İstanbul, Antalya ve Balıkesir, Sultanahmet'te Buluştu :)))

hepiniz harika gözüküyosunuz kızlar dostlığınız daim olsun ahhh istanbulum ahhh sultan ahmetim özlemişim oralarıda sayenizde görmüş oldum:1hug:
beyazımm cok sagol bıdenemm senıde andık hep tekrar nıce seneler dılerım..
oh oh ne güzel bir günmüş öyle.dostluğunuz daim olsun.
amınn cok sagol canım benımm rabbım sanada sıfa versın..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:nazar: maşallahh arkadaşlarrr dostluğunuz daim olsun nazar değmesinnn hepiniz çok güzel çıkmışsınız harika bir buluşma olmuş her zamanki gibi opuyorumnanaktan .......
ama yemek masasına bittim canım çektiii vallahi hamiş halimle :kedi: acil mutfak yapıyımmm patates kızartmasııı................cokacimcoook
dostluğunuz daim olsunnn tekrardannn

kkkksk.jpg

Corelimiz iki Esra'nın arasında kalmış dilek tuttun deelmi şeker??
kk6.jpg

ay etrafımızı turistler sardı illede sizinle resim çekilelim diye tutturdular bizde memleketimiz insanını sıcak gördünler diye kıramadık...(SOMALİ)
kk9.jpg

vaay ben badanadayken ha kar
ekiildim ya:KK70:

heheh mersı tatlısım ama ben 4 cocukluyum bıdenem:)..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatlımmmmmm karcımm her şeyden belli oluyorkiii bugün evlenip çocuğun olsa harika cici bir anne olursun maşallah valla iki çocuklu gidip dört çocuklu olmuşsunnn opuyorumnanaktan her zamanki gibi süppersinnnnnnn canımmmmm yerimseniben

kkkksk.jpg

Corelimiz iki Esra'nın arasında kalmış dilek tuttun deelmi şeker??
kk6.jpg

ay etrafımızı turistler sardı illede sizinle resim çekilelim diye tutturdular bizde memleketimiz insanını sıcak gördünler diye kıramadık...(SOMALİ)
kk9.jpg
işde kk uluslar arası acılımı ne olursa olsun kardeslık bu işde su arap bacının nıckıde kara kar bende kar olarakdan ıyı kombıne olduk kk uye kazandırdım işde daha napım ben....ay benım japonların nırde kızlar..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

harikasınız hanımlar bayıldım kar özellikle sana bayıldım opuyorumnanaktan daha güzel ve sık buluşmalar bekkilyoruz hanımlar

vaay ben badanadayken ha kar
ekiildim ya:KK70:
yok ablısım yah elın degmısken benım arap bacımıda beyazlat azcukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3karcen kuban olsun sana bıdenemm gelemmı yardıma tatlısım?..:eek::eek::eek:

harikasınız hanımlar bayıldım kar özellikle sana bayıldım opuyorumnanaktan daha güzel ve sık buluşmalar bekkilyoruz hanımlar
sagom bıdenem kaynanam karcen sana kuban kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yapmazmıyız yahhh bulusmalar bızım bıdenem senıde beklıyem amaa oglusunla:nazar:

o japonun yandan suratı cıkmış ,hem adam ceknmek ıstıyo hemde kafasını obur yana cevırıyo sınır oldum ona :umursamaz:
:)))))))))))))))) bu arada kar yazmayı unutmusum sana cevaben yani: kızımmm nerde delı ettım senı ,her 5 dk da bır fotomu cek demene, okey deyıp cektıgım ıcınmı senı deli ettım:) vayy anasını bee hatunun demekkı yanı basında,elınde acık makınayla bekleyıp,sımdı cekımmı kar dıye sorucazkı yaranacaz kaydirigubbakcemile3

mafoldumben
tatlımmmmmm karcımm her şeyden belli oluyorkiii bugün evlenip çocuğun olsa harika cici bir anne olursun maşallah valla iki çocuklu gidip dört çocuklu olmuşsunnn opuyorumnanaktan her zamanki gibi süppersinnnnnnn canımmmmm yerimseniben
sen sen mafoldumbenbıdenemsın benım sabah senle konusdum tum işlerım super gıttı yolunda anne olucam hemıde 5 ızlerım olsun ıstıyom evet artık baslıycam bu yolda ılerlemeye :lepi:kesın karalıyım valla senın yolunda gelıcem vucudum bouzlcak korkusu yasamadan zemuszemus:Saruboceq::Saruboceq:sende dogur hele hayırlısı ıle bıdenemm:emir_bebek::emir_bebek:

mafoldumben
sen sen mafoldumbenbıdenemsın benım sabah senle konusdum tum işlerım super gıttı yolunda anne olucam hemıde 5 ızlerım olsun ıstıyom evet artık baslıycam bu yolda ılerlemeye :lepi:kesın karalıyım valla senın yolunda gelıcem vucudum bouzlcak korkusu yasamadan zemuszemus:Saruboceq::Saruboceq:sende dogur hele hayırlısı ıle bıdenemm:emir_bebek::emir_bebek:

