hayırlısı ıle bıdenemmtatlımmmmmm karcımm her şeyden belli oluyorkiii bugün evlenip çocuğun olsa harika cici bir anne olursun maşallah valla iki çocuklu gidip dört çocuklu olmuşsunnn opuyorumnanaktan her zamanki gibi süppersinnnnnnn canımmmmm yerimseniben
beyazımm cok sagol bıdenemm senıde andık hep tekrar nıce seneler dılerım..
mafoldumben
sen sen mafoldumbenbıdenemsın benım sabah senle konusdum tum işlerım super gıttı yolunda anne olucam hemıde 5 ızlerım olsun ıstıyom evet artık baslıycam bu yolda ılerlemeye :lepi:kesın karalıyım valla senın yolunda gelıcem vucudum bouzlcak korkusu yasamadan zemuszemus:Saruboceq::Saruboceq:sende dogur hele hayırlısı ıle bıdenemm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancımcımemmm..canım bıtenem bulusman harıkaydı bıdenem :)..tebrıkler:)..
gulpembem gercekdende gul gıbısın canım yahh dılerım kı hayatta hep toz pembe davranır sana:)
meryemım cok guzelsın canım hemde cok tatlı dılerm kı daha cok konusurz tatlıdım nekadar benı resımlerle delı ettıysende:)..
corelımm ık goz agrım daha ne dıyem:)..
mervemmm ay bıdenem yaaa bıttım sana gulum dılerım kı yolun acık olur guzel kız..hepınızı cok sevdım hepınız harıkaydınız canlarım..ben ve cocuklarımıda aranıza aldgnız ıcın teşekkuerler:)..
günü güzelleştirenlerden birisin tatlım zemuszemusopuyorumnanaktanevet arkadaslarr bana yasattıgnız bu güzel gün için bende cok tesekkür ederim...cok iyi geldiniz bana gerçekten cok sevdim hepinizi....birinden iyi dostlar kazandım iyiki varsınız iyiki KK var ve iyiki KAZEN var
incişim sence kim zemuszemusooo sizin buluşma türkiye çapında olmuş diyebilir
resimlere bakmak için bayağı bir eziyet çeksemdekaydirigubbakcemile3 deydi doğrusu
çok şekersiniz hepiniz
coriş kimin taklidi o öyle kuşum:roflol:
dostluğunuz daimolsun kızlar sevgileropuyorumnanaktan
valla bidahkilere gidersin ama beni göremezsinİnanmimmm yaaa ne güzel görünüyorsunuz...
Bende gelmeyi çok istedim ama kısmet olmadı.
essem canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlarr cok guzel bı bulusma olmus içim gittii(
temızlık yuzunden gelemedım(
corel sarısın gülüm kar beyaz fıstıgım masalah sız gezın ben ter dokuyum burdaa canınıza okucam corelın bıdahakı gelısıne:))
bayagı eglenmıssınızhepınızı opuyorumm bensız bıdaha gorusmeyın amin :))):))
valla mervecim hayal ettiğimden daha şirin ,daha tatlı,daha güzelsin.corelcim hayatım sen tam hayalettiğim gibisin bomba gibi maşallah sana
ee canım o sizin güzelliğinizin yansımasıevet Corelll,,çok kafaaa çok konuskan cok sıcakkkkkk ,,ona da burdan opuyorumnanaktan
Corelim devlet gibi hatundur valla...