- Konu Sahibi yercekimlikaranfil
tamam artık nasip kısmet buluşuruz ayarlarız bi gün bebişler oynar bizde tanışırız:);
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam artık nasip kısmet buluşuruz ayarlarız bi gün bebişler oynar bizde tanışırız:);
ben geçen gün yine kıds corner daydım kızımla..burayı takip edemiyorum çok fazla kızım bu gidişimde pek rahat etmedi yanı sıkılıyor o tarz yerlerden..zaten evde de oyuncaklarıyla oynayan bir bebek değil hava da güzel olunca ben de açık hava tercih ediyorum..kışın o mekanı tercih ederim mutlaka ama baharda havanın tadını çıkaracağız bu sebeple buluşmanıza katılamayacağım.. gerçekten son gitmemde burnumdan geldi.uyuması sorun oldu sıkıldı size bol eğlenceler..bir gün (yazın yani )eğer açık hava etkinliğiniz olursa katılmak isterim.öperim bebeleri gıdılarından
Herkese merhaba,
Oğlum 22 aylık aktivitelerinize katılmak istiyorum, sanırım henüz bir toparlanma olmadı ama en kısa sürede olursa "mazaretsiz :) " katılabilirim.
Kartal'da oturuyorum, bu bölgedekiler ile de oyun arkadaşı edinmek isteriz. Oğlumla çok yalnız kaldık kendi yaş grubundan arkadaş istiyoruz :)
Valla merkezi yerler Kadıköy ve Üsküdar ama oralarda uygun mekan zor bulunur. Çekmeköy'den her durumda arabayla gelmen lazım, tarifi kolay bir yer olsun o zaman.
peki o zaman siz belirleyin bir yer... florya ya gittiniz mi hiç bilmiyorum ama ordaki gibi tesisler var mı bu tarafta acaba?
22 Nisan Cumartesi 16 da ben de orada olacağım. Hadi bebekler ,tembellik yok, oyun oynamayaaa :)
Siteyi daha önceki yazışmalardan sonra inceledim. Sanırım kolay bir yerde. Cuma akşamı buradan yine teyitleşiriz :)