canımsınnnn birtanemmmm allahım herşeyii gönlüne göre versinnn sabahtan sana uğur getirdiysek kızımla ben ne mutlu bize opuyorumnanaktan hayırlısı ile doğursam kızım biraz büyüyünce allah nasip ederse bende katılırım buluşmalarınıza zemuszemus

maş.sizlere gülen yüzleriniz hiiç solmasın güzeller,opuyorumnanaktan
dostluğunuz daim olsun,
karcım senin çocuk sevgine hayranım hee,
boy boy bebelerin olur inş,tabi önce hayırlı koca dimiiyerimseniben

:nazar::nazar::nazar:

ma%C5%9Fallah.jpg

harikasiniz kk nin güzel cimcimeleri
dostlugunuz daim olsun insallah
rabbim muhabbetinizi artdirsin
bayildim hepinizede gözüm gönlüm acildi inanin

insallah birgün banada nasip olur böyle bulusma​

oy oy oy hepinize maşallah hepiniz birbirinizden güzelsiniz.daha nice nice buluşmalaraaaa:1hug:

kızlarr cok guzel bı bulusma olmus içim gittii :KK43:(
temızlık yuzunden gelemedım:KK43:(
corel sarısın gülüm kar beyaz fıstıgım masalah sız gezın ben ter dokuyum burdaa canınıza okucam corelın bıdahakı gelısıne:))
bayagı eglenmıssınız :nazar: hepınızı opuyorumm bensız bıdaha gorusmeyın amin :))):))

ne güzel sıcak ve samimi bir buluşma dostluğunuz daim olsun kar hemşerim çok tatlısın memleket kokuyorsun canım kardeşin çok tatlı harikasınız öpüyorum

cımcımemmm..canım bıtenem bulusman harıkaydı bıdenem :)..tebrıkler:)..
gulpembem gercekdende gul gıbısın canım yahh dılerım kı hayatta hep toz pembe davranır sana:)
meryemım cok guzelsın canım hemde cok tatlı dılerm kı daha cok konusurz tatlıdım nekadar benı resımlerle delı ettıysende:)..
corelımm ık goz agrım daha ne dıyem:)..
mervemmm ay bıdenem yaaa bıttım sana gulum dılerım kı yolun acık olur guzel kız..hepınızı cok sevdım hepınız harıkaydınız canlarım..ben ve cocuklarımıda aranıza aldgnız ıcın teşekkuerler:)..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet arkadaslarr bana yasattıgnız bu güzel gün için bende cok tesekkür ederim...cok iyi geldiniz bana gerçekten cok sevdim hepinizi....birinden iyi dostlar kazandım iyiki varsınız iyiki KK var ve iyiki KAZEN var :p
günü güzelleştirenlerden birisin tatlım zemuszemusopuyorumnanaktan
ooo sizin buluşma türkiye çapında olmuş diyebilir

resimlere bakmak için bayağı bir eziyet çeksemdekaydirigubbakcemile3 deydi doğrusu

çok şekersiniz hepiniz:nazar:

coriş kimin taklidi o öyle kuşum:roflol:

dostluğunuz daimolsun kızlar sevgileropuyorumnanaktan
incişim sence kim zemuszemus
İnanmimmm yaaa ne güzel görünüyorsunuz...

Bende gelmeyi çok istedim ama kısmet olmadı. :KK43:
valla bidahkilere gidersin ama beni göremezsin :eek:lmaz:
kızlarr cok guzel bı bulusma olmus içim gittii :KK43:(
temızlık yuzunden gelemedım:KK43:(
corel sarısın gülüm kar beyaz fıstıgım masalah sız gezın ben ter dokuyum burdaa canınıza okucam corelın bıdahakı gelısıne:))
bayagı eglenmıssınız :nazar: hepınızı opuyorumm bensız bıdaha gorusmeyın amin :))):))
essem canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bidahakine bayramda olur herhal o zaman bir gününü bana ayırcan karışmam :umursamaz:
corelcim hayatım sen tam hayalettiğim gibisin bomba gibi maşallah sana
valla mervecim hayal ettiğimden daha şirin ,daha tatlı,daha güzelsin.
evet Corelll,,çok kafaaa çok konuskan cok sıcakkkkkk ,,ona da burdan opuyorumnanaktan
ee canım o sizin güzelliğinizin yansıması
Corelim devlet gibi hatundur valla...

evet devlet gibiyimdir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sanırım 1-2 ay gelemem istanbula kızlar
daha eve yeni girdim resimler eksik mermaidden alırım

sıcak ve neşeli bir gündü
herkese teşekkürler zemuszemus

X