Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
halacımmmm canımsın cok sagol bıdenem resım cokda teknık sebeplerden dolayı eklemedık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancok sagol gulumsun sen yaakızlar ne güzel bir buluşma olmuş....hepinizde çok güzelsiniz...
türkiyeyi aşmış hatta dünya çapında ..pozlar falan muhteşem....
kar cığım yine çok güzelsin...dostluğunuz daim olsun fıstıklar....
canımsın cok sagol ıncım benımm
harikasiniz kk nin güzel cimcimeleri
dostlugunuz daim olsun insallah
rabbim muhabbetinizi artdirsin
bayildim hepinizede gözüm gönlüm acildi inanin
insallah birgün banada nasip olur böyle bulusma
cok sagol ablacım gercekdende eglence full duopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangüzel eğlençeli buluşma olmuş allah tamamını erdirsin
dok sagol canım benımmkaydirigubbakcemile5dostluğunuzun daim olması dileğiyleeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:lepi:
mavıs ablacım cok teşekkur ederım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok güzel bir buluşma olmuş kızlar. dostluğunuz daim olsun. opuyorumnanaktan
sen ıstanbula gelıcenksın ben bıkıcam hahah abla sen gelmezsen ben gelıcem hadı ama senın ıcın bıkmakmı asla benım kankamsın sen cunku gulom:)..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancooook güzel bir buluşma olmuş dostlugunuz her sursun her gununuz bole olun karcım evet canım dıyorum ya ben ıstanbula gelınceye kadar sen bkıcan buluşmalardannnn kıskandım yaaaaaa opuyorum hepınızıııııııı
sagol canımcımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmaşalah bende balıkesirliyim.hanginiz balıkesirli acaba?
senle tanısamadıkda cok uzuldum ama resımlerde gordum canım ınş.bıdahakıne yuzyuze gelırızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancimcimeeeeeeeeeeeee bu arada ben seni göremedim ya. =((( bir saat için gelebilmiştim anca. birdahaki buluşmada senide görücem inşallah. gülpembeyede mesaj atmıştım cimcimeye selam söyleyin diye. selamımıda almışsındır umarım.
gercekdende cok harıkaydı cok teşekkur ederım...KK nın çıtır ama bir okadar da güzel bayanları,
sizler ne kadar şirinsiniz böyle...
eğlenceli birgün olduğu, yüzünüzdeki gülümsemeden belli zaten...
dostluğunuz daim olsun...
kucak dolusu sevgiler benden sizlere...
cok sagol canım benımmçok supersiniz özelliklen turistlerlen olan harikaa ))
anlatdık gulum valla dedık kk ya da beklerız somalı baımda ok dedı opuyorumnanaktanamın canımsın sen yaa cok sagol canım benım bıdahakıne senıde agırlamak ıstıyommmmmmmm annelık her kadına yakısır bıdenemmaaşallah ya ne güzel bir gün olmuş
şu kk kızlarının buluşmalardaki kaynaşmalarına hayranım ya
sizinki yurt çapında değil somalili misafirlerimiz sayesinde dünya çapında olmuşkaydirigubbakcemile3 ama süperrr...
keşke onlara anlatsaydınız ve kk nın adresi verip biz sanal alemin arkadaşlarıyız deseydiniz heralde bir okadar daha şaşırırlardı..davet etseydiniz külübekaydirigubbakcemile3
kızlar herbiriniz ayrı sıcak samimi ve güzel çıkmışsınız:lepi:
karcım çocuklarına allah uzun ömürler versin bidenem:Saruboceq:
sana annelik yakışır kaydirigubbakcemile5
ayy uzuldum yah..nese bıdenem saglık olsun bıdahakıne bulusurz canımcımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanDostluğunuz daim olsun resimlere bakınca mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor... Bu kadar olur dün bizde gelinimiz,annem , çocuklar Sultan Ahmet , Gülhane Parkı gezdik ... Bilseydim yanınıza gelirdimmm.... :çok üzgünüm:
Tesadüfün bu kadarı... Çıtırları okurken öğrenmiş oldum tühhh..... başka sefere... Hepiniz harikasınız KK çıtırları... opuyorumnanaktan
bıdenemmmmmm cok sagol canım yaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan en kısa zamanda bıdenem :)..süprsiniz hatunlar ya bayıldım hepiciğnize
ee kar hanım buralara ne zaman teşrif ediyosunuz bakem opuyorumnanaktan
cok sagol ablacım o senın guzel bakısındır:)..sevgıyle opdum senı cok..Çok hoşssunuz............
gercekdende ıyıkı kk var cok sagol canımopuyorumnanaktanvalla kıslarr..hepiniz çıtır çıtırsınız..allah muhabetinizi bozmasın...
evet ya iyi varsın kk:enbuyukkk:
sen ıstanbula gelıcenksın ben bıkıcam hahah abla sen gelmezsen ben gelıcem hadı ama senın ıcın bıkmakmı asla benım kankamsın sen cunku gulom:)..
cimcimeeeeeeeeeeeee bu arada ben seni göremedim ya. =((( bir saat için gelebilmiştim anca. birdahaki buluşmada senide görücem inşallah. gülpembeyede mesaj atmıştım cimcimeye selam söyleyin diye. selamımıda almışsındır umarım.