• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası'nda Oyun Grubumuzu Kuralım!

ben geçen gün yine kıds corner daydım kızımla..burayı takip edemiyorum çok fazla:( kızım bu gidişimde pek rahat etmedi yanı sıkılıyor o tarz yerlerden..zaten evde de oyuncaklarıyla oynayan bir bebek değil :( hava da güzel olunca ben de açık hava tercih ediyorum..kışın o mekanı tercih ederim mutlaka ama baharda havanın tadını çıkaracağız bu sebeple buluşmanıza katılamayacağım.. gerçekten son gitmemde burnumdan geldi.uyuması sorun oldu sıkıldı :(size bol eğlenceler..bir gün (yazın yani )eğer açık hava etkinliğiniz olursa katılmak isterim.öperim bebeleri gıdılarından

Herkese merhaba,
Oğlum 22 aylık aktivitelerinize katılmak istiyorum, sanırım henüz bir toparlanma olmadı ama en kısa sürede olursa "mazaretsiz :) " katılabilirim.

Kartal'da oturuyorum, bu bölgedekiler ile de oyun arkadaşı edinmek isteriz. Oğlumla çok yalnız kaldık :( kendi yaş grubundan arkadaş istiyoruz :)

tamam artık nasip kısmet buluşuruz ayarlarız bi gün bebişler oynar bizde tanışırız:);

Umuyorummm.:)))) Yılan hikayesine döndü.

ben geçen gün yine kıds corner daydım kızımla..burayı takip edemiyorum çok fazla:( kızım bu gidişimde pek rahat etmedi yanı sıkılıyor o tarz yerlerden..zaten evde de oyuncaklarıyla oynayan bir bebek değil :( hava da güzel olunca ben de açık hava tercih ediyorum..kışın o mekanı tercih ederim mutlaka ama baharda havanın tadını çıkaracağız bu sebeple buluşmanıza katılamayacağım.. gerçekten son gitmemde burnumdan geldi.uyuması sorun oldu sıkıldı :(size bol eğlenceler..bir gün (yazın yani )eğer açık hava etkinliğiniz olursa katılmak isterim.öperim bebeleri gıdılarından

Kid's Corner olması şart değil elbette, hava güzelleşti. Sahilde açıkhavada da buluşabiliriz. Beltur yeni cafeler açtı sahile. Hemen bitişiğinde çocuk parkları olan. Ama çocuk parkı olursa çok dağılırız, normal parka götürmekten bir farkı kalmaz. İlk sefer için daha derli toplu olmalı.

Herkese merhaba,
Oğlum 22 aylık aktivitelerinize katılmak istiyorum, sanırım henüz bir toparlanma olmadı ama en kısa sürede olursa "mazaretsiz :) " katılabilirim.

Kartal'da oturuyorum, bu bölgedekiler ile de oyun arkadaşı edinmek isteriz. Oğlumla çok yalnız kaldık :( kendi yaş grubundan arkadaş istiyoruz :)

Çoook seviniriz. Ben mutlaka haberdar ederim sizi de. Bu hafta eşim ufak bir kaza atlattı. Arabamız serviste. Bir de günübirlik şehirdışına çıkma durumu var eğer araba servisten gelirse. Eğer olursa haftaya bir plan yapalım.

MErhaba arkadaşlar, bugün çarşamba. Minminbon da gelmiş, Uras da katılacağını söylemişti, Yas84 sen de katılırsın diye düşünüyorum. Kemurcuk da var aslında asçık havada buluşursak gelebileceğini söyleyen. Daha başka kimler olabilir? Bu hafta buluşalım mı artık?
Cumartesi saat 16 mesela? Ya da 23 Nisan günü tatil, o gün buluşalım...

Son düzenleme:
benim için gün farketmez sadece ulaşımı kolay ve sorduğumda bana tarif edilebilecek bilindik merkezi bir yer olması yeterli... anadolu yakasını henüz bilmiyorum yeniyim bu tarafta...cumartesi hava parçalı bulutlu 19 derece görünüyor...

benim için gün farketmez sadece ulaşımı kolay ve sorduğumda bana tarif edilebilecek bilindik merkezi bir yer olması yeterli... anadolu yakasını henüz bilmiyorum yeniyim bu tarafta...cumartesi hava parçalı bulutlu 19 derece görünüyor...

arkadaşlar baya olmuşuz kapalı mekan olsun hem havada kapalı olcak madem yerçekimlikaranfil senin önerddiğin yer güzel galiba rahat ederiz gibi kaç kişiysek yer ayırtalım.bende 3 bebemle gelicem bakalım.

Tamam o zaman bence de bu hafta kapalı mekan daha uygun olabilir. Kemurcuk açık hava olsun demişti ama. Yağmur ihtimali de var. Uyarsa o da gelir. Uymazsa bir sonrakine.
O zaman 22 nisan, cumartesi, saat 16, Kid's Corner. Ben orada olacağım. Gelen herkesi bekliyorum.

Valla merkezi yerler Kadıköy ve Üsküdar ama oralarda uygun mekan zor bulunur. Çekmeköy'den her durumda arabayla gelmen lazım, tarifi kolay bir yer olsun o zaman.

peki o zaman siz belirleyin bir yer... florya ya gittiniz mi hiç bilmiyorum ama ordaki gibi tesisler var mı bu tarafta acaba?

peki o zaman siz belirleyin bir yer... florya ya gittiniz mi hiç bilmiyorum ama ordaki gibi tesisler var mı bu tarafta acaba?

Şeker, Florya'yı biliyorum ama o tarz açık alan pek yok benim bildiğim bu tarafta. Ki zaten hava da açık mekana pek müsade etmeyecek sanırım. Bebeklerin rahat etmesi açısındna ilk buluşmamız Kid's Corner'da olsun, sonrakilerde yeni yerler deneriz. Senin gelişin de çok zor olmaz. Ben sana tarif ederim.

Back